Penger

The Startling Antall "Lazy" Millennials Working Side Gigs Bare for å komme forbi

The Startling Antall "Lazy" Millennials Working Side Gigs Bare for å komme forbi

Før jeg kom til jobb i morges, dro jeg til en kaffebar og skrev om en og en halv time.

Ikke fordi jeg trengte å uttrykke meg selv, eller fordi jeg hadde en kaffetrengjøring - selv om jeg liker begge disse tingene - men fordi det er hvordan jeg tjener ekstra penger.

Og blant mine 30-åringer, som gjør meg langt fra unik.

Faktisk, 44% av arbeidstakere i alderen 25-34 og 39% i alderen 18-24 har også sideoppgaver, ifølge en nylig CareerBuilder-undersøkelse på 3 244 personer.

Nesten halvparten av tusenårene jobber på toppen av deres heltidsjobber? Alvor?!

Hvorfor så mange tusenårige tjener penger på siden

Jeg vil tro at 44% av mine kolleger har sideoppgaver fordi de elsker dem.

Men tallene forteller en annen historie.

Blant alle aldersgrupper, bare 12% av arbeidstakere som tjener mer enn $ 100 000 hadde sidegigeringer, sammenlignet med 34% under $ 50 000. Og de arbeidstakere som mest sannsynlig har dem, er i beryktet lavbetalende næringer som fritid og gjestfrihet, detaljhandel og transport.

For ytterligere å bevise disse sidegittene er ikke lidenskapsprosjekter: "71% av arbeidstakere ... ønsker ikke å slå sin sidegig inn i dagjobben, og 76% har ikke tenkt å eie egen virksomhet i fremtiden."

Verst av alt, 80% sier at de ikke er i drømmejobben, og 44% tror ikke de noen gang vil være.

CareerBuilder antyder at disse sidegittene er gode, sier de hjelper deg med å "være en bedre medarbeider." Selv om jeg er enig, kan sidegittene hjelpe deg med å vokse karrierevis - jeg finner disse tallene helt nedslående.

Jeg skriver på siden fordi jeg vil, ikke fordi jeg må - men det virker som om jeg er en av de heldige få.

Hvis du jobber med en ny jobb fordi du sliter med å få ender til å møtes, er det noen ideer som kan hjelpe:

1. Forfølge din drømjobb

For meg er den sørgeste statistikken nesten halvparten av de undersøkte personer, ikke tror de noen gang vil være i drømmejobben. Hvis du tror det, har du sannsynligvis rett - du vil aldri være i drømmejobben din hvis du ikke aktivt søker etter det.

Gjør noe: Prøv denne karrierequizen for å se hva du er født å gjøre, og følg deretter vår TPH Jobs Facebook-side for å holde deg oppdatert på alle de siste åpningene. Kanskje søke hos et av disse selskapene hvor du kan jobbe deg opp til en seksfigurlig jobb.

2. Få betalt det du er verdt

Liker din nåværende bedrift, men trenger en sidejobb for å holde seg flytende? Da må du løfte opp lønnsslippet ditt.

Gjør noe: Be om en heve. Det verste som kan skje er at de sier nei. Men hvis du tar deg tid til å bygge disse viktige karriereferdighetene og bruke denne lønnehandlingsstrategien, forhåpentligvis slår du den ut av parken.

3. Gjør Flytt

Hvis du ikke har lykke med noen av disse strategiene, kan det være på tide å flytte et sted billigere. Levekostnader varierer vilt over hele landet - å flytte andre steder kan bety mindre sliter.

Gjør noe: Forskning billigere alternativer til populære byer, og metroområder hvor lønnsslippet ditt går lenger. Hvis du jobber for et stort selskap, spør arbeidsgiveren om muligheten for overføring.

Hvis du jobber med en sidegig fordi du liker det, må du fortsette å drepe.

Men hvis du bare prøver å betale regningene, håper jeg disse strategiene hjelper deg med å tjene mer penger - fordi hvis du har lest dette langt, er jeg sikker på at du fortjener det.

Din sving: Arbeider du med et sidespill?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar