Penger

Når å splurge: 6 Everyday Items verdt litt ekstra penger

Når å splurge: 6 Everyday Items verdt litt ekstra penger

Vi har alle våre favorittkostnadsbesparende tiltak, men til tider kan denne sparsommelen komme tilbake. For eksempel kjøper et dårligere produkt bare fordi det er billigere, ofte resulterer i forverring, for ikke å nevne ekstra kostnader for reparasjoner eller utskifting. Hvis du skal tilbringe mye tid og energi frustrert av et billig kjøp, og potensielt måtte erstatte det uansett, var det fortsatt verdt å spare?

I noen tilfeller, Det er verdt å investere i enten navnet merkevaren eller dyrere alternativet helt fra starten, spesielt hvis det er et element du bruker hver dag.

Vi har hver vår egen utgifter prioritet, og det strekker seg til våre lister over ting verdt å betale full pris for nå, i stedet for å betale på andre måter nedover linjen. Min liste kan ikke nødvendigvis se ut som din, men forhåpentligvis inspirerer den deg til å vurdere hvilke elementer som er viktigst for deg, og som er mer modne for kompromisser.

Her er de seks elementene jeg alltid betaler litt mer for å kjøpe.

1. En flott arbeidspose

I de første årene av mitt profesjonelle liv brukte jeg en tiår gammel IBM laptop glidelås veske for å bære min daglige nødvendigheter. Det tjente grunnleggende funksjonen å holde min lunsj og lese materialet for pendelen, men det hadde også sine mangler. For eksempel hadde det ikke en skulderrem.

En arbeidspose, som vår klær, overfører til kolleger og andre vårt nivå av profesjonalitet. Etter hvert som jeg vokste inn i slutten av 20-tallet, og bagasjen min krevde en erstatning, byttet jeg til en J. Crew messenger bag som ikke bare er slankere og mer holdbar, men også mer komfortabel og hjelper meg å komme over som noen verdt å ta på alvor.

2. En riktig pute

Mange nivåer av komfort eksisterer mellom putene som tilbys av fly og de som vanligvis finnes på Four Seasons. Det er opp til alle å bestemme sin egen preferanse for mykhet mot fasthet. Imidlertid vurdere viktigheten av en god natts søvn. Og det begynner med puten din.

Tenk på noen å kaste og snu hele natten, manøvrerer hodet og puten for å finne en viss grad av komfort. Høres ikke ut som en avslappende natt, gjør det? Å ha den riktige pute beveger meg i riktig posisjon for å sove komfortabelt. Jeg kan lett unngå vanlig morgengrillighet ved å tilbringe litt mer på putene i drømmene mine. Her er en flott guide til å velge en pute som passer for deg.

3. En god sjampo og deodorant

Dette kan høres litt rart ut, men husk at listen din kanskje ikke ser på som min.

Jeg ville ikke utvikle en dårlig vane med å skrape hodet mitt i offentlig på grunn av flass, eller fidgeting i skjorten min fordi min anti-svette ikke gjorde jobben sin. Kroppsspråk saker, og fremme selvtillit med selvtillit begynner med hvordan vi setter oss sammen. For å finne merkene og formlene som fungerte best for meg, prøvde jeg en rekke sjampoer og deodoranter til jeg fant vinnere.

4. Støttende Athletic Sko

Da jeg ble med i et ukentlig utendørs volleyballspill på blacktop i fjor, spilte jeg i min New Balance-joggesko. Noen måneder senere var de ikke lenger i stand til å holde opp, så jeg kjøpte et par nedsatte atletiske joggesko. Da de også rev i løpet av måneder, lærte jeg leksjonen min: kjøp sko designet og bygget for slitasje på sport.

Selv i min første uke med mine nye Nike high-tops, kunne jeg allerede flytte rundt på banen mer nimbly enn før. De var bare $ 10 mer enn rabattparet, men den lille ekstrakostnaden har gjort hele forskjellen.

5. Kvalitet Rengjøring forsyninger

Som mange mennesker gjør jeg min egen rengjøring i stedet for å betale noen andre for å gjøre det.

Imidlertid er det viktig å bruke de riktige forsyningene for å gjøre min innsats verdt. Rengjøringsmateriell for navnemerker som Pledge, Windex og Tide har disse rykteene av en grunn, mens billigere rengjøringsmateriell, tilbyr noen ganger ikke noe mer enn såpevann.

Gulv, benkeplater, tepper og klær er bedre hvis de er rengjort med de rette stoffene, rettet mot å gjøre dem så gode som nye. Dette er spesielt viktig for finish på tremøbler eller gulv, og tekniske stoffer som Gore-Tex.

6. Et godt laget knivsett

Har du noen gang prøvd å kutte rå kylling med en dårlig kniv? Det tar litt tid. Skiver poteter eller et gresskar med en kan være utfordrende, eller farlig.

Jeg kjøper alltid kniver som vil gjøre matlaging mer effektiv og vil vare i mange år. Ja, det betyr noen ganger å bruke $ 40 til $ 60 mer enn jeg kanskje har ønsket, men det gjør livet så mye lettere (og ofte tryggere). Jeg bruker disse verktøyene flere ganger per dag, så verdien er tydelig både umiddelbart og på sikt.

Din sving: Hva er på din det er verdt å betale for?

Danny Groner er frilansjournalist basert i New York City. Fortsett samtalen på Twitter @DannyGroner.

Skrive Inn Din Kommentar