Penger

Fake Hotel Booking Sites Popper Opp Overalt - Her er hva vi vet

Fake Hotel Booking Sites Popper Opp Overalt - Her er hva vi vet

Hotellavtale nettsteder dukker opp så fort at det er vanskelig å holde styr på dem alle.

Så, som en reisende, hvordan vet du at du får en god pris fra et nettsted som faktisk reserverer hotellrom for deg i stedet for å kjøre med kredittkortinformasjonen din?

The American Hotel and Lodging Association har samarbeidet med Better Business Bureau for å varsle forbrukere av potensielle svindel. BBBs siste rapport om svindel oppdaget det folk 55 og opp er mest utsatt for reise svindel.

Scam booking nettsteder ser ofte legitime og har til og med bilder av hotellet i spørsmålet. Men mange av dem krever at du ringer til å "bestille" rommet ditt, og det er på det tidspunktet at en bestillingsagent - egentlig bare en call center scammer - presser deg inn i booking før hotellet "selger ut."

Noen svindel nettsteder har ikke engang oppføringer for ekte hoteller, en AHLA-representant fortalte forbrukerforhold.

Hvordan unngå Hotel Booking Scams

Dessverre er det ingen størrelse-passer-alle tips for å unngå reise svindel. De fleste av dem, forklarer BBB, er sunn fornuft: Bestill direkte gjennom hotellet eller velg et tredjeparts bookingsted med omhu; planlegge på forhånd; og stol ikke på meldinger eller samtaler som sier at du har vunnet en tur.

Å gjøre en reservasjon gjennom selve hotellet gir deg ofte den beste prisen, uansett.

Booking gjennom sikre nettsteder Det er en god tommelfingerregel å følge. Hvis du ikke ser «https» i begynnelsen av nettadressen, anbefaler BBB at du tenker to ganger før du legger inn kredittkortinformasjonen din.

Og bestill alltid reise med et kredittkort for ekstra innkjøpsbeskyttelse.

Lisa Rowan er en senior forfatter og produsent på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar