Penger

6 morsomme måter å nyte din favoritt craft øl for mindre

6 morsomme måter å nyte din favoritt craft øl for mindre

Å hengive seg i håndverket øl kan være en kostbar hobby. Et Portland, Oregon bryggeri peddled flasker av ekstremt begrenset barleywine utgivelse de kalt "Dave" for en forbløffende $ 2000 per flaske. Håret av hunden bryggeriet i alderen på 19 år for å perfeksjonere det før det blir satt på salg.

Mens de fleste microbrews koster en liten brøkdel av "Dave's" $ 2000 per flaske, kan det være å legge til noen drinker raskt. Disse pengespesifikke tipsene vil hjelpe deg med å nyte dine favorittfartøy øl uten å beskjære ut galte mengder penger.

1. Frivillig på en ølfestival

Å drikke øl er en felles begivenhet. Folk nyter imbibing deres favoritt malt, humle og byggekonstruksjoner mens de er omgitt av joviale venner. Og hvorfor ikke gå et sted der du og hundrevis eller tusenvis av likesinnede jevnaldrende er omgitt av hundrevis eller tusenvis av øl?

Fra lokale nabolag festivaler til episke hendelser som Great American Beer Festival, disse feirende anledninger alle trenger mannskap av frivillige for å holde dem løpende. Frivillige gjør vanligvis lite av alt, inkludert å sette opp, rydde opp, sjekke IDer, ta billetter, lede folk og håndtere en rekke andre oppgaver. Mens du jobber, får du møte et nettverk av andre ølelskere.

Og hva får frivillige? Vel, de liker vanligvis gratis adgang og gratis øl. Noen ganger får de andre fordeler, for eksempel hatter og t-skjorter. Mens noen kjente festivaler har så mange veteranfrivillige, er de ikke på utkikk etter nybegynnere, mange mindre kjente festivaler leter etter folk til å hjelpe. Se etter noen nærliggende ølfestivaler og kontakt arrangørene for å se hvilke muligheter som kan vente.

2. Dra nytte av Happy Hour

Legg merke til happy hour-tilbudene på dine favorittbryggerier. Følg dem på Twitter og liker dem på Facebook. Bruk sosiale medier til å se når de har spesielle arrangementer og tilbud, og sørg for å dra full nytte av disse mulighetene.

Fantastiske spesialtilbud for begrenset tid er en stor tegning, enten du nyter 2-til-1-drinker i happy hour, spesielle pint-tilbud eller gratis eller nedsatt pris-appetittvekkere. Nøkkelen her er å være sikker på å bare bestille disse elementene i happy hour. Det er ganske enkelt å la en en times happy hour bli til en tre-timers morsom fest med venner. For å nyte håndverket øl for mindre, vær oppmerksom på klokken og få dine bestillinger inn før klokken ruller over og drikkene er full pris.

3. Gå på Brewery Tours

Bryggeriene i bakgården er fascinerende steder. Fra de store ølvannene som går i gang til det enorme maskineriet som kjører gjennom massevis av råvarer, til canning og tapping linjer som gjør våre favoritt drinker bærbare, er det mye å se i bakrommet.

Ordne for en bryggetur for å dykke inn i detaljene til dine favorittbrygger. Flere og flere bryggerier tilbyr turer for å engasjere ølelskere, hjelpe dem med å lære mer om produktet og utvikle merkevareloyalitet. Disse turene er ofte gratis (selv om noen må ordnes på forhånd), og gratis smaker er noen ganger en del av prosessen.

Selvfølgelig bør du ikke gå på en bryggertur bare for å unngå å betale for en drink. Men disse gratis eller svært rimelige turene er ofte fascinerende og vel verdt et stopp. Hvis de kommer med en gratis smaker på slutten, er det en bonus.

4. Kjøp en Growler

Kan bryggerier tilby en redusert pris når du kjøper i bulk, kjøpe øl i en stor, gjenbrukbar glassburk kalt en "growler". Se hvor mye ditt favorittbryggeri koster for en growler fyll og vurdere å utnytte denne miljøvennlige måten å kjøpe din favoritt øl.

Ja, du har den opprinnelige prisen for å kjøpe din growler, men besparelsene ved å kjøpe øl 16,9 ounces av gangen i stedet for i en seks-pakke er signifikante. Det er også en fin måte å redusere miljøpåvirkningen ved å gjenbruke den samme beholderen igjen og igjen.

For enda mer besparelser, sjekk med dine favorittbryggerier for å se om de tilbyr rabatterte growler fyllinger i happy hour eller andre ganger. Merk kalenderen din og dra nytte av disse rabatter.

5. besøk smaksprøver rom

Hvis du vil ha det beste, gå til kilden. Dette rådet gjelder for hoveder av mektige elver, samt de stedene som lager dine favorittbrygger.

Mange bryggerier tilbyr kostnadsfrie eller gratis prøver i sine smakerom. Hvis du bor i en by med en rekke bryggerier, gjør rundene og prøv noen smakerom for å smake på noen av de beste ølene.

Selvfølgelig er dette ikke en måte å helt unngå å betale for øl. Det er en strategi å finne ut hvilke øl du liker best, slik at du kan fylle din growler eller kjøpe en seks-pakke av de du virkelig nyter. På denne måten kan du bruke ølbudsjettet på noe du vet du liker, heller enn å chancere det på en seks-pakke av det ukjente - som kan vise seg å være forferdelig.

6. Registrer deg for en sykkelbasketur

Samle noen venner og gå på en syklus pub tur. En rekke forskjellige selskaper tilbyr disse multi-rider sykler som ofte har en sykkelstang (sammen med en firma-forsynt utpekt sjåfør, selvsagt). Fort Collins, Colorado er bare en by med en slik tjeneste, kalt My Handle Bar.

Nysgjerrig? Opptil 16 personer kan bestille en tur langs forhåndsdefinerte eller spesialdesignede ruter, og du trenger minst åtte personer som kan pedal for å holde sykkelen beveget seg sammen. Sykkelen er avhengig av passasjepedalkraft sammen med My Handle Bar-forsynt betjening av førerens styringsevne, og du kan spille musikk, spise og drikke alkoholfrie drikker mens du sykler. Prisene starter på $ 160 per time med et to-timers minimum, så det er bare $ 20 per person hvis du kan samle 15 venner. Selvfølgelig må du fortsatt betale for øl på bryggeriene, men hvis du reiser med tiden sammen med happy hour, kan du spare enda mer.

Selvfølgelig, mens alle ønsker å spare penger, er det en ting å ikke billigere på: en tur hjem. Sørg for at du har en trygg tur hjem, selv om det betyr å forkalkere litt penger for en drosje.

Din sving: Liker du håndflateøl? Hva er din favoritt måte å spare penger på?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar