Tilbud

Taco Bell kaster en sovende fest for fire heldige kanadiere

Taco Bell kaster en sovende fest for fire heldige kanadiere

Biff Doubledilla har kommet til kanadiske Taco Bell steder, og kjedens feiring er kanskje den wackiest vi noensinne har sett.

De fleste restauranter feire nye retter med en innledende kupong eller kanskje en konkurranse for penger og premier. Men når er siste gang en fastmatskjede inviterte deg til å sove?

"Vi vil ha deg over til vår plass for en episk en-natts eneste SteakCation!" Taco Bells kanadiske nettsted forkynner.

"Skriv inn nå for din sjanse til å tilbringe natten med bifffyllte, 3-ostfylte, kremete jalapeño-saussmutte Biff Doubledillas."

Yum?

Din sjanse til å snooze på en Taco Bell uten å bli sparket ut av ledelsen

Plasseringen for denne cheesy sleepover? En ekte Taco Bell i Chatham-Kent, Ontario, like over grensen fra Detroit.

Restauranten vil bli kledd med to sett med køyesenger (velg de tre vennene dine klokt), lenestoler og en storskjerm-TV for en natt-bare fest på 17 oktober.

Du får mange underholdningsmuligheter så vel som en Taco Bell butler å bringe deg rundt etter runde med Taco Bell-gleder. Du vil nyte en kontinental frokost før utsjekking kl. 08.00, den rudeste utsjekkingstiden noensinne. Men vi får det. Restauranten må åpnes for faste betalende kunder.

Taco Bells startside er faktisk en AirBnB-liste, selv om jeg vil være den første til å innrømme at jeg nekter å bestille noe som har færre enn fem lysende anmeldelser.

Du må være lovlig bosatt i Canada (men ikke Quebec, beklager) og 18 eller eldre for å komme inn. Entering krever en gratis Airbnb-konto og et svar på dette brennende spørsmålet:

"Hvorfor vil du ta en SteakCation? Fortell oss hvorfor du synes det ville være fantastisk å tilbringe natten på en Taco Bell. " Det er kort - bare 50 til 550 tegn.

Vår grunnlegger og nr. 1 Taco Bell-fan, Kyle Taylor, var allerede halvveis gjennom hans essay før han fant ut at han ikke var kvalifisert. Han er ødelagt.

Din sving: Er dette den rareste konkurranseprisen du noensinne har sett? Hvis Taco Bell kjører denne konkurransen i USA, vil du skrive inn?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar