Virksomhet

Kraften til ideer

Kraften til ideer

I løpet av ferieferien lyttet jeg til NPR og hørte en historie som pekte på interessen min. En brutet høyskolestudent, som leter etter å tjene litt ekstra penger, begynte å selge gale julegensere.

Du vet, de forferdelig utdaterte gensere, som pleide å være oh-så-kule som tretti år siden.

Vel, grimme gensere er tilbake i stil, og det har blitt en stift på feriefester av alle slag - til og med å gjøre rundene på bedriftshendelser.

Den unge mannen brukte sommeren på å skure for gensere, for å gjøre seg klar for den travle sesongen, omtrent noen få uker før jul.

Hans "sidevirksomhet" er nå så vellykket at han laget $ 50.000. Han lagde $ 50 000 på å selge gale gensere som han kjøpte fra butikkbutikker. Kan du forestille deg fortjenestemarginen på det?

Mens det kan virke som en dum historie, ler han hele veien til banken og taper penger til en høyskole student.

Alt det tok, var litt av oppfinnsomhet og kraften til en ide.

Ideer er kraftige og kan føre til uventede, galne ting. I vårt samfunn tror jeg at våre ideer knuses i nesten hver tur, før vi noen gang kan puste liv i dem.

Vi blir fortalt å være praktiske, og store ideer og kreativitet blir ofte frynst på. Jeg er sikker på at fyren fikk sin gode del av latteren: "Åh, du skal selge juletrær ?!" Og se hvor han er nå!

Å tro at alt dette startet med en ide. Alle de største merkene og alle dine favorittprodukter, startet med en ide.

Så om du er en høyskole student, side hustler ekstraordinaire, eller all-around penger maven, fostre dine ideer. La dem vokse.

Test dine grenser og drep den indre kritikeren som forteller deg at ideen din er latterlig eller dum. Det er sannsynligvis ikke - og hvis det er, fortsetter du med neste ide.

Som solopreneur begynner jeg å finpusse mine ideer og visjon for hva jeg vil ut av karrieren og livet mitt. Jeg begynner å lytte til den galte stemmen i hodet mitt, den som gjemmer seg i hjørnet, er redd for å bli sluppet ut - men jeg lar det ut og høre det brøl, og resultatene er bemerkelsesverdige.

Ideene er kraftige - de kan forandre livet ditt og gjøre deg rik, bokstavelig talt.

De beste ideene løser problemer, utdanner eller underholder. Ved å gjøre det, forbinder de seg med andre og har muligheten til å spre seg som en brann. Kort sagt, fremme ditt talent og fortsett å jobbe hardt, men også fremme dine ideer. Hold fantasien din i live og vær ikke sjenert bort fra det ukonvensjonelle.

Hvem vet - det kan være "neste store ting".

Skrive Inn Din Kommentar