Banker

11 Flere tips for å gå og lagre grønt

11 Flere tips for å gå og lagre grønt

I forrige uke hadde jeg Jason fra Electrical Detectives dele 10 tips for å spare og gå grønt. Til en oppfølging til det innlegget, her er 11 flere beste måter å spare penger og gi tilbake til jordens jord.

Bevare energi trenger ikke å være en vanskelig prosess. Du kan begynne å leve en "grønnere" livsstil ved å gjøre noen mindre endringer i ditt hjem. Hver bit av energi du sparer, hjelper miljøet og sparer penger!

Går grønne tips

Tips: Bruk kjøkkenventilen din!
Bruk kjøkkenavtrekksviften når du lagrer for å lufte hele fuktig og luktende luft fra å lage mat ut av huset.

Tips: Bruk elektriske plenverktøy!
Når det er mulig, bruk elektrisk plenutstyr i stedet for gassdrevet. Det er mer effektivt, og bedre for miljøet.

Tips: Slå vannvarmeren din ned til 120 grader!
Slå vanninnstillingen ned noen grader og reduser mengden strøm du bruker. Et typisk hjem bruker 30% eller mer av det elektriske regningen på varmt vann.

Tips: Monter et isolerende teppe på vannvarmeren!
Berør vannvarmeren. Føles det varmt? Hvis det er tilfelle, bør du pakke det inn i et isolerende teppe. Den vil fungere mer effektivt og spare strøm, spesielt hvis du har en eldre varmtvannsbereder.

Tips: Hold kondensspolene bak på kjøleskapet rent!
Spolene bak på kjøleskapet er varmevekslingsflater. Hold dem rene og enheten vil operere med høy effektivitet.

Tips: Værvarsel hjemme dører og vinduer!
Reparasjon av caulking og værstripping rundt huset ditt for å forvitre hjemmet ditt og gjøre det lettere å varme og kjøle seg.

Tips: Kjøp energieffektive apparater!
Når det er på tide å erstatte et apparat i hjemmet ditt, må du sørge for at de nye maksimerer effektiviteten for å spare penger.

Tips: Installer ecobright pærer!
Skrape pærer av handlelisten din og kast bort stigen din! LED-lyspærer varer opptil 15 ganger lengre og kompaktlysstofflampe varer opptil 7 ganger lengre enn glødelamper. Du kan telle hjemmet ditt ved å bruke så lite som 10% av strømmen av glødelamper.

Tips: Installer lysdiodene!
Du kan senke energiregningen og øke levetiden til lyspæren. Still stemningen mens du sparer strøm!

Tips: Monter belegningssensorer!
Den slår automatisk av lysene når de ikke brukes. Wave farvel til å blinke lysbrytere!

Tips: Installer belysningstimere!
Kontroller kostnadene ved julelyse. Du kan være trygg ved å gjøre det som om du er hjemme når du ikke er!

Få en EcoBright Home Evaluation

Du er klar til å begynne å leve et mer miljøansvarlig liv. Du vil se hvordan du gjør hjemmet ditt mer energieffektivt. Hvis det er tilfelle, må du ringe de elektriske detektiver og be om en EcoBright Home Evaluation.

Under en EcoBright Home Evaluation vil en høyt utdannet tekniker inspisere hvert enkelt aspekt eller ditt elektriske system, inkludert panel, uttak, ledninger og mer. Totalt er det dusinvis av potensielle problemområder knyttet til ditt elektriske system som vil bli nøye undersøkt.

Ved slutten av evalueringen vil du motta en vurdering som vil forklare eventuelle mangler med systemet ditt som kan være ansvarlig for drastisk høyere bruksregninger eller forårsake potensiell fremtidig skade på ditt hjem. Vurderingen vil også inkludere måter du kan eliminere disse problemene samtidig som miljøet påvirker ditt elektriske system og hjemme.

Om elektriske detektiver

Elektriske detektiver spesialiserer seg på elektrisk service og reparasjonsarbeid, alt fra å skifte lyspærer til rewiring av boliger og kontorer. Vi har vært familieeid og operert siden 1968. Alle våre lagmedlemmer er narkotikafrie, bakgrunnskontrollert og profesjonelt trent. Vi tilbyr en uovertruffen 100% kundetilfredshet pengene tilbake garanti. Vi har forhånd, Straight Forward Pricing, slik at du vet prisen før et arbeid begynner. Vi har tusenvis av deler på våre servicekjøretøy for reparasjoner på stedet i ditt hjem eller bedrift. Vi liker å ringe dem vårt lager på hjul. Enten du ringer oss klokken 2 eller 2, snakker du til en ekte levende person, aldri en telefonsvarer. Du kan finne oss på dine lokale gule sider eller ring oss gratis på 1-877-4-WIRE-PI eller klikk www.SolvedToday.com i dag.

Skrive Inn Din Kommentar