Penger

21 stater som garanterer at du betalte tid for å treffe avstemningene på valgdagen

21 stater som garanterer at du betalte tid for å treffe avstemningene på valgdagen

Dette burde være et snakkfakta: Noen stater (21 stater, for å være presise) garanterer at registrerte velgere betalte seg for å slå avstemningene.

Det er ganske kjempebra.

Og takk til VotePlz.org, kan du finne ut om du faller inn i denne kategorien på omtrent 0,3 sekunder.

Slik vet du om du får betalt tid for å stemme

VotePlz.org er en ideell organisasjon som har som mål å gi deg den informasjonen du trenger for å komme deg ut og stemme. I utgangspunktet har du ikke flere unnskyldninger. Registrer her.

Nettstedet har et greit verktøy som forteller deg om staten din garanterer betalt tid for avstemning. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn din e-postadresse og postnummer.

Jeg skrev inn min informasjon og fikk dette svaret: "Florida er en av 22 stater som ikke garanterer tiden for å stemme - de andre 29 alle gjør!"

Takk, Florida.

Nettstedet forteller meg imidlertid at stemmesedler er åpne kl. 7 til 7 Og hvis jeg ikke kan gjøre disse timene? Det knytter meg til hvor jeg kan melde meg på for å stemme tidlig eller be om en fraværstemme.

Ganske pent, ikke sant?

Vil du bli betalt for å ta av og stemme?

Du finner all den informasjonen du trenger på VotePlz.org, men her er nedslaget:

  • Stater som garanterer betalt tid for å stemme: Alaska, Arizona, California, Hawaii, Iowa, Kansas, Maryland, Minnesota, Missouri, Nebraska, New Mexico, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Sør-Dakota, Tennessee, Texas, Utah, West Virginia og Wyoming
  • Stater som tillater velgerne ubetalte fridager å stemme: Alabama, Arkansas, Georgia, Illinois, Kentucky, Massachusetts og Wisconsin
  • Stater som ikke garanterer ansatte kan ta seg tid til å stemme: Connecticut, District of Columbia, Delaware, Florida, Idaho, Indiana, Louisiana, Maine, Michigan, Mississippi, Montana, North Carolina, North Dakota, New Hampshire, New Jersey, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Virginia og Vermont
  • Stater som har bailed på det gamle systemet og vedtatt en stemme-for-post-prosess: Colorado, Oregon og Washington

Stinker staten din så mye som min? (Bare tuller, Florida!) Eller er du heldig nok til å få betalt for å slå avstemningene?

Uansett, vi ser deg bedre der!

Din sving: Hvordan vil du slå avstemningene denne valg sesongen?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar