Penger

Kjøpte Pretzels eller Chips i de siste 9 årene? Du kan få en gratis $ 20

Kjøpte Pretzels eller Chips i de siste 9 årene? Du kan få en gratis $ 20


Leter du etter en måte å lage enkle penger på?

Hvert år forbruker forbrukerne akkurat som om du samler gratis penger fra klassesamlinger, og det meste tar bare noen minutter å sende inn et krav!

I forrige måned fortalte jeg deg om fem bosetninger du kunne være kvalifisert til å bli med fra selskaper som Abercrombie & Fitch, Mitsubishi, Ford og Stevia In The Raw.

Og nå har jeg seks flere bosetninger fra store selskaper som Avis, JCPenney og Snyder snacks!

Så hva venter du på? Sjekk om du er kvalifisert for gratis kontanter eller produkter fra noen av disse bosetningene.

1. Snyder er

Elske pretzels eller chips?

Hvis du kjøpte Snyder's pretzels eller Cape Cod-chips mellom 13. november 2007 og 3. mars 2016, kan du være skyldig $ 20!

Snyder er enige om å betale 2,7 millioner dollar for å avklare beskyldninger. Snackproducenten feilet annonsert sine pretzel- og chipprodukter som "helt naturlig". De inneholder faktisk kunstige farger og genetisk modifiserte ingredienser.

Kunder som kjøpte Snyder snacks kan få $ 1 per vare, opp til $ 20.

Du trenger ikke å vise noen kvitteringer, men du gjøre må sende inn et krav innen 5. juli 2016.

Klikk her for detaljer.

2. AG Adriano Goldschmied Apparel

Har du kjøpt AG Adriano Goldschmied-klær i California, enten online eller gjennom eksklusive forhandlere som Nordstrom mellom 4. juni 2010 og 29. februar 2016?

Hvis det er merket "Made in USA" eller "Made in the USA", kan du få et gratis par AGAG bukser eller en gratis $ 20 promo kode!

Du trenger ikke å gi kvittering med mindre du prøver å få mer enn to promo koder eller par bukser.

Men hvis du vil ha en av disse løsningene Du må sende inn et krav senest 29. mai 2016.

Mer info her.

3. Det er bare lunsj

Betalte du for en It's Just Lunch matchmaking service på eller etter 15. oktober 2001?

Hvis det er tilfelle, kan du motta en datoenkupong verdsatt til $ 450 fra et oppgjør som hevder datingselskapet overbelastede kunder - mens du ignorerer deres preferanser for dating.

Det er bare Lunsjmedlemmer trenger ikke å gi noen kjøpsbevis, men de må sende inn krav senest 25. juni 2016.

Lær mer her.

4. Avis og budsjett

Avis og budsjettkunder som ble belastet en "Hyppig reiseprogramsavgift" når du leier en bil, kan ha rett til $ 129!

Budsjettkunder som ble belastet avgiften mellom 27. november 2006 og 17. februar 2013, er kvalifisert for kontantutbetaling.

Avis-kunder kan bli med i klageoppgjøret dersom de ble belastet avgiften mellom 14. juli 2005 og 14. juni 2012.

Leiebil forbrukere som ønsket hyppige flyger miles fra Avis og Budsjett reisepartnere og ble belastet for det også kan motta en del av dette oppgjøret.

Du trenger ikke vise kvitteringer, men du må sende inn et krav innen 5. juli 2016.

Flere detaljer her.

5. JCPenney

Har du kjøpt JCPenney klær i California annonsert med 30% rabatt eller mer mellom 5., 2010 og 31. januar 2012 eller 1. januar 2013 og 31. desember 2014?

I så fall kan du få en del av en $ 50 millioner "falsk salg" oppgjør, enten som en kontant betaling eller butikk kreditt.

Du trenger ikke kvittering for å bli med i oppgjøret, men du har bare til 30. juni 2016 til fil.

Klikk her for mer informasjon.

6. Rexall

Hvis du kjøpte et Rexall-helsekosttilskud mellom 2005 og 2013, kan du få $ 8 per flaske opptil $ 104!

Selskapet ble anklaget for å gjøre falske uttalelser på etikettene til visse kosttilskudd og ble enige om å bosette seg. Finn en liste over medfølgende produkter her.

Du må sende inn et krav innen 28. september 2016 for å motta kontant betaling, men du trenger ikke å levere noen kvitteringer.

Mer info her.

Din sving: Skal du arkivere for noen av disse klassesaksjonene? Gi oss beskjed når du får fordelene dine!

Melissa LaFreniere er nyhetsredaktøren på TopClassActions.com.

Skrive Inn Din Kommentar