Tilbud

GRATIS $ 25 i Cash for Trading i et ubrukt gavekort

GRATIS $ 25 i Cash for Trading i et ubrukt gavekort

Oppdatering: Dette tilbudet er nå utløpt. Gratulerer med alle som fikk det! 🙂

Her er en annen fin måte å fange litt gratis penger på ...

Folkene på GoalMine kjører en helt ny kampanje hvor de vil gi deg 150% av verdien av et gavekort som du handler med verdt $ 50 eller mindre.

Med andre ord kan du få en GRATIS $ 25 ved å selge dem et gavekort verdt $ 50 (de vil sende deg $ 75 for ditt $ 50 gavekort).

GoalMine er et investeringshus som ble lansert i 2010 med det formål å gi regelmessig tilgang til aksjer / obligasjoner. Det er ingen handelsavgifter, og deres meget friske layout gir brukerne muligheten til å sette sine egne lagringsmål.

Kampanjen blir kjørt for å motivere folk til å begynne å spare for deres fremtid. Jeg har registrert meg for dette for noen uker siden, og jeg har virkelig likt å bruke den.

[Hvis du tok fordel av den tidligere GoalMine-kampanjen, fortalte vi deg om (Ta en gratis $ 20 fra GoalMine), du kan fortsatt delta i denne kampanjen hvis du ikke allerede har finansiert kontoen din.]

Slik gjør du det ...

1. Åpne en gratis GoalMine-konto.

Det tar bare ca 90 sekunder.

2. Når du har åpnet kontoen, klikker du på knappen som viser "Gavekort" øverst på skjermen. Herfra kan du selge gavekortet ditt og kreve gratis bonus. Bare skriv inn dine gavekort detaljer og følg instruksjonene på skjermen.

GoalMine har samarbeidet med Plastic Jungle, den ledende gavekortutvekslingen, for å kjøre denne kampanjen, slik at du vet at den er på opp og ned.

(Tips: Hvis du ikke har et gavekort, kan du tenke på å kjøpe en neste gang du er i butikken. Hvem ville passere gratis $ 25? :))

3. Etter at du har fylt ut skjemaet, må du sende dem gavekortet ditt. Det vil ta 10-20 dager for penger å bli lagt ut på din GoalMine-konto. Du kan da investere pengene dine i en av fondene eller trekke dem ut.

Hvis du ikke allerede har startet et nødfond, er det mitt forslag å bare la pengene sitte. Hvilken bedre måte å begynne å spare enn med andres penger?

Merk: Du må være minst 18 og ha en SSN til å delta. Også, som før, er dette bare USA. Beklager.


Skrive Inn Din Kommentar