Tilbud

Amazon: Din Stay-at-Home-hund er stresset, hørbar abonnement vil hjelpe

Amazon: Din Stay-at-Home-hund er stresset, hørbar abonnement vil hjelpe

Amazon går inn i enda en moneymaking lane, og vet hvem de potensielle kundene er, det vil sannsynligvis komme med penger på lastebilen.

Hva er den nye ideen, spør du? Audiobøker ... for hunder.

Ja, Amazon ønsker deg, en ellers fornuftig voksen, å betale for et månedlig abonnement på Audible for å gjøre hunden din mest vellyste valp på blokken.

Og mens det høres latterlig ut for meg, forstår jeg helt nøyaktig hvorfor Amazon mener denne ideen kan gjøre at hundenes eiere elsker sine hunder forbi grunnpunktet.

Ikke prøv å nekte det.

Jeg har sett at la hundene dine slikke ansiktene dine og visste at de brukte de samme munnene til å slikke sine rumpe. Jeg har sett "hundestengene." Jeg har sett deg ta med hundene til innendørs sammenkomster. Jeg har sett at du blir fornærmet, eller hopp over dem helt, når venner inviterer deg til hendelser som ikke er hundevennlige.

Så da jeg leste Amazonas tonehøyde som hevdet at "lytte til lydbøker overgikk musikk for å redusere stress i hjørnetenner", og at hundeeiere som hadde prøvd det, følte seg mindre skyldige om å forlate hundene sine hjemme alene mens de var på jobb hele dagen, visste jeg at denne ideen hadde potensialet for suksess.

Og jeg klandrer ikke Amazon for å utnytte deg ved å tilby en kurert liste over bøker, din hund vil elske og kopiere den Hørbar for hunder.

Faktisk klandrer jeg deg. Hørbar for hunder er et latterlig mareritt av din egen produsent, hundelskere.

Men seriøst, hvordan fungerer det for hundene?

Det kan være en del av deg som antar at det er noe som gjør lydbøkene spesielt hundevennlige. Men du hadde feil.

Du bruker bokstavelig talt bare den samme lydboken du vil lytte til deg selv og spille den til hunden din i stedet. Den eneste virkelige forskjellen er en introduksjonsvideo i begynnelsen av hver bok av berømte og mildt kontroversielt hunden Whisperer Cesar Millan.

Millan og Audible sluttet seg til å teste lydbøkene på 100 hunder før de startet. I 76% av tilfellene, rapporterte hundeeiere som spilte lydbøker for sine hunder en økning i rolig, avslappet oppførsel i sine kjæledyr over en periode på fire uker, sa en pressemelding.

Selvfølgelig betyr det at 24 av 100 hundene heller ikke hadde noen endring eller var muligens verre av. Det er mange hunder!

I noen av bøkene er hundene hovedpersonene. Men noen av de andre plukker er bare vanlige bøker som selv katter eller mennesker uten kjæledyr kanskje liker.

Audible for Dogs curated titler med Millans introduksjonsvideoer er:

  • "Født en kriminalitet: Historier fra en sørafrikansk barndom" av Trevor Noah
  • "Pride and Prejudice" av Jane Austen
  • "En hundens formål" av W. Bruce Cameron
  • "Art of Racing in the Rain" av Garth Stein
  • "Soldierhunder: Den utrolige historien om Amerikas Hjertehjelter" av Maria Goodavage
  • "The Wind in the Willows" av Kenneth Grahame

Skal du kjøpe lyd for hunden din?

Det er pengene dine, så jeg kan ikke bestemme hva du gjør med det.

Kvinnen som Audible presenterte i sin case studie, Leslie fra Santa Clarita, California, syntes å elske det, selvfølgelig.

«Jeg ville alltid være skyldig i å forlate hunden min, Buddy, alene, men med Audible for Dogs følte jeg at jeg forlot ham med en venn,» sa Leslie, hvis etternavn ikke var inkludert. "De forskjellige stemmer, de forskjellige historiene. Det var som å forlate ham med en annen venn hver dag. "

Det er mulig at hunden din faktisk vil elske dette.

Det er et unntak for de som kommer til å nyte lydbøker. Hvis det er du, for all del, få et abonnement for deg selv og del det med hunden din. Det er rimelig.

Men jeg ber om deg, ikke kjøp den bare for Fido.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun eier ikke en hund. Åpenbart.

Skrive Inn Din Kommentar