Penger

Hvordan tjene penger Billett Scalping Online (lovlig!)

Hvordan tjene penger Billett Scalping Online (lovlig!)


Det pleide å være at billettskalping ble sett på som sleazy og ulovlig. Skyggefulle tegn hang rundt utenfor konserter eller sportsbegivenheter som tilbyr billetter til en premie til alle som ikke fikk dem før de solgte.

Legg til det, er scalping ulovlig i Canada og i flere amerikanske stater som en sikkerhet eller mengde-kontroll tiltak. Men du trenger ikke lenger å henge på stadionens porte ....

Nå kan du tjene penger på å kjøpe og selge billetter hjemme, ved hjelp av online meglere. Oh, og du er ikke lenger en disreputable "scalper." Nå er du en respektabel "billettforhandler."

Siden noen stater og byer gjøre reguler billett videresalg på ulike måter, er det best å gjøre alt ditt salg ved hjelp av online meglere som sørger for at salget er i samsvar med lokale lover. Det er en mindre ting for deg å bekymre deg for. Kanskje den største og mest kjente av de elektroniske plattformene er StubHub.com, som også garanterer billettene til kjøperen, og lindrer bekymringen for fakes. Det gjør det lettere for deg å selge.

Jeg lærte om StubHub noen år tilbake, da en venn sa at han skulle se En perfekt sirkel spille på Red Rocks amfiteater i Denver. Han betalte $ 100 for to billetter, og selv om jeg ikke hadde hørt om bandet, har de tilsynelatende en hengiven følge. Min venn senere kjørte inn i et problem med sin tidsplan og kunne ikke gå til konserten, så han solgte billettene. Det tok to dager å få dem solgt på StubHub ... for $ 200!

Han betalte en $ 30 provisjon (15%) til StubHub, men det var ingen andre kostnader. StubHub leverte til og med en utskrivbar forhåndsbetalt fraktetikett for at han skulle bruke til å sende billettene til kjøperen. Min venn har ved et uhell gjort en $ 70 fortjeneste på grunn av en planleggingskonflikt!

Galt, jeg vet det! Men her er hvordan å gjenskape sin suksess ...

Slik selger du billettene dine

Det er gratis å liste billetter til salgs på StubHub, og nettsiden er blitt enda mer nyttig gjennom årene. For eksempel, mye av tiden nå kan du bare skrive inn strekkoder fra billettene dine, slik at de kan leveres elektronisk og umiddelbart til kjøpere, som deretter skriver ut dem. Dette betyr at du får pengene dine raskere, siden du blir betalt når kjøperen har billettene.

Selvfølgelig, hvis du har fysiske billetter som ikke kan lastes opp, kan du fortsatt bruke de trykte etikettene til å sende dem. Prosessen er ikke vanskelig, og StubHub forklarer i detalj hvordan du selger billettene dine. Du kan velge å motta betaling med sjekk eller PayPal-innskudd.

Du kan bli overrasket over det mangfoldet av arrangementer som billetter blir solgt på. Golf turneringer, spiller, musikkfestivaler, magiske show, bilforestillinger - hvis det er en begivenhet i nærheten av deg, er det nok billetter til det på forhandlersider. Ved hjelp av stubhub.com-søkfunksjonen sjekket jeg de neste tretti dagene uten å spesifisere noen type arrangement, og jeg fikk over 14 000 resultater. Disse resultatene var for spesielle hendelser, med noen har hundrevis av billetter tilbudt.

Tjene penger som en billettforhandler

Jo, det er fint å få noe for billetter du ikke kan bruke, og kanskje til og med tjene penger, men hva med regelmessig å gjøre dette? For å gjøre det til en bedrift eller lønnsom hobby, satser du i utgangspunktet på hvilke hendelser som skal selges, slik at du kan kjøpe tidlig og videreselge billettene til en høyere pris når hendelsesdatoen nærmer seg. Forskning på dette er gjort lett nok på nettet.

Se opp hendelser i og rundt samfunnet ditt og begynn å sjekke billetter daglig for å se om de selger ut. Hvis en vanlig begivenhet selges ut en gang, er det sannsynlig å gjøre det igjen. Hvis det er band som kommer til byen, kan du søke på timeplanene deres online og se om de selger alle seter på andre steder. Deretter ta en sjanse, kjøp, og vent til arrangementet er i nærheten av å se billettene til salgs.

Du kan også få en ide om priser rett på de ulike videresalgswebstedene. Hvis seter for et bånd på flere plasser gjentatte ganger selger for $ 150 til $ 250, ettersom de går fra ett sted til det neste, kan du være ganske sikker på at du vil tjene penger på å kjøpe dem tidlig for under $ 100. I tillegg til hubstub.com kan du bruke Ticketmaster videresalgssiden for forskning eller å selge. Sjekk priser på eBay også, men hvis du selger billetter gjennom dem, er deres policy det du er ansvarlig for å vite lovene og forskriftene for arrangementet.

Du trenger ikke alltid en hendelse for å selge ut for å tjene penger. Hvis du har veldig gode seter, kan de selge til en premie selv om det er mange seter som fortsatt er tilgjengelige langt fra scenen eller feltet.

Du kan også kjøpe videresalgsbilletter i person for å videreselge dem. La venner og kollegaer vite at du betaler for billetter som de ikke kan bruke, og gjør et tilbud som gir plass til en fortjeneste. Anta for eksempel at en kollega har to billetter til en Santana-konsert. Du sjekker stubhub.com og ser Santana billetter oppført for $ 178 hver (faktisk pris for en Tampa konsert som jeg skriver dette). Det er bare fire billetter igjen, så det virker sannsynlig at de vil selge for den prisen. Du betaler $ 120 for de to billettene, liste dem online, og få $ 170 hver. Etter at en 15% provisjon er trukket, får du en sjekk (eller PayPal-innskudd) for $ 289, og gir deg et overskudd på $ 169. Nå gjenta prosessen et par ganger i uken hvis du kan.

Det kan ikke være så enkelt som det høres ut, og dette er ikke en risikofri forretning, men du vil ikke gå glipp av å prøve. Begynn med å kjøpe et par $ 40 billetter til et arrangement du vil nyte. Vent til nærmere hendelsesdatoen og list dem for salg. Hvis de ikke selger for profitt, er du ute på $ 80, og du kommer til et show.Hvis du gjør en fortjeneste, kan du parlay det inn i flere kjøp og prøve igjen. Husk at du betaler en 15% provisjon (på stubhub.com; ticketmaster.com får alle pengene sine fra kjøpere), så du må selge for vesentlig mer enn det du betaler.

Bunnlinjen er at hvis du antar feil, mister du penger, men potensialet til å tjene mye er der. I en ABC News-rapport om scalping innrømmer StubHub CMO Ray Elias at billetter til "utrolige hendelser" noen ganger går like billige som $ 5, men boksingskamp billetter har solgt så mye som $ 100.000 på nettstedet.

Din sving: Har du noen gang solgt billetter til profitt? Fortell oss om det nedenfor ...


Skrive Inn Din Kommentar