Penger

Denne oppstarten er å ansette en kunstelsker å jobbe hjemmefra for $ 12- $ 16 per time

Denne oppstarten er å ansette en kunstelsker å jobbe hjemmefra for $ 12- $ 16 per time

Si farvel til å være en sultende artist ...

Fordi vi nettopp fant en måte du kan jobbe for et kreativt og kunstnerisk selskap - fra komforten til ditt eget hjem.

Museum Hack, en oppstart som kjører quirky private museum turer, er å ansette en salgsrepresentant.

Hvordan få en kunstnerisk jobb med Museum Hack

Som du kan lese i vårt intervju med grunnleggeren, setter Museum Hack den tradisjonelle museeturen på hodet. Det tilbyr "svært interaktive, subversive, morsomme, ikke-tradisjonelle" turer til museer i New York, Washington, D.C. og San Francisco.

Akkurat nå er det å ansette en ekstern kundeservice representant hvis plikter vil inkludere besvare spørsmål og lukke salg via telefon og e-post. (Ingen kaldt anrop kreves, skjønt!)

Du må være en svært fleksibel perfeksjonist med gode telefonkunnskaper, "nesten perfekt skriftlig engelsk" og muligheten til å skrive 75 ord per minutt.

Tidligere erfaring med CRM (Customer Relationship Manager) verktøyet er også ønsket; hvis du er kjent med en, vær sikker på å nevne den i følgebrevet.

Du vil jobbe to til seks timer per dag, totalt 10-30 timer per uke. Du må være basert i USA eller Canada og kunne jobbe med fleksible timer mellom kl. 9 og kl. EST, pluss noen timer i helgene.

Dette høres ikke bare ut som et morsomt konsert med et kjølig og voksende selskap, men det lønner seg $ 12- $ 16 per time, med sporadisk "ytelsesbaserte belønninger og insentiver."

Det høres også ut som du har muligheter til å fremme din karriere.

"De fleste av våre VA'er er sammen med vårt firma i årevis, og gå opp for å gjøre virkelig spennende ting med oss, "Angir jobbbeskrivelsen.

Ønsker du på handlingen? Selskapets eneste ansette en ekstern rep - så klikk her for å søke.

Din sving: Hvilket museum er din favoritt?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar