Banker

Baseball Season Mayhem: Hvordan sparer vi penger på reise

Baseball Season Mayhem: Hvordan sparer vi penger på reise

Følgende innlegg ble sponset av Capital One®. Alle meninger er min egen og ikke regissert av Capital One. For å lære mer om GM BuyPower-kortet, klikk her.

Hvis du følger min kone på sosiale medier, vet du sikkert hva vi har vært opp til i sommer. Vi er i den tykke baseball sesongen for barna våre, noe som betyr at vi tilbringer det meste av fritiden vår og helger som kjører til baseball turneringer og jubler dem på.

PS: Hvis du ikke følger min kone, sjamløs plugg her! Facebook | Instagram | Twitter

På mange måter har vi tiden av våre liv! Det er morsomt å pakke opp bilen og gå på korte opplevelser, bo i forskjellige hoteller og tilbringe kvalitetstid med barna våre. Så igjen har hele prøvingen også vært ganske dyrt.

Mens baseball sesongen har tilbudt oss god tid til å binde som en familie, har det ikke vært billig!

Heldigvis gjorde vi et økonomisk trekk tidligere denne sommeren som gjorde det enklere å komme seg til og fra spill. Mens jeg sterkt taler for å være smart når jeg finansierer en bil, hater jeg egentlig ikke ideen om å få en ny bil hvis du trenger en. Og siden vi la til en ny "Rose" til familien vår tidligere i år, trengte vi en større tur.

Så vi oppgraderte vår "mini" til en GMC Yukon XL stor nok til å holde barna mine, bagasjen, baseballutstyr, plen stoler og alt annet vi velger å ta med. Hittil har det vært flott å ha en SUV som faktisk passer til vår familie størrelse.

Hjelper å spare penger med GM BuyPower-kortet

En måte å spare penger på for ditt nye kjøretøy er med GM BuyPower-kortet fra Capital One. Når du bruker penger på dagligvarer som dagligvarer, samler du inntekter som kan innløses for besparelser på ditt nye Chevrolet, Buick, GMC eller Cadillac-kjøretøy.

Her er avtalen: Når du er godkjent for GM BuyPower Card, vil du oppnå 5% inntekter på den første $ 5000 du bruker på kortet hvert år. Derfra vil du samle 2% ubegrenset inntjening.

Best av alt, Inntektene utløper ikke! Når du er klar til å kjøpe eller leie et nytt GM-kjøretøy, kan du bruke inntektene dine som dollar-for-dollar besparelser. Enda bedre, GM-inntjening kan brukes på toppen av mest aktuelle GM-tilbud og insentiver.

Cool, va?

6 måter å spare penger på reise ball

Når det gjelder å reise ballen selv, er det mange måter å spare penger uansett hva du kjører. Her er noen av måtene vi ringer ned kostnadene for reise ball i sommer:

# 1: Bestill hotellrom på forhånd.

De fleste baseballlagene lanserer en tidsplan langt før, slik at familier kan planlegge reisen og oppholdet på hotellet. Hvis du vil spare penger, bruk denne tidsplanen til din fordel.

Ved å bestille hotellrom tidlig, kan du komme foran folkemengdene og unngå overspenningspriser. Du vil også få fred i å vite at hotellrommene er kvadret bort.

Hvis du har en familie på seks som oss, er dette spesielt viktig når du prøver å bestille en suite eller få to tilstøtende rom. Vi fant ut den harde måten og fant alle seks av oss i ett rom med to dobbeltsenger.

Når du har tre stinkende gutter, lover jeg dette sovende arrangementet ikke er ideelt!?

# 2: Dra fordel av lagrabatter.

Noen hoteller og restauranter tilbyr lagrabatter, men det er ikke alltid åpenbart med en gang. Hvis du vil vite om disse rabatter, må du vanligvis spørre. Når du kartlegger din reiserute reiserute, kan du prøve å ringe hoteller og restauranter underveis for å se hva de tilbyr.

Jeg er også en stor fan av reisevurderingsapps, hvor du kan finne de beste restaurantene og hotellene basert på andres vurderinger. Vi har funnet noen gode lokale matalternativer med disse appene og unngår også noen potensielle katastrofer.

Legg igjen en kommentar med favoritt reiseprogrammet ditt!

# 3: Tjen alle slags belønninger.

Reise gir en flott mulighet til å tjene belønninger. Du kan samle inntekter for hver dollar du bruker på GM BuyPower-kortet, inkludert på hotellopphold og eventuelle nødhjelp som du kanskje har glemt hjemme!

# 4: Planlegg potlucks!

En av de største økonomiske avløpene på reisebollen er definitivt mat. Åpenbart er det vanskelig å lage mat på veien når du reiser rundt med fire barn.

Heldigvis planlegger vår reisekonsert kveldsmåltider hvor alle bringer en matbit.

Vi har selv bodd på hotell hvor de tilbyr en grill ved hotellets basseng. Hvis du kan delta i noen få potlucks mens du reiser, vil du spare store!

# 5: Ta med dine egne snacks.

Be barna dine om 2 341 snacks per time? Mine gjør! Med fire barn er noen alltid sulten. For å spare penger, tar vi snacks med oss.

Dette gjør at vi kan unngå de kostbare konsesjonstillatelsene og gi barna våre sunne snacks i stedet for sjetonger og godteri.

Siden det ikke er noen å komme seg rundt uten å miste dem, er dette en vinn-vinn for alle! Mens noen turneringer ikke lar deg ta med kjølere, kan du alltid ta med snacks som nøtter og biff jerky.

Vi holder også en kjøler med flaskevann og andre drinker i vår SUV.

# 6: Pakke klokt ... .og ikke glem noe!

Mens du ikke ønsker å ta med kjøkkenvasken til hver helgens ballgame, vil du sørge for at du tar med viktige ting.

Saken i poeng: En venn av oss glemte barnets klapper på vår siste turnering, så de måtte kjøre til nærmeste by for å kjøpe noen.Hvis du har kjøpt cleats før, vet du hvor dyrt de kan være!

Så gjør en liste for å sikre at du tar med nødvendighetene, men ikke for mye, samtidig som du sikrer at hele familien er kledd riktig på været.

Når du pakker med omtanke og prøver å tenke på alt, kan du unngå å måtte kjøpe dyrt utstyr på veien.

Følgende innlegg ble sponset av Capital One®. Alle meninger er min egen og ikke regissert av Capital One. For å lære mer om GM BuyPower-kortet, klikkher.

LagreLagre

Skrive Inn Din Kommentar