Penger

Nå åpent: Deltid, jobb-hjemme-jobb - ingen erfaring nødvendig

Nå åpent: Deltid, jobb-hjemme-jobb - ingen erfaring nødvendig


Vil du jobbe med et team som beskriver seg selv som "innovatører som ikke er redd for å sette sine ideer til handling"?

Denne kule jobben fra hjemmet tilbyr fleksible, deltids timer og arbeid du kan gjøre mens du ser på TV, pendler på toget eller klemmer inn mens barna sover!

Seattle-teknologi konsulentfirma iSoftStone North America er ansatt en online rater for å sikre nøyaktigheten og relevansen av innholdet på nettet.

iSoftStone hjelper kunder med å bruke digital teknologi for å optimalisere forretningsprosesser, vokse publikum, gjennomføre markedsundersøkelser og mer. Den online raterrollen gir tilbakemelding for å optimalisere resultatene i søkemotoren.

Denne deltidsperspektivet begynner med 10-25 timer i uken.

Krav

For å søke, må du være minst 18 år og flytende på engelsk.

Du bør være komfortabel å jobbe hjemmefra på en fleksibel plan og være kjent med og lidenskapelig om aktuelle hendelser, nyheter, media og popkultur.

Ingen tekniske ferdigheter kreves - du får all trening du trenger for å gjøre jobben. Alt du trenger er en datamaskin som kjører Windows OS og en stabil, høyhastighets internettforbindelse.

Send inn søknaden din online her.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: Har du sett noen interessante jobb-hjemme-jobber i det siste?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar