Penger

Ikke Freak Over Pensjon Planlegging. Du kan gjøre disse 3 ting akkurat nå

Ikke Freak Over Pensjon Planlegging. Du kan gjøre disse 3 ting akkurat nå

Jeg pleier å stresse mye.

For å gi deg et visst perspektiv, er jeg 24, og jeg er allerede litt stresset om pensjonering. Jeg vet at jeg har litt tid, men jeg vil være i stand til å leve komfortabelt på et fjell et sted og reise til nasjonalparker.

Jeg har lest disse artiklene og knust tallene. Jeg trengte å begynne å lagre i går.

Tilsynelatende er jeg ikke den eneste som føler seg stresset. (Jeg kan ikke forestille meg hvordan du folk i 40- og 50-årene føler deg ...)

Om lag 30% av arbeidstakere rapporterer følelsen mentalt eller følelsesmessig stresset om å forberede seg på pensjon, ifølge en nylig rapport om arbeidsgiveravhengige forskningsinstitusjoner.

En annen 3 av 10 personer sier at de bekymrer seg for sin personlige økonomi mens de er på jobb, og halvparten av dem sier at de ville være mer produktive på jobben hvis de ikke måtte bekymre seg.

Hvorfor ikke starte planleggingen akkurat nå? Virkelig, det er ikke så tøft som du tror; bare grøft "Jeg skal gjøre det i morgen" 'tude. (Skyldig.)

Trinn 1: Bestem hvor mye penger du trenger i pensjon

Bare 4 av 10 har selv prøvd å finne ut hvor mye penger du trenger å leve komfortabelt.

Du trenger ikke å stirre på regneark i timer for å finne ut dette.

SmartAsset har en pensjonskalkulator. Alt du trenger å gjøre er plug og chug. Det vil stille deg grunnleggende spørsmål før du spretter ut alle tallene du trenger: hvor mye penger du trenger å pensjonere, din estimerte årlige inntekt du trenger i pensjon, de estimerte trygdforsikringsytelsene og skattesatsen i dag i forhold til skattesatsen i pensjonering.

Alt i alt tok det omtrent 10 minutter.

Husk at disse kalkulatorene ikke nødvendigvis er universelle, men bruk disse tallene som et hoppepunkt for å få deg motivert.

Trinn 2: Finn ut hvor du skal stoppe pensjonssparingen - og kom i gang

For en stund brukte jeg Qapital å smertefritt spare penger. Imidlertid gjorde jeg ikke noe fra nevnte penger, så jeg begynte å se på forskjellige alternativer.

Fordi den matte siden av hjernen min ikke fungerer veldig bra, henviser jeg alltid til denne artikkelen min smarte medarbeider skrev: Hvis du investerer $ 100 i dag, hvordan kan du få det beste tilbake?

Noen av de beste alternativene, avhengig av livsstil og økonomiske faktorer, inkluderer å stashing det i en tradisjonell eller Roth IRA eller dra nytte av en 401 (k) med arbeidsgiverkamp.

Husk: Du trenger ikke mye for å begynne å lagre. Som en grunnlinje, hvis du begynte å lagre kl 21, trenger du bare å spar $ 100 i måneden (eller $ 25 per uke) for å få nok til å gå på pensjon.

Hvis du har problemer med å komme i gang, kan du lese hvordan vår grunnlegger stoppet levende lønnsslipp til lønnsslipp og lagret hans første $ 1000.

Trinn 3: Hvis du ikke har noe å spare, start Hustling

Hvis du ikke begynte å spare for pensjonisttilværelse på 21, er det greit. Her er noen fleksible måter å tjene litt ekstra penger, slik at du kan pensjonere komfortabelt.

1. Sett det, og glem det.

Investering vil løse to problemer samtidig: Det vil gi deg et sted å holde besparelsene dine så vel som gi deg en sjanse til å tjene penger.

Start mindre med en mikroinvesterende app som Stash.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut noen grunnleggende opplysninger, så får du tildelt din investeringsstil: konservativ, moderat eller aggressiv.

Du fortsetter å svare på spørsmål om din ansettelsesstatus og statsborgerskap. Hodet opp: Det kommer også til å be om ditt personnummer. Det vil ikke sjekke kreditten din; det trenger bare å vite at du er en ekte person. Enhver annen SEC-registrert investeringsrådgiver vil spørre om det også.

I "Auto-Stash" -modus trekker appen automatisk en viss sum penger fra bankkontoen din så ofte du vil - fra en gang i uken til en gang i måneden. Velg hva du føler at du kan håndtere - til og med bare $ 5.

Din første måned med Stash er gratis, og du får en $ 5 bonus når du registrerer deg her. Hver måned etter er gebyret ditt $ 1 til kontoen din treffer $ 5000. Etter det tar Stash 0,25% av kontosaldoen din per år.

2. Ta på en ny hobby.

Jeg hater vanligvis anonyme anførselstegn (så meta, så vag), men jeg elsker denne: "Finn tre hobbyer du elsker: en for å få deg penger, en for å holde deg i form og en til å være kreativ."

Jeg definerer en hobby som noe jeg kan gjøre mens jeg ser Netflix, en annen hobby av meg. Undersøkelser passer til regningen - og gir deg noen regninger.

Noen av våre favorittundersøkelsessteder er Swagbucks og VIP Voice. Du får betalt i kreditter, som du kontanter inn for gavekort. Men fordi vi snakker om pensjon, vil du sannsynligvis ønske å selge disse gavekortene for kontanter.

3. Slå opp en fleksibel sidegig.

Konsertøkonomien er varm av mange grunner, inkludert fleksible tidsplaner.

I tillegg har du mange alternativer, avhengig av dine interesser ...

  • Hvis du liker å snu opp radioen mens du tar ettermiddagstasjoner, bør du vurdere å kjøre for en tur-delingstjeneste som Uber eller Lyft.
  • Hvis du liker barn, bli en barnevakt eller barnepike. Du kan gjøre opp til $ 18 i timen.
  • Hvis du foretrekker hunder eller katter, prøv kjæledyrsitting. Du kan bruke en tjeneste som DogVacay eller Rover eller velge å starte din egen virksomhet.

For mer sidegiginspirasjon, har jeg fått det dekket.

Og hvis du bare vil ha flere ideer om hvordan du sparer for pensjonering? Les opp på vår 12 forslag. Hvis du takler en hver måned, kan du betale ekstra $ 5000 i år.

Hei, fjellhytte ...

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar