Mat

Dagligvarekriget er på! Her er hvordan Walmart tar sikte på Aldi

Dagligvarekriget er på! Her er hvordan Walmart tar sikte på Aldi

Hvis du alltid leter etter de billigste matvarer, er det noen nyheter du burde vite: Walmart har nettopp lansert en stor priskrig mot Aldi og andre rabattforhandlere.

I et fornyet bud for å lokke rabattkunder, Walmart har falt priser på et utvalg av pakkede varer i minst 1200 butikker over 11 Midtvestre og Sørøstlige USA-stater, ifølge en eksklusiv artikkel av Reuters.

Prisnedgangene trer i kraft i Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Michigan, Nord-og Sør-Carolina og Virginia, ifølge Reuters.

De reduserte prisene, som gjennomgår en prøvekjøring, er et svar på økende konkurranse fra Aldi, en rabatt dagligvarekjede som har 1500 butikker i 34 stater.

Aldi er å kutte inn i Walmarts markedsandel. Walmart ønsker disse kundene tilbake.

En pris-sammenligning fra topp til topp

For å sammenligne priser mellom butikkene, gjorde Reuters "spot checks" på konkurrerende Aldi og Walmart steder i fem Iowa og Illinois byer.

I hver butikk registrerte Reuters prisene for en kurv med 15 like store varer, inkludert butikkpakker med melk, egg, smør og kyllingebryst, sammen med merkenavn som Crest tannkrem og 2 liters flasker Coke.

Resultatet: Denne kurven med dagligvarer koster 8% mindre på Walmart enn hos Aldi.

Det var en stor bryter fra de siste estimatene at Walmarts dagligvarer koster så mye som 20% mer enn Aldi, ifølge Reuters.

Det er også en endring fra da The Penny Hoarder fant at Aldi var billigere enn Walmart i denne sammenligningen i fjor.

"Konkurransen i disse butikkene er intens, med begge konkurrentene som selger et dusin store egg for mindre enn en dollar," rapporterte Reuters. "En gallon melk i noen butikker ble priset til rundt $ 1."

Faktisk har Walmart og Aldi konkurrert varmt og tungt for kjærligheten til forhandlere som søker matkjøpere.

Med det for øye har vennene dine på The Penny Hoarder vært shopping i begge butikkene de siste par årene for å plukke opp noen tips og triks du kan bruke på hver butikk.

Det er de alltid populære 8 måtene å spare på Walmart, så vel som de nyttige 13 hemmelighetene hver Walmart Shopper trenger å vite. For ikke å nevne vårt innlegg på hvilken nettside å sjekke før du handler på Walmart.

Når det gjelder konkurransen, fant vi også 8 måter å spare penger på Aldi.

Det gjenstår å se hva som skjer med Walmarts nye pristillegg. Reuters sier: "Wal-Marts tester er rettet mot å finne det riktige prispunktet på en rekke produkter som vil tiltrekke flere kunder, og deretter justere prisene etter behov."

Din sving: Handler du hos Walmart eller Aldi? Eller heller ikke?

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han er en uberørt Aldi shopper.


Skrive Inn Din Kommentar