Penger

Vil du bli betalt for å miste vekt? Bli med på Penny Hoarder Weight Loss Challenge

Vil du bli betalt for å miste vekt? Bli med på Penny Hoarder Weight Loss Challenge

Etter mine to første semestre på college, visste jeg at jeg måtte gjøre en endring. Jeg hadde alltid vært en tynn gutt (heck, jeg har uteksaminert videregående skole på 5 "11 og 130 lbs.), Men etter et år med å spise non-stop pizza, Funyuns og um ..." drikkevarer "hadde jeg fått nesten 25 pund !

Jeg kunne ha sett på form med en t-skjorte på, men jeg visste at jeg var altfor ung for å være pusten etter å ha gått opp en trapp.

Lyder dette kjent?

Slik får du betalt for å miste vekt

Hvis du vil gå ned i vekt, men ikke vet hvor du skal begynne, er det nå sjansen til å ta noen venner, familiemedlemmer eller kolleger og miste vekten sammen. Vi har noe som vil gjøre prosessen morsom og spennende, i stedet for ekkel.

Penny Hoarder har samarbeidet med HealthyWage for å tilby en privat Jackpot-utfordring for PH-lesere og deres venner, familie og kolleger. Det kommer til å være en eksplosjon! Slik fungerer det:

Vi kommer alle til å danne lag med 4-9 personer - melde deg på og la oss hjelpe med å invitere venner og familie. Hver deltaker legger penger inn i jackpotten ($ 20 / mo eller $ 60 totalt). Teamet ditt vil konkurrere med min for å miste 6% om tre måneder. Vinnerne (lag som taper 6% før slutten) får hver en like andel av jackpotten.

Himmelen er grensen for hvor stor jackpotten kan vokse, og hver deltakeres utbetaling avhenger av hvor mange som kommer inn og hvor mange som vinner. Vanligvis dersom laget ditt treffer målet, dobler du pengene dine eller mer.

Hvorfor HealthyWage?

HealthyWage er basert på noen viktige undersøkelser utført av Harvard, Penn og Mayo de siste årene som sier ikke overraskende at økonomiske spill med sosiale komponenter gjør oss mer sannsynlig å gå ned i vekt. Kort sagt, den største hemmeligheten er ditt ønske om å unngå å la lagkameratene dine nede. Du vil ikke være ansvarlig for å hindre lagkameratene dine til å vinne en del av jackpotten!

Så bli med oss ​​for litt moro og å se hvem som kan vinne en del av jackpotten. Målet: Få så mange som mulig å melde deg på, ha massevis av moro og miste minst Boeing 747s verdi av pund! Utfordringen løper i 12 uker fra og med torsdag 21. mai, og registreringen er på nå! Etter å ha registrert, kan du enten lage et lag eller bli med en allerede eksisterende.

Et par tips for å hjelpe deg å vinne ...

Og for inspirasjon, her er mine go-to vekttap regler:

  • Begrense å gå ut. Dette vil hjelpe deg med å kontrollere delene dine. Da jeg sluttet å spise 3 ganger så mye pizza jeg burde ha på hvert måltid, begynte pundene å forsvinne.
  • Lag en måltidsplan. Hvis du planlegger måltider på forhånd, er du mer sannsynlig å holde fast ved det.
  • Kok med svart te i stedet for olivenolje. Nei egentlig. Du skjønner ikke hvor mange kalorier / fett er i hver teskje. Jeg pleide å brune kylling i svart te og ingen visste forskjellen.
  • Bli kjent med og elsker usøtet appelsince. Det er en god matbit. Søt nok til å dempe noe trang.
  • Tillat deg selv en dessert nå og da - men følg porsjonsstørrelsen. 1/2 kopp iskrem er omtrent rett. Jeg pleide å spise en halv beholder (han gjemmer seg)!
  • Dette er en maraton, ikke en sprint. Det er flott å ha høye forventninger, men gjør det en livsbeslutning. Ikke sett urealistiske mål. Gjør hva du kan og ikke vær vanskelig på deg selv når du glir opp. Vi er alle mennesker. Ta beslutningen om å lede et sunnere liv og holde fast i det. Det betyr ikke at du må slutte å nyte favorittfester. Bare leve livet i moderasjon.

Så - er du klar til å slippe 6% om tre måneder? Klikk her for å registrere deg og for å finne mer informasjon.

Lykke til alle sammen!

Skrive Inn Din Kommentar