Penger

Hvordan denne 8-åringen lager $ 127,000 i måneden på YouTube

Hvordan denne 8-åringen lager $ 127,000 i måneden på YouTube

Når noen lager seks figurer på YouTube, kan du føle deg litt sjalu. Men når det er en 8-åring? Og det er seks figurer per måned? Det er da vi alle spørsmålet om våre valg.

Charli har spilt i YouTube-videoer siden hun var seks, lagde korte videoer med baketips og opplæringsprogrammer på hennes kanal CharlisCraftyKitchen. Hennes femårige søster, Ashlee, har også i videoene som hennes hjelper og profesjonell smak tester. Til dags dato viser deres mest populære video barna hvordan de kan lage "Frozen" -themed jello popsicles, men du kan finne opplæringsprogrammer på alt fra påskekake pops til chili. Jentene gjør all sin baking uten hjelp av en voksen.

Og folk elsker det: Charli's kanal genererer rundt $ 127 777 per måned i annonseinntekter, ifølge data utarbeidet av Outrigger Media. Jeg antar at dette ikke er overraskende, da kanalen har mer enn 100 videoer og nesten 300 millioner visninger. Ja, det er tre hundre. Million.

Og det ser ikke ut som disse jentene sakter seg når som helst snart. "Jeg vil lage videoer til jeg er rundt 100," skriver Charli på showets nettside.

Hvordan de startet

Viser seg YouTube er en familiebedrift. Jentens tante Elise kjører den populære kanalen, My Cupcake Addiction, og til og med bestemor har en kanal kalt Cooking for Dogs. Under slike forhold ville det være overraskende at jentene ikke hadde blitt involvert i kulinariske medier.

Inspirert til å begynne å lage egne videoer, Charli, deretter 6, og Ashlee, 3, laget deres første opplæring, Easy Halloween Witch's Hats, en bedårende kombinasjon av Hersheys kyss, oransje smørkrem og chokoladekaker. Alt som trengs for å få dem i gang var en liten hjelp fra tanten og et lånt rom for å filme noen videoer.

Charli hadde alltid vært kreativ, men Ashlee var søsteren mest lidenskapelig om mat. Kombinere sine to kjærligheter ble Charli's Crafty Kitchen født, selv om deres mor, Simonne, sa at de skulle bytte navn til Charli & Ashlees kjøkken gitt Ashlee, den som virkelig elsker å bake.

"Motivasjon er lett når jentene vil lage videoer hele tiden," sa Simonne. "Jeg har hatt tider hvor vi nettopp har filmet og de kjører fortsatt rundt chanting" Vi vil ha en annen opplæring! "Så vi gjør en annen. Jeg har til og med hatt tider hvor jeg følte meg veldig umotivert og Charli sier til meg: Kom igjen mamma, la oss få dette gjort!

Hvordan de fant en målgruppe

Charli's Crafty Kitchen var det første barnets eneste bakeshow på YouTube, og med stor nyhet kommer stor viralitet. Men jentene startet med ydmyke, mindre teknologiske kunnskapsrike markedsføringsstrategier: "Jeg kan huske jentene å ta små trykte kort til kjøpesenteret og gi dem til alle som ville ta dem," sa Simonne. "De var så glade og de ønsket at verden skulle vite!"

Kanalen vokste raskt. Jentene samarbeidet med tante Elise for et samarbeid, noe som førte til partnerskap med andre populære kanaler som Bounce Patrol Kids og Elly Awesome.

Krevende venner og familie så på og delte med deres venner og familier, skaper en hitkanal i måneder. Mens de ble lansert som det første "barn-bare" YouTube-bakerversjonet, har jentene nå verdens største største show av sitt slag.

Hvordan YouTube endret sitt liv

"Våre liv dreier seg om YouTube nå!" Simonne fortalte meg. Gitt det faktum at kanalen gir familiens inntekt, er det forståelig at alle vil delta.

Mamma og pappa er ansvarlig for film, redigering, media, forhandlinger om merkevareavtaler, fotografering, sosiale medier og generelle forretningsoppgaver. "Vi har tre generasjoner kvinner på YouTube i vår familie," sa Simmone, "så hver gang vi kommer sammen, snakker vi alle sammen YouTube."

Denne følelsen ekko den som familien deltar bak EvanTubeHD, en annen YouTube-kanal hvor en niårig tjener millioner som vurderer leker. "Vi jobber som en stram familieenhet. Alle bidrar og har sine spesielle roller, "sa de.

Utenfor det faktum at YouTube er familiens virksomhet, er å være på kameraet gjort jentene mer selvsikker og kreative. Charli sa, "Jeg føler meg mye mer trygg på å gå opp på scenen nå jeg har kanalen" og Ashlees svar var "Jeg liker virkelig å spise og smaksprøven!"

Klar til å starte din egen kanal?

Å starte en YouTube-kanal er helt gratis, og alle kan tjene penger på sine videoer ved å bli med i YouTube-partnerprogrammet og sette opp Google AdSense.

Enten din kompetanse er i lønn eller dukker, sørg for at du lager innhold om noe du absolutt elsker. "Den lidenskapen vil holde deg motivert under tregere tider," sa Simonne. Og hvis du ikke er lidenskapelig, vil den vise seg i videoene dine.

Og selvfølgelig er det viktigste for en hvilken som helst kanal å skape godt innhold."Uansett hvor mange folk du samarbeider med eller forteller om kanalen din, må du ha interessante videoer slik at folk holder seg og abonnerer." Det er åpenbart at Charli og Ashlee har mestret denne delen.

Din sving: Har du startet en YouTube-kanal? Hvordan har du markedsført og tjent penger på det?

Marian Schembari er en forfatter, blogger og community manager basert i San Francisco.


Skrive Inn Din Kommentar