Penger

Disse gratis appene vil faktisk betale deg for å hoppe over de fulle desserter

Disse gratis appene vil faktisk betale deg for å hoppe over de fulle desserter


Selvkontrollen min er ute av kontroll.

Og uten kontroll mener jeg at jeg har ingen. Spesielt når det gjelder søtsaker. Som du kan forestille deg, er ferien en spesielt vanskelig tid for meg.

Søtpotetkake? En ekstra snitt, vær så snill. Hjemmelaget fudge? Jeg skal spise den til jeg føler meg syk. Karamell kake? Ikke regne med rester ...

Men i år lager jeg store planer om å gå bort fra dessertbordet. Jeg har brukt de siste dagene med tanke på alternativene mine.

Jo, jeg kunne unnskylde meg selv fra bordet og løpe langt, langt borte. Eller jeg kunne bare gjemme seg i dypet av barndomsskapet mitt, bare å dukke opp når hver siste crumb er borte.

Eller jeg kunne gjøre noe litt mer normalt: Jeg kunne belønne meg selv - i kontanter og gavekort - for å hoppe over dessert.

Ja, du kan faktisk få betalt for å gå ned i vekt.

Jeg vil dele med deg noen strategier jeg vurderer.

1. Gå det av, Mann

Noen ganger er den beste taktikken for å unngå situasjoner å bare si nei og gå bort. (Er det ikke det de lærte oss i D.A.R.E.?)

Derfor har jeg lastet ned to apper som belønner meg for antall trinn jeg har tatt.

  • Oppnåelse: Dette er en app du kan koble til andre apper for å holde oversikt over din daglige aktivitet.

For eksempel, hekt Achievement opp til Fitbit, Garmin, MapMyRun eller MyFitnessPal (blant en haug med andre). Det vil holde styr på trinnene dine og belønne deg i poeng. Når du samler 10 000 poeng, bytt dem ut for et gavekort på $ 10. Om lag 20 000 trinn tilsvarer 50 poeng.

På det notatet må jeg si at dette ikke er den raskeste måten å tjene penger, men det er så passivt jeg bryr meg ikke om det. Plus, Achievement leverer ukentlige fremdriftsrapporter til innboksen min, noe som motiverer meg til å fortsette å flytte.

  • Qapital: Prestasjon betaler deg, mens du med Qapital betaler deg selv. Dette er en app som hjelper deg med å spare penger automatisk.

Last ned Qapital-appen og opprett et sparemål for deg selv. Sett deretter noen regler. En av mine favoritter er det daglige trinnmålet. Jeg har kontosettet mitt slik at når jeg når målet mitt på 10 000 trinn om dagen, trekker appen $ 2 fra kontoen min til min sparingskonto.

Jeg må si, appen er morsom å bruke - om til og med litt addicting. Jeg brukte den i fjor sommer og klarte å kaste bort $ 700 i omtrent fem måneder mot en ferie.

Gå videre og sett opp et morsomt mål for deg selv før Thanksgiving middag, så vil du føle deg mer motivert å gå bort fra de desserter.

2. Sett på deg selv Kan Hopp over dessert

Fordi jeg har forferdelig selvkontroll, har jeg denne negative Nancy-stemmen i hodet mitt og sier: "Du kan ikke gjøre det. Gi opp. "Dette går for noe - fra å gå på en to mils løp for å løfte fem pund vekter til, yup, hopper over dessert.

Men da jeg blir eldre og klokere (lol), blir denne stemmen langsomt fading. I tillegg hjelper det når jeg har noe jeg jobber med - som penger. Du kan ganske bokstavelig talt bli betalt for å gå ned i vekt.

Helligdager er en fantastisk tid å registrere deg for en tjeneste som HealthyWage for å holde deg selv ansvarlig. HealthyWage gjør at du kan satse på deg selv og dine vekttapsmål. (Ja, med, som, ekte penger.)

Begynn med å bruke HealthyWage-premiekalkulatoren. Her angir du hvor mye vekt du vil miste (minst 10% av startvekten din), hvor lang tid det tar (seks til 18 måneder) og hvor mye du vil satse (hvor som helst mellom $ 20 til $ 150 i måneden). Kalkulatoren bestemmer deretter prisbeløpet.

Deretter plasserer du offisielt ditt bud, og godtar å betale det månedlige beløpet i løpet av utfordringen. Når du treffer ditt vekttapsmål (ja, når!), du vil tjene din premie. Hvis du ikke treffer målet ditt, går pengene mot HealthyWage.

Les noen inspirerende HealthyWage-historier her før du legger ut.

Farvel, negativ Nancy.

3. Gå ut av huset

Hvis du mangler i selvkontrollen, må jeg si: Dette kan ikke vær ditt beste tips. (Du forstår hvorfor i et sekund ...)

Uansett, last ned Shopkick-appen. Det er en av våre favorittbelønninger, fordi du ikke engang handler for å tjene penger tilbake. Vår egen Khiem Nguyen har tjent nesten $ 400 i gavekort ved hjelp av Shopkick.

Slik fungerer det: Du tjener spark for å fullføre ulike oppgaver. Disse inkluderer å gå inn i tilknyttede butikker (som Target, Best Buy og Walmart) og skanning strekkoder av ulike varer i butikkene.

Jeg begynte å bruke appen nylig, og det blir definitivt et spill. Hvor mange elementer kan jeg skanne i Target? Som vil belønne meg med de mest sparkene?

Det eneste problemet? Jeg blir blindet av alle de vakre, skinnende produktene underveis og må motstå impulskjøp.

Men når jeg treffer et visst antall spark, kan jeg bytte dem til et gavekort. Akkurat nå jobber jeg meg mot en $ 25 Amazon gavekort.

Unødvendig å si, dette har blitt et morsomt spill å spille når jeg må løpe ærend. Og det kan vise seg å være en morsom måte å unnslippe fristelsen til dessert og å strekke seg ut fra Black Friday eller etter julenes shoppingmengder.

Du kan til og med få familie og venner inn på handlingen og henvise dem til å registrere seg. Når de gjør det, banker du 250 bonus spark.

Hva tror du? Er penger en sterk nok motivasjon til å pry deg bort fra desserten? Er du klar til å bli betalt for å gå ned i vekt?

* Sukker dypt *

Vi får se…

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun skal bare fortelle sin mor å lage lakrispudding - fordi det er sannsynligvis den eneste desserten hun aldri ville spise.

Skrive Inn Din Kommentar