Penger

Macy sier at det ansetter ytterligere 7000 sesongarbeidere. Slik bruker du

Macy sier at det ansetter ytterligere 7000 sesongarbeidere. Slik bruker du

Hvis du savnet den første bølgen av ferieinnsetting og sparker din julepjama-kledd selv for det, vil du være glad for å høre de gode nyhetene som kommer ut av detaljhandeln (en sjeldenhet, det virker) denne uken.

Tilsynelatende, etter en rager av en svart fredag ​​helg (den sanne kickoff til ferie shopping sesongen) Macy er å se på beslutningen om å ansette færre sesongmessige feriearbeidere i år enn i år tidligere.

La oss snakke nummer: Macy er å leie 7000 Mer arbeidere

I fjor hevdet detaljistgiganten 83 000 midlertidige arbeidstakere for 2016-høysesongen. I år ble det besluttet å ringe tilbake på ferie ansette. Selskapet annonserte i begynnelsen av høsten at det ville ansette kun 80.000 arbeidstakere for sesongens rush.

Men den ikoniske paradeverten kan ha undervurdert sin popularitet av en smidge i år og nå kaller en ytterligere 7.000 vikaransatte å komme gjennom ferien.

Dette vil bringe butikkens samlede ferieinnsats nummer til 87.000 - sette det på 4.000 mer enn i fjor.

"Macy har hatt en flott start på denne høytiden med høy kundevolum i hele vår virksomhet," sa John Harper, Macy's sjefbutikker, i en uttalelse. "På grunn av den sterke trafikken i butikkene våre legger vi til medarbeidere i våre butikker over hele landet for å sikre at kundene fortsetter å motta det høye servicenivået de har forventet fra oss."

Mens så mange som 18.000 av arbeidstakere som ble ansatt i den første bølgen, ble plassert i distribusjonsentre for å oppfylle elektroniske bestillinger, noterer selskapet Sesongforretninger assisterer primært kunder på salget og utfører butikkoperasjoner slik som prepping bestillinger som kunder kjøper online og deretter henter i butikkene.

Slik hopper du på dette feriestedet

Hvis du er ute etter å ha en jobb med Macy, for å hjelpe sykepleieren de svarte fredagslidene, er det ditt skudd.

Du kan gå til Macy jobbsøkingsside å finne en butikk i ditt område. Bare filtrer etter plassering eller søkeord for å finne en posisjon som fungerer for deg.

Sammen med konkurransedyktig lønn, har Macy sine ansatte en fleksibel tidsplan (selv om den er er ferien, så kveld og helg arbeid bør forventes) og en ganske god ansatt rabatt.

Og det høres ikke dårlig ut - jeg mener når det gjelder julehandel, en ekstra 20% avslag kan gjøre en stor forskjell.

Pssst: Hvis du leter etter enda mer fantastiske jobboppføringer, ikke glem å like vår Jobs side på Facebook. Vi legger gode jobbmuligheter (som denne!) Der når vi finner dem.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar