Penger

Hvordan lager jeg 18 dollar per time engelsk i Kina - uten å forlate hjemmet

Hvordan lager jeg 18 dollar per time engelsk i Kina - uten å forlate hjemmet

Det er 5:30. Jeg rulle ut av sengen, slå på kaffemaskinen, kaste på en fin skjorte og løpe en børste gjennom håret mitt. Jeg slår på min datamaskin, legger ut rekvisitter og sier hallo til min første smilende student på den andre siden av kameraet. "Hei lærer! Hvordan har du det? Glad for å se deg! "

Jeg reiser til Kina hver morgen uten flyforsinkelser, tapt bagasje eller jetlag. Og jeg blir betalt for å gjøre det ved å jobbe for VIPKID fra komforten til mitt eget hjem.

Som lærer med VIPKID kan jeg lage min egen timeplan, jeg har veldig lite prep-arbeid, og jeg lager mellom $ 18 og $ 22 per time.

VIPKID er et selskap med hovedkontor i Beijing, Kina, som gir en en-til-en, interaktiv engelsk lærerfaring ved å parre amerikanske ESL-instruktører med kinesiske barn.

VIPKID eksploderer i Kina: Det er om lag 10.000 lærere og hundretusener av studenter. De ble nylig stemt nummer 5 på Forbes Topp 100 selskaper som tilbyr eksterne jobber Liste. Etter hvert som selskapet vokser, ansetter de flere lærere, men øker også baren.

Slik søker og intervjuer for VIPKID

VIPKID krever at søkere har en bachelorgrad, og du må være kvalifisert til å jobbe i USA og Canada, men du kan være lokalisert hvor som helst. Hvis du er sertifisert lærer i USA eller har ESL-opplevelse, har du en god sjanse til å gå videre til intervjuet.

For å lære, må du ha hodetelefoner med en vedlagt mikrofon og noen rekvisitter (leketøy og DIY finger dukker er min favoritt). En god datamaskin med kamera og en stabil internettforbindelse er obligatorisk.

Det aller første skrittet for å jobbe for VIPKID er å fylle ut den korte elektroniske applikasjonen. Jeg er ikke sertifisert lærer i USA, men jeg har lært ESL de siste tre årene i Spania. Jeg er veldig boblende og kreativ, og jeg kan forholde seg til hvordan det er å lære et nytt språk - det er ikke lett, i hvert fall ikke for meg.

Intervjuet mitt var omtrent 30 minutter over VIPKIDs egen videokonferansesoftware. Jeg svarte på noen spørsmål og gjorde en 10-minutters demo leksjon. For min enkle demo leksjon, lærte jeg noen ordforråd ord og bokstaven "P" lyd. Lærerinstruksjonene er på bunnen av hvert lysbilde, selv i de faktiske klassene, slik at du alltid har en ide om hva du trenger å gjøre.

Etter at jeg passerte intervjuet, tilbrakte jeg noen timer å lære om VIPKID, selv om en rekke materialer som tilbys. For å sikre at jeg gjorde leksene mine, måtte jeg ta en quiz på materialet som presenteres - hold svettene: dette var ikke så ille.

Tips for å passere VIPKID Mock Class

Deretter fikk jeg en leksjonsplan og noen dager for å forberede meg på den kommende 25-minutters mockklassen. Dette er en demo-leksjon med en medarbeider VIPKID som virker som om de var student mellom 4 og 12 år. Det er litt rart i begynnelsen, men jeg ble raskt vant til det.

Her er mine tips for å undervise i en flott mock-klasse:

timing

Det er veldig viktig å ta hensyn til timingen din. Jeg fullførte ikke hele leksjonen fordi jeg allerede var over 25 minutter, men jeg tror det kommer med praksis som du blir vant til klassene. Fra start til slutt tok mock-klasseprosessen ca 10 dager.

enunciate

Hvis du noen gang har prøvd å lære et annet språk, vet du hvor vanskelig det kan være hvis personen du snakker med ikke er klar over hvor fort de snakker. Derfor er hastigheten på tale og oppsigelse avgjørende for en vellykket mock klasse og studentens suksess. På samme måte som Goldilocks, vil du ikke snakke for sakte, eller for fort, men akkurat. Pass på at du uttaler hver stavelse og vær forsiktig med ditt ordvalg. Grunnleggende språk er nøkkelen!

Totalt fysisk respons

Det er viktig å ta mye energi og bruke "TPR" eller Total fysisk respons. Dette betyr at du bruker bevegelser for å hjelpe studenten til å forstå, som å stikke hendene dine rundt ørene eller peke på munnen når du blir bedt om å gjenta studenten.

Bruk rekvisitter

Hvis du vil være en del av VIPKID, må du gi den alt. I mockklasser ser du helt dumt ut med gigantiske briller og bruker dukker mens du snakker med en voksen som om de var 5, men dette er hva VIPKID ønsker å se - og det er hvordan du vil fange jobben.

Flere Mock Class Tips fra VIPKID Lærere

Det er tonnevis med videoer på YouTube av nåværende lærere som gir råd til en vellykket mock-klasse, som var veldig hjelpsomme. Etter å ha logget inn i VIPKIDs videoklasser, snakket jeg med læreren litt og hoppet rett inn. Jeg gjorde halvdelen av leksjonen, fikk litt tilbakemelding, avsluttet leksjonen og deretter diskutert vi hva som gikk bra og hva gjorde det ikke.

Lønnsats

De basalønn per 25-minutters klasse er mellom $ 7 og $ 9. Betalingsområdet her er betinget av din erfaring og kvalifikasjoner.

For hver klasse får du et incitament mellom $ 1,50 og $ 2. Du kan tjene en ekstra $ 1 for å fullføre klassen, pluss en ekstra $ 1 for å fullføre 45 klasser per måned - eller 50 cent for å fullføre 30 klasser per måned. Det er ganske enkelt å fullføre 45 klasser i løpet av måneden, slik at du kan legge til en ekstra $ 2 til basen din per klasse.

Som et inntjeningseksempel, la oss si at basalønnen din er $ 8 per klasse, og du kvalifiserer for ekstra $ 2 i insentiver for totalt $ 10 per klasse.Ved en typisk rate på to klasser i timen vil dette gi deg opptil 20 dollar per time.

Jeg vil sterkt anbefale å søke på VIPKID mot slutten av måneden så du kan offisielt starte i begynnelsen av den neste måneden. På denne måten har du en hel måned å jobbe opp til 45 klasser, siden det tar litt tid å fylle timeplanen din.

Husk at siden du er en uavhengig entreprenør, tar VIPKID ikke skatt ut av lønnsslippet ditt. Det er ditt ansvar å legge til side en del av pengene for når Uncle Sam kommer til å banke.

Her er noen flere incitamentsutbetalinger:

  • Tilbakemeldingsincitamenter - I forrige måned fikk jeg en $ 100 bonus for å ha en masse positive foreldre tilbakemeldinger
  • Kort varsel bestillinger - $ 2 for bestillinger gjort innen 24 timer
  • Student uten betaling - 100% for vanlige klasser, 50% for løype
  • Lærerhenvisninger - Hvis du refererer til en lærer som er ansatt og vellykket lærer sin første klasse, får du en bonus på $ 80
  • Prøveklubb påmelding - $ 5 bonus hvis en student fra en prøveklubb registrerer seg for VIPKID

Målet med en prøveklass er å gjøre studenten glad i klassen erfaring nok til å bli med VIPKID. Den $ 5 bonusen for hver student som blir med VIPKID er ditt incitament til å være så boblende om morgenen. I mine første to uker konverterte jeg åtte barn til VIPKID og fikk de fleste av mine faste som jeg ser hver uke.

Mitt VIPKID-arbeidsplan

I mine første uker fylte VIPKID timeplanen min med prøveklasser. Jeg har fylt ut VIPKID-søknaden i begynnelsen av februar og i midten av måneden hadde jeg min første prøveklubb.

Siden det tar litt tid å plukke opp, hadde jeg i min første uke bare fullført åtte prøveklasser. Fra disse ble tre av dem mine vanlige studenter, som jeg fremdeles lærer i dag. I den andre uken min lærte jeg 27 klasser, og så presset på 10 mer innen to dager for å kvalifisere seg for det ekstra $ 1-incitamentet.

Timene du jobber er helt opp til deg, men VIPKID foreslår at du åpner tilgjengeligheten din under toppetider som helger i løpet av 6 pm til 10 pm Beijing-tid, som er kl. 6 til 10 på EST.

Vi jobber med barn som er på skolen for det meste av dagen; De fleste av dem kommer bare til å være tilgjengelig etter skolen og i helgene. Det tar litt å bli vant til, men til slutt begynner du å se på klokken og automatisk tenke på hvilken tid det er i Kina.

Jeg bor for tiden i Madrid, Spania, og jeg jobber fra klokken 12 til 4 pm når timeplanen tillater det. Jeg åpner også helgklasser med kort varsel hvis jeg ikke er opptatt. Jeg jobber for VIPKID på siden mens jeg lærer ESL personlig, lærer spansk og jobber med noen få faglige tiltak. Når jeg er tilbake i New York for sommeren, kan jeg dedikere flere timer til VIPKID.

Bortsett fra det grunnleggende, det jeg elsker mest om denne jobben, er opplevelsen. Det kan være min kjærlighet til utenlandske kulturer og mennesker fra hele verden, men jobber for VIPKID er mer enn bare en jobb - det er en internasjonal opplevelse.

Loni Slatkin (@mindsetrainer) er en internasjonal ESL-instruktør og Certified Professional Mindset Coach. Hun leder for tiden et dobbeltliv, som bor mellom New York og Madrid, Spania. Det er en god ting hun liker fly.

Skrive Inn Din Kommentar