Liv

Det er World AIDS Day. Her kan du testes gratis

Det er World AIDS Day. Her kan du testes gratis

Den første desember betyr at ferieånden er i full gang, men det er også en tid for en mer nyskapende refleksjon.

Det er Verdens AIDS dag, dagen satt til side av U.K.'s National AIDS Trust for oss alle for å vise vår støtte, bevissthet og respekt for de som er rammet av sykdommen - og forene oss i kampen mot den.

Og mens du har på seg rødt eller donerer noen av dine skårte pennies, er det en god start, Den beste måten å stoppe HIV - og spredning av STD generelt - er å bli testet.

Ja, det betyr deg, selv om du tror du ikke er i fare.

Hvordan finne gratis STD-testing i ditt område

For å bekjempe dette viktige folkehelseproblemet tilbyr mange sosialtjenesteleverandører gratis eller rimelig testing for HIV, hepatitt og andre SOS.

For å finne testsentre i nærheten av deg, koble til postnummeret ditt Dette gratis verktøyet fra CDC.

Når kartet over ditt område befolker, kan du filtrere for gratis hiv-tester under "HIV-test" -fanen, og se den komplette listen over hver leverandørs tilbud.

Og Hvis du har forsikring, ta kontakt med din primærhelseperson om å bli testet. I henhold til Affordable Care Act, omfatter forsikringen din trolig hiv-testing, samt tester for andre sykdommer.

Som nervepirrende som det kan være å vente på disse resultatene, Å vite sikkert er å styrke og potensielt livreddende, enten du er positiv eller ikke.

På World AIDS Day og hver dag skylder vi den kunnskapen for oss selv ... og til hverandre.

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar