Virksomhet

4 tips for å bli en skandaløst kul entreprenør (video)

4 tips for å bli en skandaløst kul entreprenør (video)

Har du ikke tid til å se? Det er ok. Transkripsjonen følger nedenfor:

Dette er Jeff Rose fra Goodfinancialcents.com. Velkommen til min første video cast kommer til deg på Interstate 64. I dag skal jeg snakke litt om tips eller nødvendige tiltak for å bli entreprenør. Hele mitt liv, jeg regnet ikke meg selv for å være en gründer fram til 2007.

Grunnen til at jeg snakker om å være en gründer er at vi faktisk er i bil som går opp til Saint Louis, og jeg skal møte David Siteman Garland som har nettsiden The Rise to The Top. Han har fantastisk video blogg, han har noen flotte show, og er snart en forfatter. Han inspirerte meg virkelig, noe som er tydelig siden vi er på vei til Saint Louis på en onsdag. Så jeg tar jobben, men jeg skal møte ham og bli inspirert av ham og noen av de menneskene han har blitt inspirert av. Jeg skal dele noen av mine tips og noen av mine erfaringer med å være entreprenør og håper at du får noe ut av det.

1. Følg din lidenskap (og mener det)

Så det første tipset jeg vil dele med deg er at hvis du vil være en gründer, må du følge din lidenskap. Du må finne ut hva det er. For meg har jeg vært en tallerken for ganske mye av livet mitt, så det er naturlig å passe inn i investeringer.

Jeg betraktet meg ikke som en gründer før 'O7 og da jeg forlot mitt tidligere firma og meg og 3 andre startet Alliance Investment Planning Group. Det var min første smak av å være entreprenør. Da startet jeg bloggen Goodfinancialcents.com, og akkurat nå jobber jeg også med boken min og noen andre prosjekter. Det første skrittet ga meg virkelig gründeren. Hvis du ikke vil gjøre tall, er ikke din ting, så trenger du ikke å være i mitt yrke. Du må finne ut hva din lidenskap er, følg din lidenskap og bare knuse den. Du kan starte ned banen og kanskje din bane endrer seg. Det er greit. Det er skjønnheten om å være en gründer. Du må skifte og være fleksibel nok til å gå videre til neste ting.

2. Dykk rett inn

Det andre trinnet jeg vil si er å dykke rett inn. Jeg har mange mennesker, jeg snakket med dem om de vil være en gründer?

De snakker om å være en gründer og alt de gjør er bare å snakke. Hvis du skal gjøre det, kan du snakke om det hele dagen, men til du faktisk tar det første skrittet, inntil du setter deg der ute, vil du aldri vite hva det er og hvis du har det som trengs. Det var med oss ​​da vi gikk ut og startet vårt eget firma. Det var en stor risiko. Vi hadde et stort navn bak oss, og vi la det bare gå.

Vi tok en enorm skritt.

Jeg var heldig i den forstand at jeg allerede hadde en god kundebase, men det betydde ikke at det måtte følge meg. Så det var en stor risiko og en av de beste risikoen jeg har tatt.

En annen risiko var at jeg satte meg i bloggen. Jeg leste en artikkel i tidlig del av O8 om blogging og hvordan du trenger å ha en blogg. Jeg aner ikke hva en blogg var. Jeg er sikker på om du leser dette på nettstedet. Min tolkning av bloggen var å komme på min plass og høre hip hop musikk og se bilder av folk, jeg fikk det virkelig ikke. Jeg begynte bare å lese og undersøke og se på blogger. Det tok meg måneder å finne ut. Mange sente netter, gir litt tid fra helgene for å lære bloggen og bare ikke ri inn. Har jeg ikke gjort det, snakker jeg fortsatt ikke om det. Her er det nesten to år senere, bloggen er en fantastisk ting. Første ting er å følge din lidenskap og andre ting er å dykke rett inn i.

3. Klipp ut crap

Tredje ting er kuttet ut crap. Det jeg mener med dette var at jeg lyttet til en podcast av noen som var en konsulent til en annen person som ønsket å være en gründer. De kunne aldri sette opp tiden fordi fyren, "wannabe" -entreprenøren, ikke kunne planlegge tiden fordi han ikke ville savne showet Wipeout. Han kunne ikke planlegge sin konsultasjonssesjon for å ta ham til neste nivå fordi han ikke kunne trene den tiden som ikke tillot ham å savne Wipeout. Egentlig?

Hvis du er en gründer (eller vil bli en), kan du savne Wipeout. Så kutt ut crap. Hvis du ser timer med reality-tv per uke, kutte den ut. Enhver annen støy, bare kutt den ut fordi dette er din drøm, dette er din lidenskap. Hvis du virkelig vil gjøre det, må du fokusere 150% eller 1050% uansett, sett alt inn i det, og det er måten du vokser på. Det er slik du bygger din drøm og din visjon.

4. Støtte Vennligst

Det siste jeg sier, handler om støttesystemet. To ting. En har en fantastisk ektefelle som skal støtte deg gjennom hele prosessen. Noen som holder en videokamera mens du kjører bil er fantastisk. Så å ha det for å støtte deg og motivere deg og en gang kan være enda andre gjetning og spørre, "hei er det en virkelig god idé? Dette kan være at din drivkraft for å presse det hardt og virkelig vise den personen det JA Dette er min visjon, og dette er drømmen min, og jeg skal trekke den av, uansett hva det tar.

Den andre tingen er å omgjøre deg selv av folk som har lignende kjøring, og som har lignende syn. Hvis du har venner som alltid bare klager på å ha vanskelige tider for å få endene til å møtes, men da gjør de ikke noe med det.Jeg sier ikke å kutte dem ut, men bare kutte og redusere den tiden fordi hvis du går ut og du begynner å vise dem at hei, dette er jeg, og du blir sparket opp og super motivert etter hvert håper jeg at du vil være smittsom.

Skjær disse menneskene ut av livet ditt og ha folk som har samme syn. Det er en av grunnene til at jeg drar mot Saint Louis for å møte David Siteman Garland. Jeg møtte ham på twitter. Denne fyren har så store etterfølgere på kort tid. Denne fyren vet hva som skjer. Jeg kommer dit og håper at jeg vil møte noen flotte mennesker som har lignende visjoner, lignende kjøring og lignende lidenskap. Så finn de menneskene. Jeg hadde den vanskeligste tiden å finne folk lokalt, jeg vil si at jeg fant mer i det siste. Hvis du har det vanskelig å finne noen lokalt som har samme visjon, samme stasjon, så hodet på nettet. Start en blogg, gå på twitter, finn folk som har lignende interesser du gjør, og du vil bli overrasket. David er en av de 100 menneskene jeg fant på nettet som bare har "det".

Entreprenøroppsummering

Så akkurat som et sammendrag hvis du virkelig vil bli en gründer for å gjøre drømmen din visjon blomstre hva du vil se den. Nummer 1 finner din lidenskap, finner hva det er som kommer deg til å gå, fordi hvis det er din lidenskap, blir det ikke en jobb, det vil være en hobby en morsom hobby. Nummer to dykker rett inn. Bare dykk rett inn og så lærer du så mye. Ved blogging kjente jeg ikke noe om det, men jeg sa bare at jeg skal gjøre det, og jeg skal finne ut det når jeg går. Sikkert nok gjorde jeg det. Det var mange forsøk, men alt virket ut. Nummer tre er kuttet ut crap. Klipp ut fjernsyn, kutte ut ting, de grunnleggende opptakene for å sette tid og energi til å fokusere. Det siste er å ha et godt støttesystem. Så dette er Jeff Rose goodfinancialcents.com. Takk for at du har med oss, og jeg håper du likte det.

Skrive Inn Din Kommentar