Penger

37% av amerikanerne kan ikke gi en overraskelse medisinsk regning på $ 100

37% av amerikanerne kan ikke gi en overraskelse medisinsk regning på $ 100

Breaking News: Helse er dyrt.

Ja, og himmelen er blå. (Ruller du øynene på meg akkurat nå?)

OK, så dette snakker ikke nyheter. Faktisk er det en smertefull realitet at mange av oss blir minnet om hver dag da vi fyller hundrevisen telefonsamtalen fra samlinger.

Men hva er nyheter er bare hvordan uforberedte amerikanere er for å håndtere uventede medisinske regninger - selv de som er så små som $ 100.

Noen ganske skummelt tall

En ny undersøkelse fra Ipsos for helsevesenet oppstart Amino avslørte det 37% av amerikanerne sier at de ikke ville ha råd til en medisinsk regning høyere enn $ 100.

Når regningen hopper til $ 500, en hel 52% enig de ikke ville ha tilstrekkelige midler til å dekke det.

Selv om kostnadene klatrer, så gjør prosentsatsene: Sju sytti prosent sier at de ikke kunne betale $ 2000 for en uventet kostnad - og vurderer mediankostnaden for noe så vanlig som en ødelagt arm er $ 1.100, synes medisinsk gjeld uunngåelig for de fleste amerikanerne.

Forvent det uventede

Og mens vi vet medisinske regninger er dyre og vi vet at ikke mange mennesker er i stand til å dekke kostnadene direkte, dette peker alle på et større problem.

Av de spurte, sier omtrent halvparten at de har mottatt en medisinsk regning, har de ikke midler avsatt for å dekke.

Vi kaller dem "uventede" regninger, men sannheten er, de er egentlig ikke så overraskende. Vi er ikke uovervinnelige - helsevesenet kommer til å komme opp på et tidspunkt. Likevel sier 54% av de undersøkte at de budsjetterer ikke mer enn $ 50 per måned for medisinsk behandling.

Og mens det er strategier tilgjengelig for å ta vare på disse medisinske regningene, som crowdfunding eller argumenterer deg ut av det, fungerer de ikke alltid.

Men her? Her er der en nødsparingskonto kommer inn.

Å ha et nødsparingsfond er en god ide uansett, men i tilfelle en uventet medisinsk regning kan det gjøre hele forskjellen.

Og jeg vet - det er vanskelig å spare penger. Men vår mantra rundt her? Start et sted.

Selv om du åpner en konto med bare $ 5, vil dine ekstra pennies legge opp raskt. Begynn med denne månedsvisen veiledningen for å spare din første $ 1000. Så, når du har opprettet ditt sikkerhetsnett, sjekk disse tipsene for å bygge opp sparekontoen din enda mer.

Og i mellomtiden, les opp på disse strategiene for å spare penger på dine medisinske regninger.

Din sving: Har du noen gang blitt konfrontert med en medisinsk regning du ikke kunne betale?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar