Penger

Dette diagrammet gjør svart fredag ​​Kjøpsbeslutninger enkelt ... og morsomt

Dette diagrammet gjør svart fredag ​​Kjøpsbeslutninger enkelt ... og morsomt

Du har overlevd den kalde vente i kø, hvor du har forhåpentligvis vært modig nok til å knytte deg til en ny venn over din felles innsats for å få de beste Black Friday-avtalene.

Du bryr deg bokstavelig talt gjennom døren for å oppnå besparelser - umiddelbart etterlater din intetanende ny venn bak i støvet, fordi ... avtaler.

Foran deg ligger en koloskopi av tingene, lykkene til barna dine og godkjenning av dine medarbeidere vist i uberørte bokser på rader på rader av metallhyller.

Dangling over hvert stykke ferie shopping prakt er siren call av amerikansk detaljhandel: SALG tegn.

Du må ha det, ikke sant? Hva en avtale!

Du kan ikke muligens finne priser som dette igjen. Og du spenderte all den tiden på å chatte opp hva som er ansiktet ute i kulde - du fortjener en godbit.

Stopp - kjøp ikke det ennå!

Før du gjør noe du vet, vil du angre, ta et øyeblikk å virkelig vurdere det.

Pust inn dypt, dobbeltklikk listen - og kom deg ut av gangen før det blir ansiktsklemme med handlekurven i sprinten til Housewares.

Spør deg selv disse spørsmålene.

NÅ Du er klar til å kjøpe

Gratulerer, Black Friday Warrior. Du har overlevd testen av vilje. Gå videre, og finn flere gode tilbud.

Gled deg over når du kommer hjem med dine spoils - og med nyfunnet styrke for å overleve de gjenværende utfordringene, er du sikker på å møte denne høytiden.

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.


Skrive Inn Din Kommentar