Tilbud

Her er når du skal gå til PetSmart for å få en gratis bilde av kjæledyret ditt med santa

Her er når du skal gå til PetSmart for å få en gratis bilde av kjæledyret ditt med santa

Husk å få bildet tatt med Santa på kjøpesenteret når du var barn?

Enten du gikk villig eller måtte bli trukket av håret ditt som deg, er bilder med julemann en tidsherdig juletradisjon ... for menneskelige barn.

Men hvis dine eneste babyer er furbabies, kan du fortsatt delta i dette litt plagefulle Yuletide-ritualet. Og det vil ikke koste deg noe.

Julenissen kommer til PetSmart, og han vil stille med kjæledyret ditt for et gratis bilde.

Gå til PetSmart for et bilde med juleklausulen

Hvis du vil ha et julemakex bilde av Fido eller Sassy på Julemannens fang, er det enkelt å delta. Alt du trenger å gjøre er å gå til en deltakende PetSmart på 9-12 desember eller 16-17 desember mellom klokken 16.00. lokal tid.

Santa vil gamely smile mens du holder din lure følgesvenn, men vi er fortsatt ikke sikre på om han gir noen ønsker. Han måtte jo snakke kjæledyr.

Facebook-arrangementet angir ikke at dyret i spørsmålet må være en hund eller en katt. Jeg vet ikke om deg, men jeg vurderer å gå til PetSmart neste helg med min bettafisk i slep, bolle og alt.

Jeg mener, hvorfor ikke? Du må innrømme: Santa bilder er allerede ganske darn rart.

Jamie Cattanachs skriving har blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Jessica Gray er en redaksjonell assistent hos The Penny Hoarder og planlegger å bringe sine frie kjæledyr til å se Santa denne helgen. Hun bidro til dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar