Penger

Dette selskapet kan kompensere deg opp til $ 900 - bare for å ha tilbake smerte

Dette selskapet kan kompensere deg opp til $ 900 - bare for å ha tilbake smerte

Hvis jeg ba deg om å nevne de viktigste grunnene til at folk savner arbeid, hva vil du gjette?

En sesongmessig sykdom, kanskje? Barnepass, eldreomsorg, selv stress ville trolig gjøre listen, ikke sant? De ville alle være riktige. Men det er enda større en ...

Vil du gjette ryggsmerter?

Ryggsmerter er en av de mest populære årsakene til ubesvarte arbeid, andre bare for forkjølelse, ifølge enkelte studier.

Det er ganske skremmende, vurderer vi bokstavelig talt snakker om ryggraden i vår eksistens. Ryggene dine er sentrale til stort sett alt du vil gjøre hver eneste dag.

Når det er overkommet med smerte, blir du gjengitt praktisk talt ubrukelig.

Til enhver tid har 31 millioner amerikanere lider av ryggsmerter, og opptil 80% av oss vil oppleve et tilbakeproblem i vår levetid.

Hvis du er en av dem - og tallene antyder at du er - lokale forskningsstudier og kliniske forsøk kan hjelpe. Du kan kompenseres opp til $ 900, avhengig av antall studiebesøk som kreves.

Lær mer her.

Disse studiene hjelper leger å finne bedre måter å behandle ledsmerter. I tillegg kan du motta studiemedisin og studierelatert behandling uten kostnad for deg.

Studien er åpen for menn og kvinner i alderen 18 år eller eldre som lider av ryggsmerter.

Klikk her og send inn informasjonen din for å sjekke om du er kvalifisert for denne kliniske studien. Hvis du kvalifiserer, kan du velge fra en liste over forskningsfasiliteter i ditt område.

Og hvis du forandrer deg, er det ingen forpliktelse til å delta.

Din sving: Opplever du ryggsmerter eller kjenner noen som gjør det?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt er han på vår favorittmynt.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar