Penger

5 Quirky bedrifter Posting Vekst i vanskelig klima for forhandlere

5 Quirky bedrifter Posting Vekst i vanskelig klima for forhandlere

Gitt hvor vanskelig det har vært for mange bedrifter å komme videre, har sjefer og markedsføringsteam nødt til å sikre at de kommer opp med dype ideer for å prøve å utvide. Nylig har et lite, men merkbart bånd av selskaper i USA vist at det er mulig for bedrifter å vokse, men hvordan har de klart å lykkes?

Kort sagt, de har gjort det ved å selge innovative produkter og tjenester som gir en verdi for folks liv på en eller annen måte. Her er fem eksempler på bedrifter som har klart å gå ned denne ruten med stor suksess:

Mål null

Miljøhensyn er høyt på mange menneskers agenda, noe som har bidratt til at gnistgrønne bedrifter som Goal Zero inn i livet. De selger solenergi-oppladbare enheter som bidrar til å generere elektrisitet for apparater som spenner fra små som smarttelefoner og tabletter til store som vaskemaskiner og kjøleskap.

HomeWetBar

Litt mindre verdig enn Goal Zero, men ikke mindre quirky, har HomeWetBar klart å selge en rekke interessante og unike gaver rettet mot menn. Blant de elementene de selger, er grill-tema grillutstyr og julemessige vinflaskeholdere, som alle er designet for å underholde.

Superfly Kids

Verden av fancy dress er en nysgjerrig, men står ut i et overfylt marked, er Superfly Kids et fancy dress selskap med en forskjell. I tillegg til å selge en rekke kostymer laget bare for barn uavhengig av anledningen, selger de også personlige superhero capes. På toppen av det lager de også kostymer til myke leker.

Lumosity

Et produkt som har sett sin popularitet eksplodere de siste årene er "hjernens trening" -spill. Lumosity er blant markedsledere i USA, og utvikler en rekke spill i denne sjangeren for smarttelefoner og tabletter. De bidrar også til å utføre forskning på kognitiv utvikling, noe som knytter seg til utviklingen av spillene sine.

Doc Popcorn

Popcorn er en av de snacksene som mange av oss synes å ha glede av, og Doc Popcorn bomullet på det. De startet livet som en bedrift som drives av en mann og hustru, og så raskt at deres tilstedeværelse i kjøpesentrene, bysentrene og fritidskompleksene i Amerika vokser. De har nå utsalgssteder i flere forskjellige stater.


Skrive Inn Din Kommentar