Penger

5 Veldig virkelige grunner til at du fortsatt er ødelagt - og hvordan du begynner å fikse dem

5 Veldig virkelige grunner til at du fortsatt er ødelagt - og hvordan du begynner å fikse dem

Jeg beklager å si at jeg alltid har følt at det meste av internettets personlige finansråd synes å mangle i virkeligheten.

Jeg elsker folk som Suze Orman og Dave Ramsey, men ideen om å kutte Starbucks fra budsjettet mitt, kommer til å gjøre meg millionær, og det er latterlig.

Da jeg rullet pennies for å betale min leie, kan du satse på det siste jeg tenkte på var Starbucks.

Jeg har siden løst mitt ødelagte budsjett, og jeg har det bra på vei til å spare for en velstående pensjon, men jeg kom ikke med det normale økonomiske rådet der ute.

Her er de fem merkelige grunnene til at jeg var blakk og hvordan du kan holde fra å gjøre de samme feilene ...

1. Dine penger er for tilgjengelig

Det var en tid da jeg sugd på å administrere penger så mye, jeg måtte skjule mine besparelser fra meg selv. Hvordan er det for viljestyrke?

Og jeg vet at jeg ikke er alene her.

Jeg hadde en anstendig jobb, men det virket som hver gang jeg ville få litt ekstra penger på kontoen min, ville jeg straks kjøpe noe latterlig.

"Hvorfor, ja, jeg må bestille den" Perfect Bacon Bowl "-kontrapet jeg så på i går kveldens infomercial" eller "Jeg antar at jeg skulle gå videre og kjøpe disse jeansene. Salget avsluttes på søndag, tross alt. "Latterlig.

Aspirations toppmøtekontrolkonto er en nettbasert bankkonto uten gebyrer, ingen minimumssaldo, ingen minimumsinnskudd hver måned og en rente som er 100 ganger hva en vanlig bank vil betale deg.

Plus, siden det er skilt fra min hovedkonto, gjør det bare litt vanskeligere å trekke det ut for et impulskjøp.

2. Du har kuttet opp kredittkort eller frosset dem

OK, så jeg har prøvd det gamle "fryse kredittkortet ditt i et isblokk" -trick. Jeg sparer deg litt tid - det virker ikke.

I hvert fall ikke for meg fant jeg at pengene mine bare var for tilgjengelige i fryseren.

Før lenge hadde jeg en hårføner ute og slår ned på den tingen med en isplukke slik at jeg kunne gjøre det til Target før de lukkede.

Lei seg? Ja, men jeg har også innsett at det var litt dumt i utgangspunktet.

Du ser, kredittkortet mitt er en fantastisk kilde til ekstra inntekt. Jeg har Fidelity Cash-Back Card, som gir meg ubegrenset 2% kontant tilbake med hvert kjøp. Og dette er ikke begrenset til gass eller dagligvarer - det er for alle kjøp jeg gjør.

Så, ved å fryse kredittkortet mitt i en isblokk, var jeg effektivt redusert hjemme-betalingen - og det er bare dumt.

Du bør ikke bruke et kredittkort ubarmhjertig, men du bør bruke den til kjøpene du må gjøre, og da bør du betale den av i slutten av hver måned.

3. Du jobber for mange jobber

Jeg vet at mange av våre lesere jobber med to eller tre jobber og fortsatt ikke klarer å få endene til å møtes.

Du er ikke alene.

I stedet for å fokusere på hvordan du finner en annen jobb, må du begynne å tenke på måter å passivt øke inntektene på, slik at du ikke trenger å jobbe massevis av ekstra timer.

Tydeligvis krever de fleste typer passiv inntekt at du skal ha en stor investering, men det er også små ting du kan gjøre for å tjene penger.

En av mine favoritter er ShopTracker-appen.

Hvis du er en vanlig Amazon-shopper, kan du tjene penger hver måned som bidrar til forskning for å hjelpe bedrifter å forstå hva folk kjøper online. Last ned og koble dette til din Amazon-konto.

Selskapet vil øyeblikkelig sende deg et gratis $ 3 Visa gavekort, pluss ytterligere $ 3 for hver måned du holder den installert.

En annen god en heter Paribus - et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, skanner det dine e-postarkiver for eventuelle kvitteringer.

Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra Target eller en av de andre 28 forhandlerne som er oppført på deres nettside, vil den spore elementets pris og gi deg en tilbakebetaling når som helst det er en prisnedgang.

Du trenger ikke å gjøre noe!

4. Du klipper kuponger på feil måte

Ja, du bør absolutt kutte kuponger for å spare penger på dagligvarer.

Men hvis du klipper kuponger ut av avisen, garanterer jeg at du gjør det galt.

I de siste årene har høyere verdikuponger flyttet online. Mange ganger kan du finne de samme aviskupongene for doble verdien online.

Og hvis du blir med på et nettsted som InboxDollars, betaler det deg ekstra hver gang du laster ned og bruker en kupong. Jeg har faktisk gjort en ekstra $ 32 i år bare nedlasting av kupongene mine.

5. Du er for frugal.

Da jeg var i høyden av min egen personlige finanskrise, syntes jeg alltid å tenke på hvordan man sparer penger.

Jeg avbrutt min kabel, slått av klimaanlegget (i Florida, tankene deg) og tok til og med ekstra ketchup-pakker fra McDonalds for å holde seg i kjøleskapet.

Noen av det var nødvendig, men generelt var det demoraliserende - jeg tilbrakte hele tiden å tenke på måter å ofre og nekte meg selv på. Og uunngåelig vil jeg ende opp med å knekke og splurging $ 200 på nye videospill på Best Buy for å lette depresjonen min.

Jeg sier ikke at det ikke er mange av oss som kan stå for å kutte litt tilbake, men en sunnere modell ville være å tilbringe halvparten av din økonomiske tenkningstid på måter du kan spare penger på og den andre halvdelen kommer opp med måter du kan tjene mer penger på.

Av en eller annen grunn glemmer mange mennesker å tenke på den andre siden av storboken: Du må tjene mer penger hvis du noen gang kommer til å få budsjettet ditt under kontroll.

Prøv å ta et par undersøkelser hver måned gjennom Ipsos Panel.

Du bør enkelt gjøre en ekstra $ 15 til $ 30 i måneden (de fleste undersøkelser betaler mellom $ 3 til $ 4 hver i 20 minutter av din tid). Heck, noen ganger fyller jeg dem ut mens jeg ser Netflix.

Du kan også bli en Avon Rep, prøve mystery shopping eller bli med i Nielsen Panel. Gjør bare noe for å få litt ekstra inntekt.

Hvis du ikke liker disse ideene, ta en titt på nettstedet. Det er mange ideer om hvordan du kan ta med litt ekstra penger.

Her er noen av mine favoritter:

  • Hvordan lage $ 750 / måned Selge brukte bøker
  • Få betalt $ 50 for å skrive en gjestepost
  • Hva er i kjøleskapet ditt? Få betalt for å dele ...
  • Hvordan lage en ekstra $ 50 / uke jobber for Amazon.com
  • Slik får du betalt $ 200 / måned Testing Websites

Så, der har du det - noen av de galne tingene jeg gjorde for å fikse budsjettet mitt.

Annonsør Disclosure: Mange av kredittkort tilbudene som vises på dette nettstedet er fra kredittkortselskaper hvor ThePennyHoarder.com mottar kompensasjon. Denne kompensasjonen kan påvirke hvordan og hvor produkter vises på dette nettstedet (inkludert for eksempel ordren der de vises). Vi har ikke alle tilgjengelige kredittkorttilbud eller alle kredittkortutstedere.

Skrive Inn Din Kommentar