Penger

Spilder du $ 1500 av mat hvert år? Denne boken kan hjelpe (Giveaway!)

Spilder du $ 1500 av mat hvert år? Denne boken kan hjelpe (Giveaway!)

Vil du noen gang kjøpe fire poser fulle av dagligvarer, så legg det med hensikt en bak ved kassen? Vi ville sikkert ikke!

Men det er det de fleste amerikanere gjør hver dag, sier Dana Gunders, forfatter og forsker ved Naturressursforsvarsrådet. Ifølge hennes forskning, vi kaster bort en sjokkerende 40% av maten vår.

"Spildt mat er bortkastet penger, bortkastet energi og bortkastet vann," sier Gunders. "Væpnet med enkle tips og verktøy, kan familier gjøre en stor buk i det som nå blir kastet ut med søppel - og legg litt penger tilbake i lommeboken på samme tid."

For å hjelpe til med å bekjempe vårt voldsomme matavfallsspørsmål, skrev Gunders Avfallsfri kjøkkenhåndbok, som ble utgitt av Chronicle Books i dag.

I sin bok deler hun sjekklister, oppskrifter og strategier som lærer deg alt fra å handle smartere til dekoding av utløpsdatoer og bruke kjøleskapet ditt til sitt fulle potensiale. Med denne kunnskapen håper Gunders at du reduserer matavfallet og spare penger.

Vinn en kopi av spill-gratis kjøkkenhåndboken

Siden vi tror at denne boken har potensial til å hjelpe mange mennesker, spurte vi Chronicle Books om de ville gi bort noen eksemplarer til våre lesere. De er sjenerøst pliktige, og vi har nå tre håndbøker på farten!

Ønsker å vinne en gratis kopi av Avfallsfri kjøkkenhåndbok? Skriv inn widgeten under, og vi vil tilfeldigvis velge tre vinnere klokken 12 EST fredag ​​3. oktober.

Denne giveaway er nå over. Takk til alle som kom inn, og gratulerer til våre heldige vinnere Nicole, Jared og Anna!

Lykke til, Penny Hoarders!

Din sving: Hva er din favoritt måte å redusere matavfall på kjøkkenet ditt?

en Rafflecopter giveaway

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar