Penger

Denne studien sier at det er 30 millioner "gode jobber" som ikke krever grader

Denne studien sier at det er 30 millioner "gode jobber" som ikke krever grader

Alle har sin egen definisjon av hva som gjør en jobb "god".

For noen er det fordelerpakken eller pendlengden, men for mange er det (forståelig) alt om pengene.

Forskere ved Georgetown Center, i samarbeid med JPMorgan Chase, definerer "gode jobber" som de med en median lønn på $ 55.000.

Deres siste undersøkelse av sysselsettingsmuligheter i USA avslørte Det er mer enn 30 millioner gode jobber i landet - og de trenger ikke en bachelorgrad.

Rapporten, "Good Jobs That Pay Without a B.A.," viser tilgjengeligheten av gode jobber fortsetter å vokse, men de skifter vekk fra blåsekarbehandlingen.

I dag er faglærtebransjen hvor du skal gå hvis du leter etter en jobb som betaler rundt $ 55.000 og ikke krever en grad.

Jobber i helsetjenester, utdanning og fritidstjenester er spesielt på vei oppover.

Men det betyr ikke at det ikke er noen gode jobber igjen i blåkraftsindustrien. Arbeidere som er dyktige innen bygging og naturressurser er fortsatt i stor etterspørsel.

Ikke Ditch Higher Education helt, men

Georgetown Center-rapporten gir ubeskyttede arbeidere en sjanse til å slappe av om deres arbeidsutsikter, men ikke grøt høyere utdanning alt sammen.

"Nye gode arbeidsplasser går til arbeidstakere med litt høyskoleutdanning og assosiert s grad i stedet for arbeidstakere med videregående diplom," sier forskere.

Disse tallene viser nøyaktig hvorfor videregående skole ikke bør være det siste stoppet på opplæringen.

Hvis du trenger litt oppmuntring til å følge gjennom ved å fullføre en sertifisering, lærling eller tilknyttet studieprogram, bør du vurdere dette: Du vil bruke mye mindre på undervisning enn du vil for en bachelorgrad - og ha et bedre skudd når du lander en god jobb når du er ferdig.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er alltid på utkikk etter jobbtips for å dele med leserne, så se henne på Twitter (@lisah) hvis du har noe å fortelle henne om.

Skrive Inn Din Kommentar