Penger

Få betalt for å spionere på Mailman

Få betalt for å spionere på Mailman

Redaktørens merknad: Søknaden for denne stillingen er ikke lenger tilgjengelig.

Bestemor Penny Hoarder har alltid hatt stor innflytelse på meg, og hun har også vært litt mentor når det gjelder å finne nye måter å spare eller tjene ekstra penger på. I dag avslører jeg en av hennes favoritt måter å tjene sidepenger ... .spionere på brevmannen.

Min bestemor er det som er kjent som en "mail decoy". Bedrifter legger henne til sin adresseliste og hun rapporterer tilbake til dem når hun mottar e-post fra dem. Denne informasjonen er uvurderlig fordi det tillater bedrifter å vite at deres post blir ordentlig levert på en riktig måte. Hun rapporterer hvilken dag hun mottok posten og i hvilken tilstand den kom.

Bedrifter bruker også "mail decoys" for å sikre at deres adresseliste aldri blir stjålet. For eksempel, la oss si at en ansatt stjeler en adresseliste og sender ut en annonse for egen forretningsbruk. Når mormoren rapporterer at hun har mottatt et brev som selskapet ikke har noen oversikt over å sende, vil de vite at det har vært mulig tyveri.

Mesteparten av dekojeposten min bestemor mottar er kataloger og magasiner, men hun får også noen få annonser. E-posten er merket med en spesiell kode i adressefeltet slik at hun vet hvilke deler som er søppelpost og hvilke deler som trengs for å bli rapportert tilbake til selskapet etter å ha blitt mottatt.

Selskapet som sysselsetter henne, heter The Hauser Group. Fra ser på sitt nettsted ser de ikke ut til å være et veldig stort selskap, men det ser ut som om de ansetter. Selskapet betaler deg 25 cent for hvert stykke dekoderpost som du rapporterer mottar.

Min bestemor rapporterer at det startet sakte, men når hun ble konsistent med sine rapporter, begynte selskapet å sende henne mer mail. Hun får nå rundt 10-15 stykker decoy mail hver dag og gjør nesten en ekstra $ 100 i måneden. Ikke dårlig for sidearbeid.

Hvis du er interessert i å registrere deg, her er en lenke til søknaden: Mail Decoy Application

Jeg er glad for å sende noen spørsmål om The Hauser Group til Grandma Penny Hoarder. Bare legg igjen en kommentar nedenfor eller send meg en epost.


Skrive Inn Din Kommentar