Penger

Hun lager $ 45 per time som massasje terapeut - og alle hennes klienter er hunder

Hun lager $ 45 per time som massasje terapeut - og alle hennes klienter er hunder


Margaret Taorminas massasjeterapi klienter kan ikke si takk med en glødende Yelp-vurdering. Men de gir henne tilbakemelding på andre måter.

Ta 8-årige Buddy, for eksempel: Han driller sine stubby bulldogben. Han gjener. Av og til renner øynene hans tilbake i hodet fordi han har falt i en dyp søvn. Og han farts - mye.

"Gass er bra når det gjelder hundemassasje," sier Taormina. "Det viser at hunden er avslappet, og også at giftstoffer jobber seg ut."

Taormina er eieren av Tampa, Florida-baserte Healing Effects Animal Massage og en sertifisert dyre-massasjepraktiserer. Det betyr at hun kan behandle ethvert dyr som er mindre enn en hest, selv om nesten alle hennes klienter er hunder.

I 2017 ble hun betalt for å behandle 207 klienter, alle hunder. Hun masserte ytterligere 97 hunder som frivillig for Humane Society of Tampa Bay.

Hennes klienter inkluderer hunder som gjenoppretter fra skade eller sykdom, og hunder i smerte. Noen trenger hjelp til å forbedre deres mobilitet, og andre får massasje fordi de seriøst trenger å slappe av. Og ganske mange er bare gode hunder som eierne tror de fortjener en godbit.

Hvis du rister på hodet på ideen om å betale for hunden din for å få en massasje, gå videre.

"De fleste ruller øynene når de hører hva jeg gjør, og de tror ikke at dette er en ekte ting, sier Taormina.

Folk som har redningshunder pleier å få det, skjønt. Taormina anslår at minst 90% av klientene hun masserer for lønn, reddes.

"Når du har en redning, prøver du så hardt for å sørge for dem," sier hun. "Det er bare noe fint du kan gjøre for hunden."

Ja, hundemassasje er et ekte yrke

Taormina har frivillig med dyrene siden døden av sin Boston terrier "granddog" Peatie, i april 2009. Hun meldte seg til å hjelpe på Humane Society of Tampa Bay om morgenen kjørte hennes elskede Peatie fordi hun visste at hun hadde et stort tomrom å fylle.

Men for det meste av karrieren jobbet hun med folk, ikke kjæledyr. Taormina ble ansatt i salg av The Tampa Tribune, en nå-shuttered avis, frisk ut av videregående skole og jobbet seg til ledelsen. Hun brukte 31 år i reklame hos Tribune før han godkjente en frivillig buyout i 2012.

Kort tid etter begynte Taormina å hjelpe seg på kontoret til en venns massasje terapi praksis for mennesker. Da hun blandet seg mellom øvelsen og hennes frivillige konsert, skjedde det for henne at massasje kunne hjelpe dyr. Hun gjorde litt forskning og oppdaget at dyremassasje var faktisk et faktisk yrke.

Hun deltok i et seks måneder online-program gjennom Northwest School of Animal Massasje i Vashon, Washington. Hun har nå to sertifiseringer, som begge krever personlig praktik i Portland, Oregon.

Noen ganger spør folk hvorfor hun valgte å massere kjæledyr i stedet for folk.

"Jeg følte at min gave var bedre servert på dyr fordi jeg hadde det båndet og forbindelsen med dem," sier Taormina. "Og jeg ville virkelig ikke være rundt en mengde folk som snakket. [Dyr] kan ikke snakke. Det eneste jeg må bekymre meg for blir bitt, og jeg tror ikke det kommer til å skje. "

Taormina har vært i virksomhet i omtrent fem år. Hennes praksis er 100% mobil fordi dyr føler seg mer rolig på egen turf. I tillegg, hvor mange dyr er superkule etter en tur i bilen?

Hennes klienter finner henne på to primære måter: gjennom nettstedet hennes, som hun optimaliserer med Google AdWords, og gjennom de gratis øktene hun donerer som premier på Humane Society-fundraisers.

Vanligvis har hunder litt frykt under sin første massasje, så Taormina gjør sitt beste for å sette dem til rette.

"Noen ganger vil jeg til og med gjerne hjelpe dem å vite at jeg ikke er her for å såre dem, for det er et beroligende signal fra min side," sier Taormina.

Innen 10 til 15 minutter, "de er som kitt i hendene mine," legger hun til.

Taormina har vært peed på, poped på og shedded på i løpet av hennes fem år på jobben. Men det er ok, fordi alle de tingene vasker av. (Og hun bærer alltid en bytte av klær, bare i tilfelle.)

Hun sier at den beste delen av jobben er å vite at hun har hjulpet en hund til å føle seg bedre.

Taormina har selv gitt massasje til hunder rett før de har blitt euthanized for å sette dem rolig i sine siste øyeblikk.

"Selv om det er veldig vanskelig, er det givende at eieren stoler på meg å være en del av et så trist og intimt øyeblikk," sier hun.

En av hennes nåværende klienter er Soldier, en tysk hyrde som sørger for døden til søsteren Sky, som Taormina også behandlet. Hun masserte soldat rett etter at Sky ble euthanized.

"Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente, men han hilste meg som han normalt gjør," sier hun under en nylig sesjon. "Du kunne se tristheten i hans kjekke ansikt, men innen to økter var han tilbake til å sovne igjen. Som han er nesten klar til å gjøre akkurat nå. "

Hvorfor Perksen går veien utover Paycheck

Som en dyrmassasje terapeut vil Taormina aldri kunne tjene nær det hun gjorde i reklame.Men hennes andre karriere har andre fordeler: Etter en stressende jobb som fulgte med hyppige 12-timers dager og helger, har hun endelig fleksibilitet. Hun har tid til å svømme hver morgen og plukke opp barnebarnene hennes fra skolen.

US Bureau of Labor Statistics har ikke spesifikk lønnsinformasjon for dyremassasje terapeuter. Imidlertid var median lønn for alle nonfarm dyrevaktere $ 21.010 per mai 2015.

Taormina tar $ 45 per time for faste kunder. Fysisk og logistisk kan hun håndtere ikke mer enn tre klienter i løpet av en typisk dag.

"Jeg er ikke i dette for å bli rik, fordi Herren vet, det kommer aldri til å skje," sier Taormina.

Men fordelene går langt utover lønnsslippet når hun ser effekten av hennes helbredende berøring.

Tilbake til 8-åringen Buddy Bulldog: Bare et og et halvt år siden var han en redd og underernæret redningshund som nettopp hadde funnet sin evig hjem.

Hans nye eier, Tracey Ballard, ba Taormina om å jobbe med Buddy på sitt bevegelsesområde.

I dag er han 30 pounds tyngre. Han hjelper nå andre med å helbrede som en frivillig sykehusterapihund - en jobb som krever at han blir rolig mens utallige fremmede kjenner ham.

"Han kan få åtte barn komme over, og han har ikke noe imot," sier Ballard. "Han liker berøring fordi han pleide å bli massert."

Hun får deg fortsatt til å bli kidding-meg når hun forteller folk at hun har en stående ukentlig massasje.

"Han trenger ikke en massasje hver uke, men jeg vet at det hjelper ham med sitt behandlingsarbeid," sier Ballard.

Buddy kan ikke takke Taormina i ord på slutten av sin økt, men han viser henne sin takknemlighet på sin egen bulldog måte: med en flurry av kyss.

Robin Hartill er seniorsjef hos The Penny Hoarder og den stolte moren til verdens eldste valp, en 12 år gammel golden retriever-redning kalt Oscar.

Skrive Inn Din Kommentar