Investere

21 tips for å overhale dine finanser til det nye året

21 tips for å overhale dine finanser til det nye året

Når julen nærmer seg, stresser mange mennesker om penger og løser for å gjøre det bedre i det nye året. Men hvorfor vente til nyttår for å forbedre økonomien din? Du kan lage små skritt hver dag fra nå til jul, for å forberede seg til en vellykket 2015.

Som det er sagt, er flaks det som skjer når forberedelsen møter muligheten. Så forbered deg på det nye året og kom i gang med disse 21 tipsene for å overhale din økonomi.

 1. Opprett et budsjett for det nye året. Begynn med å se på din forventede inntekt og dine faste utgifter, for å begynne å planlegge budsjettet ditt for 2015. Ikke glem om engangsutgifter som lett kan overses, og sørg for å budsjett også for noen morsomme penger.
 2. Sett ekstra $ 20 mot dine besparelser. Dette høres kanskje ikke ut som mye, men små mengder legger til. Det handler om å skape vaner!
 3. Finn en ting å selge i ditt hjem. Nå er det flott å declutter, og selge ekstra varer!
 4. Start side hustling. Vet ikke hva jeg skal gjøre for en sidestrøm? Sjekk ut denne listen!
 5. Sjekk kredittrapporten din. Du kan gå til AnnualCreditReport.com og få din gratis kredittrapport en gang i året.
 6. Har ikke en tilbringe dag. Øv ikke å bruke penger på bestemte dager!
 7. Gjennomgå utgiftene dine. Bestem hva som gjør at du føler deg fantastisk og hva som ikke gjør det. Enhver utgift som er unødvendig (det vil si en vilje, ikke et behov) som ikke får deg til å føle deg bra, løse å nix den i det nye året.
 8. Ta med lunsj til jobb. Å gå ut til lunsj kan være kostbar - bestem deg for å kutte ned og ta lunsj på jobb.
 9. Skriv ned dine økonomiske mål for 2015. Få dem alle ned på papir og se gjennom dem regelmessig!
 10. Skriv en Will. Dette er viktig da det avgjør hva som vil skje med deg og dine eiendeler, bør noe skje med deg. Sørg for at familien din har en kopi, eller vet hvor den er plassert.
 11. Lag målrettede sparekontoer. Gjør dette for alle dine besparelsesmål og automatiser dine besparelser. Capital One 360 ​​lar deg opprette flere sparekontoer for alle dine behov. Personlig har jeg sparekontoer for Emergency Fund, Travel, and Taxes.
 12. Velg aksjer å investere i for 2015. Begynn å forske på hva du vil investere i. Pass på å velge det som er best for deg, ikke bare det som er trendy.
 13. Sjekk forsikringspolicyene dine. Er det noe som mangler? Leietakere forsikring? Uførhet? Pass på at basene dine er dekket!
 14. Finn en avgiftfri bank. Hvis du blir rammet hardt med kontokostnadsavgifter, sparekonto avgifter, kortsiktige avgifter eller mer, se etter en avgiftsfri bank som Capital One 360.
 15. Få papirarbeidet ditt klart for skattesesongen. Kompil W2s, kvitteringer og andre papirer som vil hjelpe deg med å forberede dine skatter.
 16. Kutte ut eller senke en regning som kabel, mobiltelefon. Kryper du på din mobiltelefon eller kabelregning? Hvis ja, se etter alternativer som Republic Wireless, Netflix eller Hulu. Eller du kan også gi bedriften din et anrop, true å avbryte og prute med dem. Mesteparten av tiden virker det.
 17. Rund opp betalingene dine mot gjeld til neste dollar. Dette vil bidra til å betale din gjeld raskere. Husk at en liten mengde hjelper!
 18. Gå, sykle eller ta bussen, i stedet for å kjøre. Dette kan redusere gassregningen, hjelpe miljøet og få deg til å flytte.
 19. Selg dine gamle CDer, DVDer og bøker. Mange bokhandlere og musikkforretninger vil kjøpe dine brukte CDer, DVDer og bøker, så declutter hylle og tjene litt ekstra penger.
 20. Forbered din "Jeg vil gjerne heve" tale. Be om en høyning, til rett tid, med de riktige verktøyene, er den enkleste måten å tjene mer penger.
 21. Husk at de beste tingene i livet er gratis. Men det er lettere å nyte disse tingene når du har systemer på plass som hjelper deg med å lykkes!

Bruk disse 21 tipsene hver dag i de neste tre ukene for å overfylle din økonomi og forberede deg for 2015. Når nyttår kommer, vil du være klar til å gå og i tankene for økonomisk suksess.

Hvordan forbereder du deg på å gjøre 2015 fantastisk?

Skrive Inn Din Kommentar