Penger

33% av menneskene sier at student lån gjelden har drept sine kjørebrett

33% av menneskene sier at student lån gjelden har drept sine kjørebrett

Voksen folk, du vet det øyeblikket når du får snuggly med din boo ... kanskje ting er, vet du, varme opp? Og så…

Du ser at familiefotoet på din kommode med din bestemor mai smiler rett på deg.

Yeah. Det kommer til å bli en annen natt med Netflix 'n' bare Netflix.

Student lån gjeld dreper libido

Tilsynelatende er en bestemors våkne øye ikke det eneste som trenger oss ut av soverommet i disse dager.

I en nylig undersøkelse av Student Loan Hero, om lag en tredjedel av respondentene sa at de har opplevd en lav kjønnsdrift på grunn av studielånets gjeld.

Hva?

Du må få denne apen av ryggen din.

Hvordan tilbakebetale student lån gjeld slik at du kan ha sex igjen

Det siste du vil bekymre deg for når du glir inn i en ny negligee og hell et par glass vin er din neste studielånsbetaling.

(Se hvor forferdelig de høres sammen bare i den setningen? Forestill deg det i øyeblikket. Yikes.)

Her er tre enkle trinn du kan ta for å få studielånene dine under kontroll, slik at du kan sette dem ut av tankene og holde fokus på mer presserende saker.

1. Hold øye med kredittpoengene dine

Du vil nok se hvor god kredittpoenget ditt ser ut mens du får disse studielånets utbetalinger under kontroll.

Jeg har hørt selvtillit er en seriøs libido booster.

Du kan alltid be om de gratis kredittrapporter fra byråene eller betale for å få kredittpoengene dine. Men det er det 21. århundre. Disse tingene er mye enklere nå.

For å holde øye med poengsummen min, bruker jeg Credit Sesame. Den gratis appen viser meg min TransUnion kreditt score og et kreditt rapport kort med månedlige oppdateringer.

På denne måten kan jeg se alle jeg skylder penger til - min studielån, min bil lån, at kredittkort gjeld fra college ... Credit Sesame tilbyr også forslag til måter å forbedre min kreditt score på, som å søke om et sikret kredittkort eller refinansiere min bil lån til en bedre rente.

Jeg gir ingen garantier, men du bør vite at forholdet mitt er i god form.

Du kan registrere deg og laste ned appen her.

2. Refinansier studentlån for å redusere din månedlige betaling

Refinansiering av studielån innebærer i utgangspunktet å erstatte bindene dine full av lån med et nytt lån fra en privat utlåner. Det betyr også bare en månedlig betaling.

Du kan se refinansiering alternativer gjennom en markedsplass som troverdig, som vil vise deg tilbud fra en rekke långivere på ett sted. Å sjekke tilbud pingerer ikke kredittpoengene dine, og du vil ikke bli registrert for noe uten ditt samtykke.

Sammen med forenkling av prosessen, kan refinansiering hjelpe deg med å spare penger - i dag og / eller i det lange løp.

Å starte frisk på lånene dine kan hjelpe deg:

  • Owe en lavere månedlig betaling, hvis du sliter med å holde tritt med betalingene nå.
  • Få lavere rente, noe som betyr at du betaler mindre i løpet av lånets levetid.

Føler du sexier allerede? Finn dine nye rente- og lånealternativer på Troverdig, og kom deg tilbake i spillet, tiger!

3. Bank ekstra penger med en sidegitt

Dette bør kile din fancy.

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøve kjører med Lyft!

Etterspørselen etter ri-deling har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Fordi det er enkelt å bytte mellom programmer, registrerer mange Lyft-drivere også seg som en driverpartner med uber.

Som en driverpartner med Uber, er du en uavhengig entreprenør. Du lager din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Hvis du vil prøve det, er det noen av tingene du må huske på: Du må være minst 21 år gammel, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år) år gammel), ha et gyldig amerikansk førerkort og passere en bakgrunnskontroll.

Også din bil må være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en link for å registrere deg for å bruke Uber app.

4. Forhandle dine regninger ned

Når du trenger å presse noen få ekstra dollar ut av inntektene dine hver måned, kan du prøve å forhandle på bruksregningene dine ned.

Ikke bekymre deg; Vi foreslår ikke at du kommer på telefon med et verktøy selskap - snakk om en humør morder.

Ta i betraktning trim, en bot som fungerer via Facebook Messenger eller tekstmeldingene dine.

Trim er i utgangspunktet en gratis finansiell assistent. (Dette er den typen venn med fordeler vi bli begeistret for.)

Når du er tilkoblet, kan du få tilgang til et dashbord i Messenger eller tekstsamtalen med Trim. For eksempel ser du alternativer til:

  • Forhandle din Comcast (eller annen leverandør) regning ned til en lavere pris.
  • Se dine utgifter vaner.
  • Sift gjennom abonnementstjenestene dine for å avbryte de du glemte eller ikke trenger ('hem, som det Netflix-abonnementet, nå som du har din Mojo tilbake ...).

Trim viser også kontosaldoen din og de siste transaksjonene.Vil du vite hvor mye du brukte på Starbucks i forrige måned, slik at du kan budsjettet bedre? Bare spør bot.

5. Tjen ekstra inntekt - uten å bruke ekstra tid

En av de beste måtene å betale av gjeld er å tjene mer penger. Lettere sagt enn gjort, ikke sant?

Hvis du ikke har lyst til å legge til en jobb i din daglige plan, se etter kreative måter å tjene ekstra penger uten å gjøre ekstra arbeid.

Her er noen av våre favorittveier:

  • Invester uten å gjøre noe. En app som heter Acorns, vil automatisk oppkjøpene dine til nærmeste dollar og investere den digitale forandringen.
  • Del din mening via betalte online undersøkelser. Dette kan være en smart måte å snu din pendlings- eller ventetidstid til en pengeverker. Her er noen av våre favorittsteder for å finne betalte undersøkelser.
  • Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert? En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få tilbakebetaling når som helst, det er en prisnedgang. Hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for hva du betalte for frakt.

Bankroll i Hay

Jeg håper disse hjelper deg med å komme tilbake på sporet.

Jeg hater å tro at 33% av dere ligger i en tom seng som bekymrer seg om studielånets gjeld. Livet er ganske enkelt for kort.

Dana Sitar ([email protected]) er en forfatter og redaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar