Virksomhet

8 enkle trinn til nettverk som en BOSS

8 enkle trinn til nettverk som en BOSS

Beviset for nettverk

Vi har alle hørt det."Det er ikkehva du vet, det er dethvem du vet."

Yeah. Yeah. Yeah. Det høres bra ut, men hva betyr det egentlig?

Se høyskole mener at du skal være høy i lekser, men en av de viktigste faktorene for intelligens og visdom er ANDRE mennesker. College er utrolig vanskelig med å balansere skole, venner, familie, arbeid og den skremmende ideen om fremtiden. Det er imidlertid noen veldig enkle og gjeldende måter å samarbeide med arbeidsgivere, kjendiser og ikoner hvis du bare tar deg tid til å gjøre det riktig.

Hvis du vil stige over dine klassekamerater og nettverk med folk de ikke kan, følg disse trinnene for å lage utrolige forbindelser.

TRINN # 1) GÅ TIL COLLEGE EVENTS

Din høyskole legger på hundrevis av hendelser som du ikke engang vet om. Sjekk ut karriere senter, klubber og spesielt kalendere. En ting jeg har lært er at folk elsker å skryte. Dette er bra fordi det betyr at de kommer til høgskoler for å snakke om deres suksess.Finn hendelser og gå! Du vet aldri hvem du møter.

Min erfaring # 1: Jeg hadde registrert meg for e-post fra en klubb som heter SEBN (Sport og Entertainment Business Network), og en dag fikk jeg en epost om Lauren Berger, kjent som Intern Queen en Business Week Magazine-listen over Young Entrepreneurs 25 Under 25. E-posten sa at Lauren snakket følgende natt på campus og det var gratis for studenter! Selv om jeg var swamped i lekser, ville jeg ikke la denne muligheten passere meg forbi.

Min erfaring # 2: UCLA er fylt med annonser, skilt og folk som prøver å få min oppmerksomhet. Det får meg til å føle meg bra at de konkurrerer mot hverandre for meg, så ille det er fordi de vil ha pengene mine ... Så jeg gikk til klassen en dag, så jeg skilt og flyger som UCLA satte på Entertainment Networking (Alumni) Night ... woah! Jeg var ganske psyched! Og så det var en natt jeg blokkerte for ukjente nettverksmuligheter.

TRINN # 2) Lytt til deres historie

Hvis de gir en tale, lytt! Ta notater om nødvendig, men enda viktigere, bli begeistret av deres erfaringer og suksess. Bli inspirert! Hvis de ikke gir en tale, kan du finne ut om historien deres!

Min erfaring # 1 (forts.): Lauren Berger var en fantastisk høyttaler! Hennes historie inspirerte meg virkelig, og jeg kunne ikke slutte å smile. Hun ga meg motivasjonen til å jobbe hardt og få det jeg vil ha. Hun snakket om alle sine fantastiske praktiske erfaringer og fortalte oss hvordan hun ble så ettertraktet.

Min erfaring # 2 (forts.):Entertainment Networking Night var bare tre timer lang og det var hundrevis av alumni der! Det var alumni som jobbet for Disney, Universal, America's Got Talents, MTV og mer. Jeg satte meg på bord, introduserte meg selv og lyttet til historiene sine. Jeg ble en gang overrasket over hvordan disse UCLA alumni som en gang var i min stilling og ble så vellykket.

TRINN # 3) SPØRSMÅL SPØRSMÅL

Still spørsmål - ganske selvforklarende! Men spør ikke mediokre spørsmål eller til og med gode spørsmål, spør fantastiske og episke spørsmål! Du vil at de skal huske deg. Men husk å spørre ærlig, spør hva du virkelig vil vite - bare sørg for å lage spørsmålet akkurat.

Ex. IKKE SPØR:Hvordan begynte du på Disney?

Ex. SPØRRE:Hvilke spesifikke talenter, forbindelser og kanter hadde du som Disney så i deg, og hvordan viste du deg selv verdifulle?

Min erfaring # 1 (forts.): Da det var tid for spørsmål og svar, reiste jeg hånden min umiddelbart og spurte noe i tråd med hvordan det å være en ung freshman ville påvirke praktikmuligheter. Jeg viste mitt sårbarhet og tillot henne å se min vilje som fersk kjøtt. Resten av natten henviste hun tilbake til meg når spørsmålene var like som hennes "freshman friend." Hei, hun visste ikke navnet mitt, men det var en start!

Min erfaring # 2 (forts): Det var så begrenset tid at jeg ikke fikk mange spørsmål, men de jeg kom inn, ga et godt resultat. Jeg fant ut hvordan de klatret virksomhetsstiger og de universelle arbeidsgiverne selv fortalte meg at de var aktivt ute etter praktikplasser. DING! Hei ... jeg er din jente!

TRINN # 4) WOW THEM

Dette er vanligvis det vanskeligste. Hvordan gjør du at de forlater å huske deg? Det skjer forskjellig i alle situasjoner, men du må sette din beste fot fremover. Gå ut av din måte å takke dem, be om mer råd, delta på flere av deres hendelser og vis din personlighet!

Min erfaring # 1 (forts.): Jeg fulgte opp arrangementet med Lauren, Intern Queen med noen flere "wow-able" spørsmål. Jeg fant ut at hun skulle holde en annen hendelse neste uke med andre forretningsmuligheter. Så åpenbart gikk jeg og hendelsen var fantastisk! Jeg møtte så mange andre flotte mennesker og nettverket ved å følge disse 8 trinnene. Da jeg kjempet inn i Lauren, kjente hun meg og takket meg for å komme. Jeg fortalte henne hvor mye jeg likte talen sin den andre natten, og da likte jeg nettverket med andre resten av natten. Jeg vant også en år uten haircuts den kvelden fra Aveda i Westwood, CA - min natt ble laget! Ha ha. Du vil virkelig aldri vite hvilke muligheter du oppstår med mindre du går.

Min erfaring # 2 (forts.): Jeg kommer ikke til å lyve, med så mange mennesker på dette arrangementet, var det vanskelig å gi et "wow" øyeblikk. Jeg gjorde imidlertid gode forbindelser ved å snakke og virkelig bli kjent med arbeidsgiverne. Siden vi begge har UCLA til felles, brukte jeg det til min fordel og befriended mange av dem.

TRINN # 5) GIV RESUME OG / ELLER FÅ KONTAKTINFORMASJON

Dette er veldig viktig! Hvis de ikke kan kontakte deg eller hvis du ikke kan kontakte dem, er forbindelsen din slettet, mye. Med mindre du støter på dem igjen, kan de aldri huske deg. Spør om det er greit å gi dem din CV, aldri vær for opptatt av det. Hvis de ikke aksepterer CV, trenger du ikke å gi et CV eller bare finne det lettere, spør dem om du kan ha kontaktinformasjon eller visittkort. De er vanligvis ganske villige til å gi ut jobb e-post.

Min erfaring # 1 (forts.): Lauren fortalte oss rett utenfor flaggermuset som du kan kontakte henne når som helst. Hun sa at hennes kontaktinformasjon var på hennes nettside, og at hennes e-postadresse gikk rett til hennes telefon - perfekt! Også, da jeg var på hendelsen neste uke, hadde jeg møtt sin praktikant og befriended henne. Jeg ga mitt CV til sin praktikant, uten grunn egentlig, men hvem vet hvem hendene det kunne ende opp med, og byttet kontaktinfo med Lauren's intern. Hun fortalte meg hvordan Intern Queen var på utkikk etter campusambassadører og sendt meg info neste dag - gjett hva? Jeg ble 1 av 2 UCLA campus ambassadører neste uke. Den andre campusambassadøren deltok også i begge hendelsene satt på min Lauren .... hmmm tilfeldighet? Nei!

Min erfaring # 2 (forts.): Jeg var i stand til å gi mitt CV til alle som jeg snakket med. Jeg fikk også visittkortene mine og noen skrev selv ned navnet mitt. Totalt sett forlot jeg meg veldig spent og trygg!

TRINN # 6) EMAIL DEM IMMEDIATELT

Dette er et annet viktig skritt. Umiddelbart etter hendelsen, gå hjem og kontakt dem (e-post er best). Du vil at de skal huske navnet ditt og ansiktet ditt, så send dem så snart du kan. Takk for deres tid, fortell dem hva du likte, kommentere hvordan du vil gjerne møte igjen eller hvordan du vil ha arbeid / intern for dem. Ikke be dem om for mange favoriserer. Hold det lys, husk at du bygger et forhold.

Min erfaring # 1 (forts.): Jeg sendte Lauren rett etter hennes første begivenhet og takket henne. Jeg spurte hvordan jeg best kunne utnytte mulighetene til neste arrangement. Dessverre fikk jeg aldri svar, men det er OK! (Bare følg opp.) Jeg visste at jeg ville se henne på arrangementet. Jeg sendte e-post til alle de andre viktige personene jeg møtte på arrangementet, inkludert Lauren's intern, og på grunn av det gjorde jeg flere kontakter og jeg er nå en del av familien Internal Queen! Wooh!

Min erfaring # 2 (forts.): Jeg sendte alle kontaktene jeg hadde gjort timene før, og igjen takket dem og ba om mer informasjon om deres praksisplasser. Jeg mottok de fleste svarene mine innen de neste dagene, men noen reagerte ikke tilbake til en måned eller to senere. Så ikke motløs hvis de ikke sender deg tilbake umiddelbart - det er jobben din, ikke deres.

TRINN # 7) FØLG OPP OG HOLD IN TOUCH

Hvis de e-poster deg tilbake, følg opp. Hvis de ikke sender deg en e-post, følger du opp. Så enkelt som det. Også hvis du ikke forfølger en kontakt på noen måte, må du sørge for at du holder kontakt med en liten hei eller noen relevant informasjon. De kan ha andre kontakter som kan forandre livet ditt. Nettverk, nettverk, nettverk!

Min erfaring # 1 (forts.): Heldigvis, siden jeg er UCLA-ambassadør for Intern Queen, får jeg til å holde kontakten med Lauren på daglig basis, samt alle hennes andre campusambassadører og praktikanter. Jeg vet så mange mennesker som kjenner folk som kjenner folk - det er gal. Og fordi jeg snakker regelmessig til alle, kan jeg lære av forskjellige kontakter.

Min erfaring # 2 (forts.): For de e-postresponsene jeg aldri mottok, fulgte jeg opp. America's Got Talents casting director sendte meg aldri tilbake, så jeg sendte henne en mail igjen, og la henne vite at jeg hadde sendt en e-post, men nevnte også hvor opptatt hun måtte være. Hun kom tilbake til meg den dagen.

TRINN # 8) REPEAT

Når du har bygget et godt forhold til en kontakt og har nettverket med dem så mye du kan. Gjenta trinnene! Du kan aldri vite for mange mennesker, og flere kontakter vil bare hjelpe deg. Få navnet ditt der ute og aldri slutte!

Mitt sluttresultat: Fra de to opplevelsene jeg har skrevet om, har jeg samlet mange visittkort og kontakter, inkludert de av Intern Queen, Universal, America's Got Talent, Reveille, Berman Braun, etc. Jeg har kontaktinformasjon som folk ville betale for - og disse visittkort er bare chilling i dorm rommet mitt. Du trenger ikke å være kjent for å være sammen med kjente personer ... du kan faktisk bare være en vanlig høyskole student.

Husk, det handler ikke om å gjøre en rask tilkobling, det handler om å lage en sterk og verdifull forbindelse.

VÆR TØFF. GÅ NETWORK. FÅ RICH IN COLLEGE.

Hva vil du legge til i denne listen og hva har du opplevd? Jeg vil gjerne høre dine tanker og meninger i kommentarene!

Skrive Inn Din Kommentar