Annen

Komme ut av juryen

Komme ut av juryen

En av de viktigste samfunnsoppgaver vi har som amerikanere serverer på en jury.

Et stort stykke av vårt rettssystem omfatter at du kan få et forsøk på dine jevnaldrende, i stedet for å la regjeringen være dommer, jury og bøddel. Likevel prøver mange mennesker å komme seg ut av juryens tjeneste for enkelhets skyld, og det er en sann skam.

Noen mennesker vil vite hvordan man kommer ut av juryens plikt fordi de frykter å bli sparket fra jobben sin for å savne arbeid, men det er ulovlig. Din arbeidsgiver kan ikke brenne deg for manglende arbeid på grunn av jurypligten.

Men det er de som har legitime grunner til å komme ut av juryen.


Hvis du lurer på hvordan du unngår å tjene på en jury, er det noen av måtene å komme ut av juryplikten:

Hvordan unngå Jury Service

Hvis du har en legitim grunn til å finne en måte å komme ut av juryplikten, er det noen få valg.

Vis at du har en sann tidskonflikt

Du kan komme ut av juryplikten hvis du kan bevise at du har en sann tidskonflikt på hendene dine. Hvis du vil ha det vanskelig å finne noen til å se barna dine, eller hvis du ikke kan gå glipp av arbeid på grunn av økonomiske vanskeligheter, er det elementer som kan gi deg en unnskyldning for at mange dommere vil akseptere for å unnskylde deg fra jurypligten.

Det er også mulig å komme seg ut av juryplikten bare ved å be om en annen dato. Hvis du er student og du er opptatt av skole eller testing, kan du be om å rapportere på en annen tid.

I mange tilfeller, hvis du ber om en tidligere dato for å rapportere, kan jurylister utgjøres allerede. Et annet alternativ er å be om en dato som faller i ferien. Som student er det fornuftig å be om juleferie. Imidlertid blir mange forsøk utsatt i løpet av ferien, så det kan resultere i at du kan komme deg ut av det senere.

Unngå Jury Service på grunn av dårlig helse

En annen konflikt kan være et medisinsk problem. Ta med en legenes notat som viser at du har et helseproblem, og det er en god sjanse for at du kan unngå juryplikten. Dette er spesielt sant hvis du har det som kan betraktes som en psykisk sykdom.

Å kunne vise at du ikke klarer å oppfylle forpliktelsene til juryplikten, kan være en fin måte å komme ut av juryens plikt.

Bli unnskyldt fra en jury

Selv om du går ned for juryvalg, er det måter å komme ut av jurypligten ved å bli unnskyldt. Først av alt, vil du ikke lyve. Du er vanligvis under ed, så du vil ikke risikere konsekvensene av å lyve.

Imidlertid er det måter å antyde at du kanskje ikke er en jurist som advokater for den ene siden eller den andre er ute etter. Noen av disse måtene inkluderer:

  • Partiskhet: Mens vi alle har forstyrrelser, hvis du kan indikere at din er en som du vil ha vanskelig å overvinne for forsøkets skyld, vil du sannsynligvis bli unnskyldt.
  • Ekspert: Hvis du opptrer som om du er ekspert på fakta i saken, vil mange advokater ønske å unnskylde deg. De fleste advokater er mer interessert i jurymedlemmer som er relativt nye for situasjonen.
  • slektninger: Har du en nær slektning som jobber i rettshåndhevelse? Hvis du har en forbindelse til saken på en eller annen måte, eller en tilknytning til rettshåndhevelse, vil mange advokater bestemme seg for å unnskylde.
  • Opprører: Det er en fin linje mellom å komme over som en smart jurist som kan følge anvisninger og ta en beslutning, og være rebell. Hvis du angir at du er en gratis tenker / fri ånd, eller at du har det vanskelig å følge reglene, kan du bli avvist.
  • Holdning: Noen ganger er det bare å ha en dårlig holdning, for å få avskediget. Hvis du kommer til å være negativ og vanskelig hele tiden, kan dommeren og / eller advokatene bestemme seg for å sende deg på vei.
  • Ekstra entusiasme: Tro det eller ej, men hvis du er spesielt begeistret for å tjene på en jury, er det en god sjanse for at du blir avvist. Hvis du synes altfor interessert i å være på juryen, kan det være noen spørsmål om hvorvidt du er partisk eller har en agenda.

Risiko for å forsøke å bli unnskyldt fra juryen

Det er risiko å vurdere når man prøver å komme seg ut av juryplikten. Hvis du forsettlig prøver å bli unnskyldt og bare gjør en unnskyldning, kan dommeren faktisk holde deg i forakt for retten.

Hvis det for eksempel er et tilfelle som involverer et bilvrak med høy hastighet, og du går over toppen med hvor mye du hater alle biler til absurditetspunktet, kan dommeren holde deg foraktet fordi det er åpenbart åpenbart at du feiler det til komme ut av din borgerlige plikt.

Det er mange måter å komme ut av juryens plikt. Hvis du har en gyldig unnskyldning, eller hvis du bare kan indikere at du kanskje ikke er ideell for juryen, kan du unngå å bruke tid.

Men hvis du blir bedt om juryplikt, og du ikke har en god grunn til å unngå det, bør du kanskje vurdere å tjene. Tross alt er det din borgerlige plikt.

Og ville du ikke ha en jury på prøveperioden din for å være bestående av folk som ville gjøre en god jobb i stedet for bare de som ikke kunne finne ut hvordan man kom ut juryen?

Fotokreditt: JasonUnbound via photopin cc

Skrive Inn Din Kommentar