Tilbud

Vi spurte småbedriftseiere Hvordan få deres beste Cyber ​​Monday-tilbud. Her er hva de sa ...

Vi spurte småbedriftseiere Hvordan få deres beste Cyber ​​Monday-tilbud. Her er hva de sa ...

Hvis Black Friday tilhører storeboksforhandlere, ble Cyber ​​Monday laget for små, selvstendige bedrifter - på nettet, selvfølgelig.

Cyber ​​Monday omhandler bedrifter i alle størrelser. Men mindre forhandlere, inkludert noen som selger hovedsakelig på nettet, reserverer ofte denne dagen for sitt største salg av året.

Det er opp til deg, kjære shopper, å vite hvordan du får dem.

Hvis du ofte finner deg selv cruising Etsy butikker i flere timer om gangen, eller kan ikke slutte å bla gjennom tilbudene på favoritt spesialdesignerens nettsted, er det nå dags å studere hvordan du får de beste tilbudene på Cyber ​​Monday.

Motstå impulskjøp

Den første regelen for Cyber ​​Monday: Ikke bruk alle pengene dine før den store dagen.

Høstmåneder er førsteklasses tid til håndverk, festivaler og feriemarkeder, alle designet for å få deg i butikken.

Men mens spesielle arrangementer og markeder er gode for å scoping ut varer og teste dem ut nært, du kan garantere alt kommer til å være full pris.

Hvis du ikke trenger den strikke lue eller tote bag med en gang, ta et visittkort til butikken i stedet. Det vil utvilsomt ha deres sosiale medier info og en adresse for deres nettbutikk eller Etsy storefront. Å finne butikkene du liker er det første skrittet til ekstra ferie shopping suksess.

De neste par tipsene sikrer at du får den beste avtalen når du er fan.

Registrer deg for nyhetsbrev på e-post

Ingen ønsker at flere e-poster skal sortere gjennom, men jeg lover at de er verdt det for Cyber ​​Monday-avtalene alene.

Hvis en butikk tilbyr forhåndsvarsel om et salg, kommer det til å dele det med sin e-postliste først. Og noen ganger vil en butikk maksimere sitt salg ved å kjøre en rabatt fra Black Friday hele veien gjennom Cyber ​​Monday, for en lang helg med tilbud.

"Jeg kjører vanligvis mitt Cyber ​​Monday-salg fra Black Friday til tirsdag etterpå, bare for å fange noen stragglers," Noelle Burke, eier av klær og hjemmeinnredning butikk Xenotees, sa.

Følg butikker på sosiale medier

Den nyeste måten å få informasjon om salg, er gjennom dine favoritt sosiale medier-plattformer. De fleste nettbutikker er på Twitter og Facebook, og mange har blitt med Instagram å vise sitt arbeid, sammen med rabattdetaljer.

Noen butikker tilbyr salg spontant, noe som betyr at du ikke får beskjed om salg før det allerede er i full gang. Disse kalles flash salg.

"Vi gir ikke mye varsel for salg; i stedet, Jeg kunngjør det dagen og prøver å legge på påminnelser minst en gang om dagen, " sa Becky Waddell av naturskjønnhetsforhandleren være ren.

Siden vi ikke er store nok til at folk forventer en stor årlig begivenhet, liker vi bare å etablere normen som vi har kampanjer, du må bare passe på dem og holde øye med hva som skjer.

Bli Cleans Instagram-feed er ofte både det første stedet du kan finne ut om nye produkter, samt rabatter og kampanjer.

Hvis du ikke ser et salg, spør

Nettsteder annonserer vanligvis deres salg på deres hjemmesider, men gode avtaler er ikke alltid tydelige - særlig når et butiksfront ligger på Etsy, hvor det er begrenset plass til å annonsere slike tilbud.

Illustrator Katie Vaz selger hovedsakelig gratulasjonskort og skriver ut på Etsy. "Ærlig, [kampanjer] fører vanligvis ikke til mer salg enn normalt," sa hun om store ferietilbud.

Jeg bruker promo koder, og selv om jeg har flere bestillinger denne helgen på grunn av feriehandlere, bruker bare en liten prosentandel faktisk koden.

Burke enighet om å merke seg selv i økte salgsperioder, har kunder brukt kupongkoder sparsomt. "Jeg tror det er fordi det er slags den offisielle lanseringen av feriehandelssesongen, og folk blir begeistret for å kjøpe," sa hun.

Så før du betaler ut på den handlekurven fylt med godbiter, dobbeltsjekker du ikke mangler kupongkoder eller gratis frakttilbud.

Ser du ikke kupongkode? Det er ingen skade i å be om en for å sikre at du ikke mangler en avtale.

Burke, for eksempel, bemerket hennes Black Friday / Cyber ​​Monday salg er den eneste gangen hun noensinne markerer ned alle sine populære putevar. Hun holder seg nær sin datamaskin på Cyber ​​Monday, slik at hun kan svare på shopper-spørsmål gjennom hennes nettsteds live-chat-funksjon.

Ikke sikker på hvordan du ber om rabatt? Bare bruk sunn fornuft og oppførsel du ville ha i en butikk.

Forferdelig måte å spørre: "Kan jeg få en kampanjekode?"

Utmerket måte å spørre: "Jeg elsker dine håndlagde hårpynt og har fulgt deg på Etsy i noen måneder. Jeg ville sjekke for å se om du tilbyr rabattkoder for Cyber ​​Monday. Ville elske å lager opp på ferien! "

Det verste en selger kan fortelle deg er nei, de tilbyr ikke et salg. Uansett vil de nok være takknemlige for at du har sjekket ut deres varer.

Din sving: Hva er dine tips for å score en avtale på Cyber ​​Monday? Del dem i kommentarene!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Baltimore.


Skrive Inn Din Kommentar