Penger

Ønsker du å vokse din Biz? Denne Casting Call kunne lande deg på "Shark Tank"

Ønsker du å vokse din Biz? Denne Casting Call kunne lande deg på "Shark Tank"

Hvis det eneste som står mellom deg og dine forretningsdrømmer, er en båttur med penger, så gjør deg klar til å dykke inn i dette åpne avstøpningsanropet for "Shark Tank".

Virkelighetsprogrammet med et regelmessig panel av dommere som inkluderer Dallas Mavericks eier Mark Cuban og eiendomsmegul Barbara Corcoran søker entreprenører for sin kommende sesong.

Deltakere pitcher sine forretningsidéer, og spør "Sharks" å investere et bestemt beløp i bytte for en prosentandel av en eierandel i sine selskaper.

Du er begrenset til å presentere bare en ide ved det åpne anropet, så gjør det ditt beste (som Squatty Potty).

Det er også den mer tradisjonelle finansieringsløsningen for entreprenørdrømmene dine, for eksempel å søke om småbedrifter. Men hvis du ønsker å sette "showet" i bedriften din, kan Tanken sørge for at medieeksponeringen du ønsker.

Hvordan komme på "Shark Tank"

For å delta på et åpent anrop må du gjøre følgende:

  • Fullfør applikasjonspakken, tilgjengelig her.
  • Klargjør et minutt for din produkt eller ide, inkludert demonstrasjonsmaterialer. Posten bemerker at du ikke nødvendigvis har tilgang til strøm eller internett, så planlegg deretter.
  • Ankomme under den tildelte "Numbered Wristbands Distribution" tiden. Det betyr ingen camping utenfor lokalet natten før.

Casting samtaler så langt har blitt planlagt i Pittsburgh, Oklahoma City og New York City. Flere byer er planlagt å bli annonsert.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter for The Penny Hoarder. Hennes største ideer er vanligvis begrenset til hva hun kan spise neste.

Skrive Inn Din Kommentar