Tilbud

Slik lagrer du en formue på Apple: Kuponger, kampanjekoder og triks

Slik lagrer du en formue på Apple: Kuponger, kampanjekoder og triks

Vi elsker våre Apple-produkter her, men de er kjent for å være ganske gjerrig når det gjelder kuponger og promo koder.

De vil bli kjent som et luksusmerke, så hvis du vil spare penger, må du være i vet!

Vi reiste ut til innsidere og i dag avslører vi noen av Apples topphemmelige rabatter. Vårt beste råd er å stable flere av disse triksene for noen vanvittige besparelser.

1. Handle gjennom Discover & Få 6% Cash-Back

Hvis du har et Discover kredittkort, kan du bruke sin tilbakebetalingsportal for å tjene en gal 6% kontantrabatt på hva du bruker på Apple Store.

Slik fungerer dette: Du tjener din normale 1% kontant tilbake for å bruke Discover-kortet ditt, pluss ytterligere 5% for å bruke ShopDiscover-portalen.

Hvis du ikke har et Discover-kort, kan du registrere deg her.

Jeg vil ikke at du åpner kredittkort du ikke trenger, men hvis du planlegger et stort Apple-kjøp, kan dette være verdt det. For eksempel kan 6% tilbakebetaling på en Macbook Pro være verdt så mye som $ 150!

2. Kjøp et rabattert gavekort og spar 1-2%

En av mine favoritt hacks er å kjøpe Apple gavekort på rabatt gjennom nettsteder som Raise.com. Deres marked matcher gavekort kjøpere og selgere, med rabatter fra 1-2%.

De er bare vanlige gavekort, så du kan dem enten i butikken eller online.

3. Lærer og studentrabatt - opptil $ 200!

Apple tilbyr utrolige rabatter til lærere og studenter. Du trenger bare en gyldig .edu-e-postadresse. (Hint: Alle kan få en edu-e-postadresse. Slik ...)

Du kan få tilgang til utdanningsportalen her. De tilbyr for øyeblikket opptil $ 200 besparelser på en ny Mac og opptil $ 20 på en ny iPad.

4. Bruk swagbucks

Det er uten tvil en av de enkleste måtene å spare på Apple-produkter, med Swagbucks-belønningsprogrammet. De fleste av dere er allerede kjent med det, men visste du at du også kan tjene Apple gavekort for å ta undersøkelser?

Det er ikke massevis av penger, men de fleste kan tjene rundt $ 10 per måned i gratis Apple-gavekort. Det er gratis å registrere deg, og du får en $ 5 bonus når du foretar ditt første kjøp.

I tillegg har de også en cash back shopping portal som betaler deg 1% på Apple.com-kjøpene dine. Så, hvis du ikke har et Discover-kort, vil jeg anbefale å bruke dette i stedet.

5. Kjøp pusset opp - opp til $ 450 av!

De fleste innser ikke at Apple har en spesiell del av nettstedet der de tilbyr oppussede Apple-produkter med store rabatter (opptil $ 450).

Normalt vil jeg være litt nølende med å kjøpe elektronikk renovert, men Apple tester, sertifiserer, og inkluderer en 1 års garanti med alle disse produktene.

6. Vent på Black Friday / Cyber ​​Monday

Apple Store tilbyr vanligvis ikke Black Friday-besparelser, men det er vanligvis noen Apple-forhandlere som gjør (Target, Walmart, Best Buy, etc.). Hold øye med Penny Hoarder's Black Friday portal - vi oppdaterer dette med salget som de er utgitt.

Vi håper denne listen hjelper deg med å spare massevis av penger!

Skrive Inn Din Kommentar