Penger

Du kan tjene $ 20 / timers kjøring i Googles selvdrevne biler. Nei, egentlig

Du kan tjene $ 20 / timers kjøring i Googles selvdrevne biler. Nei, egentlig


Du har sikkert hørt om Googles flåte med selvkjørende biler, og deres nesten plettfrie kjøreopptegnelse.

Inntil bare noen måneder siden hadde de aldri forårsaket en ulykke uten menneskelig innblanding - og ulykken i februar var bestemt antiklimaktisk. Google-bilen kjørte inn i en buss på bare 2 km / t.

Men Google er fortsatt i ferd med å perfeksjonere sin selvkjørende bilers teknologi. Og det er å ansette mennesker til hjelp i prosessen.

Google vil betale en heldig driver i Phoenix, Arizona-området $ 20 per time for å "drive" en av de revolusjonerende selvkjørende bilene.

Så i utgangspunktet sitter du i bilen for å registrere og formidle data om ytelse og sikkerhet. Mens du er kjørt rundt. Av ingen.

Drøm jobb, ja? Her er detaljene.

"Kjører" Googles selvdrevne biler

Ifølge stillingen, søkere bør ha en bachelorgrad, en ren kjøreoppføring og gode kommunikative ferdigheter. Du må også skrive 40 ord per minutt eller mer.

Hvis du får jobben, vil du jobbe seks til åtte timer, fem dager i uken, både individuelt og i små grupper. Din primære funksjon vil være å overvåke bilens programvaresystemer - "med konstant fokus" - og opprette rapporter om ytelse.

Og siden du jobber med revolusjonerende teknologi, forventes du også å holde alt konfidensielt. Naturlig.

Men vi får det helt hvis du snap et par kjør-men-ikke-kjører selvhjelp. Det er jo fremtiden.

Selv om denne jobben er spesielt i Phoenix-området, kjører Google allerede testprogrammer i andre tech-forward byer, som Mountain View, California og Austin, Texas.

Så hold øynene skli for lignende stillinger i ditt område som teknologien får trekkraft. I denne hastigheten kan du snart finne deg selv i en bil uten bil, uansett om det er jobben din eller ikke.

Din sving: Vil du søke om å kjøre en bil uten fører?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes kreative skriving har blitt omtalt i DMQ Review, Sweet: A Literary Confection og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar