Penger

Endringer i tippingsregler kan påvirke servere. Her er hva du trenger å vite

Endringer i tippingsregler kan påvirke servere. Her er hva du trenger å vite

Restaurantarbeidere, hør opp! En foreslått endring av tipping regler kan påvirke hvordan du er betalt.

Arbeidsdepartementet foreslår en endring til en 2011-regel som gjør at restaurantarbeidere kan lomme alle de tipsene de gjør.

Hvis DOL kommer sin vei, Restaurant eiere vil ha mulighet til å kreve arbeidere å boble sine tips med medarbeiderne som ikke har direkte kontakt med kunder og derfor ikke mottar tips.

Hva kan dette bety for Restaurantarbeidere?

Folk i favør av den nye regelen sier at det ville tillate oppvaskmaskiner, kokker og bussere å tjene mer penger enn de for tiden gjør.

Folk mot det sier at det er urettferdig mot servere som tjener tips ved å levere god service. Andre bekymre det kan gi restaurant eiere muligheten til å holde alle tipsene for seg selv.

Tipspooling virker slik: I mange land er minimumslønnen for tippede arbeidstakere 2,13 dollar per time for servere som gjør mer enn $ 30 per måned i tips.

I henhold til gjeldende lov, hvis en restaurant eier velger å betale servere $ 2,13 per time i stedet for statens vanlige minimumslønn, tjener noen drikkepenger tjener til dem.

Hvis den nåværende regelen er reversert, kan restaurantseiere velge å betale alle sine ansatte, inkludert waitstaff, statens minimumslønn og holde noen tipsservere som gjør seg under skiftet.

"Jeg er følsom overfor ulikheten mellom husarbeiders hjem og bakside, men denne foreslåtte forskriften tillater en eier å lomme alle tipsene, eller omfordele dem," Patricia Smith, seniorrådgiver ved det nasjonale arbeidsrettprosjektet og tidligere Obama-administrasjonen advokat av Arbeid fortalt Eater. "Hva om han eller hun velger å lomme dem alle, og så får ingen tips?"

Hvordan kan du si regjeringen hva du synes?

Hvis du har følelser om Arbeidsdepartementets forslag og ønsker å veie inn, du har til den 4. januar 2018 for å la stemmen din bli hørt.

Gå over til regulations.gov å registrere din mening med den føderale regjeringen.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun har sint respekt for restaurantarbeidere.

Skrive Inn Din Kommentar