Penger

Et sjokkerende høyt antall amerikanere sier at deres arbeidsplasser er forferdelige

Et sjokkerende høyt antall amerikanere sier at deres arbeidsplasser er forferdelige


En ny studie fra behemothforskningsfirmaet RAND Corporation sier at du sannsynligvis er overarbeidet og stresset ut.

Fortell oss noe vi ikke vet, RAND.

Den amerikanske arbeidsbetingelsesundersøkelsen, en analyse av mer enn 2000 amerikanske arbeidstakere, gir imidlertid et nytt, omfattende utseende på de dårlige forholdene i dagens arbeidskultur i dette landet. (Så deprimerende som det er.)

Nærmere bestemt, to tredjedeler av de undersøkte sa at de jobber i høye miljøer med stramme frister, og 27% av arbeidstakere sa at de ikke har nok tid til å fullføre sine oppdrag på kontoret.

Nesten en fjerdedel av amerikanerne jobber mer enn 48 timer i uken, ifølge studien, og halvparten sa at de må jobbe i fritiden.

Selv som selskaper forventer at arbeidstakere skal fullføre prosjekter på egen tid, sier mer enn 35% av de undersøkte medarbeiderne at de ikke har fleksibilitet i å sette sin faktiske arbeidsplan. Måten å ikke returnere favør, sjef.

Litt mer enn 19% av menneskene sa at de jobber i et fiendtlig kontormiljø. Det inkluderer seksuell trakassering eller mobbing, verbalt overgrep og ydmykelse. To prosent av arbeidstakere sa at de faktisk hadde opplevd fysisk overgrep i den siste måneden på jobben.

Og på og på og på studiet går ned et kaninhull med sjelsugende statistikk om den amerikanske arbeidsplassen.

"Jeg var overrasket over hvordan beskatning av arbeidsplassen ser ut til å være, både for mindreutdannede og mer utdannede arbeidere," sa RAND-økonom Nicole Maestas, hovedforfatter av studien, i en pressemelding. "Arbeidet beskatter på kontoret, og det beskattes når det slukkes ut av arbeidsplassen i folks familieliv."

Jeg mener, amerikanerne angivelig ta et gjennomsnitt på fire dager uten jobb hvert år bare for å hente seg i søvn.

Ikke en god titt, arbeidsgivere.

Men du trenger ikke å bli fanget opp i presset, angst og drama på kontoret.

Du trenger ikke å gi inn i arbeidsplassen angst og stress

Da lange avisproduksjonsdager pleide å angripe angrep, hadde jeg en spesielt godt balansert kollega som pleide å fortelle meg: "Husk at når det kommer til det, betyr ingenting noe uansett. Så bare, bry deg ikke. "

Philosopher og forretningsrådgiver Andrew Taggart er enig ... slags. Nøkkelen er ikke apati, men slippe av det trykket at hvor glad du er, er knyttet til hvor vellykket du er på jobben.

"Ved å bry seg om arbeid litt mindre, har vi råd til oss selv erfaringer fra det som er virkelig meningsfylt, og la oss hvile en stund i den utfolde stede," sier Taggart.

Men hva om du vil ha noe du kan gjøre akkurat nå for å takle disse stressorene?

Det er mange måter å dekomprimere arbeidsstressen din

Mindfulness er en velprøvd strategi for å rømme arbeidsstressorer. Her på The Penny Hoarder, har vi 20 minutter om dagen satt til side for nettopp det.

I bare fem trinn kan du være på vei til et tydeligere og mindre stresset sinn.

Men hvis du er som meg og har problemer med å hevne horder av skrikende røster av angst i hodet ditt, er det andre måter å takle arbeidsstress utover å trene (selv om det virkelig har hjulpet meg).

Trening er en fin måte å frigjøre endorfiner og ta hjernen ut av ligningen. Hvis jeg ikke får en time på treningsstudioet før arbeid, er min angst gjennom taket for hele dagen.

Og du kan finne din Iron Dojo for ganske billig.

Sett ned øl, og velg et bad eller lur i stedet. At "meg" tiden er viktig.

Og vær så snill for alt som er hellig, ta en dang ferie. Og koble fra mens du er på den.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Mindfulness-trening har hjulpet å løsne hans høykule ball av angst ... litt.

Skrive Inn Din Kommentar