Penger

Slik selger du snø for $ 89 en boks: Møt mannen bak "Ship Snow, Yo"

Slik selger du snø for $ 89 en boks: Møt mannen bak "Ship Snow, Yo"


De har pløyet den i tomme partier kalt "snø gårder." De har forsøkt å smelte det. De har til og med begynt å dumpe det i havet som en siste utvei. Etter å ha sett mer enn 100 tommer snø i vinter, er Massachusetts tjenestemenn og innbyggere simpelthen overveldet av snø.

Men bare en mann har begynt å selge snø og sende den bort.

Etter hvert som snøfallstallene økte i vinter, tenkte Kyle Waring raskt og startet en virksomhet. Gjennom hans nettsted, Skip Snø, Yo, kan du bestille ekte snø som sendes fra historiske Boston til døren din, slik at folk i solfylte Florida og andre amerikanske lokaliteter som vanligvis ikke ser snø å dele i den ultimate vinteropplevelsen.

Hvordan har dette blitt en bedrift?

Tror det er gal? Waring første bestilling kom seks timer etter at nettstedet ble lansert, og minst 150 bestillinger har blitt lagt gjennom nettstedet. Det som startet som en vits mellom Waring og hans kone, mens de sprang oppkjørselen sin (igjen), ble til en morsom sidevirksomhet.

Waring og hans team - sosiale medier bilder har ofte familien hunden - samle skarpe hvite flak fra deres hjem. Han tilbød først en 16,9 unse flaske snø, sendt for $ 19,99. Men flaske service var vanskelig å garantere mot smelting under transitt.

Deretter kom den mer isolerte styrofoam-pakkede 6-pundskassen til $ 89, og det nyeste produktet ble utgitt bare i forrige uke: en 14-pund "snøstorm i en boks" for 169 dollar. Snøbestillinger kommer i tykke styrofoambeholdere via FedEx, UPS eller USPS, avhengig av destinasjonen.

Og ja, når boksene kommer etter over natten, er de fremdeles full av snø. "Det tar godt over 72 timer for 6 kg snø å smelte ved 80 ° F. Derfor er alle forsendelser som kommer under 24 timer fra avreise garantert å komme som snø," forklarer områdets FAQ.

Waring sa at mye forskning gikk i å plukke emballasjen til snøen. "Jeg tar hensyn til de innvendige og utvendige dimensjonene som må være tykk nok til å isolere snøen, men fortsatt romslig nok til å transportere en god mengde snø som fortsatt vil være snø ved ankomst," sa Waring i en epost denne helgen . "Den beste måten å bekjempe smelting på er å sende mer av det og planlegge for smelting som en del av transittprosessen."

De eneste oppstartskostnadene for denne vitsen-turnerte moneymaker? Fraktforsyningen - og kanskje et godt forhold til sjåføren som henter pakker hver kveld. Selv NBC Nightly News fikk en chuckle over Ship Snow, Yo, med den på sin kringkasting over helgen.

Vil en snøbasert virksomhet sist?

Selv om våren er bare noen få uker unna, Det er trygt å si at Boston snøbrønner ikke smelter når som helst snart.

"Trenger du en stor forsendelse? Vi kan hjelpe! Vi gleder oss til tilpassede bestillinger, "en nylig Ship Snow, Yo tweet annonsert. Teksten ble ledsaget av et bilde av en frontlaster som sto foran en snøhøyde som syntes å være høyere enn gjennomsnittspersonen.

Det ser ikke ut til å være for mye konkurranse om Ship Snow, Yo. Minneapolis-basert virksomhet Snow in Seconds selger kunstige snøproduksjonssett som starter på $ 12,99 for to liter realistisk snø. Når selskapets varemerkede syntetiske polymer kommer i kontakt med vann, ekspanderer den og tar på seg liknende egenskaper til ekte snø. Den blandingen kan brukes flere ganger. SnoWonder selger også en lignende blanding med eget patent; men SnoWonder selger også maskiner som starter på $ 300 for å få fallende snø på fester eller arrangementer.

Hva skjer når snøen endelig smelter?

Uunngåelig, selv denne stormfylte vinteren kommer til en slutt. Opp neste for Waring: ShipFoliage.com, som lover å dele New Englands fallfarger via post. Vinter som denne kan komme et århundre, men vi kan stole på at høsten kommer rundt samme tid hvert år.

Waring ga meg et kikk inn i hva levert løvverk kunne se ut. "Jeg planlegger å samle forskjellige fargede blader til løvpakker, og frakt 10, 25 og 50 blader av gangen," skrev han.

A Ship Snow, Yo besøkende delte faktisk sin metode for leaf mailing til Waring: Hun beholder bladene ved å smelte litt vokspapir rundt hverandre. "Hun er sendt forsendelser til de i militæret i utlandet, som virkelig har tatt lys i hjemmet til soldatene," forklarer Waring. "Jeg trodde det var utrolig, og jeg vil absolutt donere forsendelser til de i tjenesten når virksomheten er offisielt lansert i høst."

Når det gjelder et sommerprosjekt, er Waring ubestemt. "Jeg har tenkt på potensielt skipsfartøy," skrev han, "men jeg ser fortsatt på logistikk og lovlighet." Han vurderer å ta sommeren for å tilbringe tid med familie og venner, men selv når han slapper av, vil Waring sannsynligvis tenker på hans neste konsert.

Din sving: Vil du bestille snø i en boks? Eller inspirerer denne galne virksomheten din egen mulige oppstart?

Skrive Inn Din Kommentar