Penger

Du kan faktisk tjene penger ved å skape virkelige Pennies ...

Du kan faktisk tjene penger ved å skape virkelige Pennies ...

Når jeg undersøker et innlegg for dette nettstedet, har jeg vanligvis mye moro å zoome rundt på Internett på jakt etter de wackiest, merkeligste måtene folk kan tjene penger på. Ofte finner jeg noe ganske utlandsk, for eksempel ideene til å selge hvalkastning for penger og hvordan du kan jakte på begravd skatt for å kunne gå bort med millioner av dollar.

Gitt navnet på denne bloggen, kan du forestille deg min overraskelse da jeg snublet over muligheten til å hakke ekte pennies og kontanter i stor. Å skrive om hammerpennier på en blogg kalt The Penny Hoarder ?! Noen klemmer meg!

Men det er sant.

Bare spør Joe Henry, en bona fide penny hoarder som har samlet over 200.000 pennies i sin garasje i Medford, Oregon. Han bruker bokstavelig tid timer rullende mynter, og han er på fornavnet med de lokale banktellerne.

Hvorfor hans besettelse med pennies?

Vel, det er ikke bare noen penny-Mr. Henry samler bare de som er produsert før 1982. Dette skyldes at pennier laget før 1982 ble produsert ved bruk av 95% kobber. Med tanke på at de fleste pennies nå er laget med sink, kan du forestille deg den mulige pengepitten han sitter på med alt det kobber i garasjen hans.

Men vent, smeltende mynter er ulovlig!

Før du prøver å overbevise din ektefelle om at dette er det beste økonomiske rådet du noensinne har hørt, bør du vite at den føderale regjeringen forbyder smelting av noen mynter, spesielt pennies. Videre har de en veldig merkelig lov som forhindrer overføring av mer enn $ 5 i pennies utenfor USA.

Heldigvis er det potensiell lovgivning i den ikke-forente lovgivningen fra US Mint - som helt kan kvitte seg med vårt pengesystem av pennies. Hvis dette skjer, ville folk være 100% fri til å smelte dem ned og profitt (utrolig så) fra deres kobbersammensetning.

Hva om det aldri skjer?

Selv om lovgivningen ikke går, er penny hoarders fortsatt i en pengeprofil. Folk som Adam Youngs, som driver Portland Mint i Portland, Oregon, vet verdien av en krone. Youngs har bokstavelig talt bygget en formue fra å kjøpe og selge pennies-for mer enn deres pålydende verdi! Hans operasjon overvåker overføringen av millioner av dollar før 1982 pennier som samlere og investorer vil ha. Når de nylig ble intervjuet, forklarte Youngs at han har over $ 270 000 verdt pennies, men at pennies kobberverdi er verdt minst tre ganger så mye!

Youngs forklarte også hvordan disse penny hoarders hjelper ham å bygge en blomstrende virksomhet, alt ved å betale mer enn pålydende for disse penniene. En skeptiker av slag, jeg gjorde et raskt søk på eBay, og jeg var sjokkert over å se at det faktisk er pennier som selger for doble deres pålydende - $ 20 verdt pennies for $ 40, etc. Youngs selv har diskutert hvordan han er i stand til å selge $ 100 av pennies for minst $ 176 når frakt og andre kostnader er fakturert i.

Tatt i betraktning den slags oppslag på pennies, er det ikke rart at det er en voksende beredskap av penny hoarders rundt om i landet.

Hva tror du, Penny Hoarders ??


Skrive Inn Din Kommentar