Penger

Slik får du en $ 350 Chase-bonus når du åpner en ny kontroll- og sparekonto

Slik får du en $ 350 Chase-bonus når du åpner en ny kontroll- og sparekonto

Whoa. Dette er ganske søtt tilbud.

Vi kjenner mange mennesker som elsker banker med Chase, fordi det ikke er månedlige avgifter (se mer på dette under), og det er lett å finne en Chase-minibank omtrent hvor som helst.

Nå tilbyr Chase en stor bonus til nye kunder. Du kan gjøre dette til din primære kontrollkonto eller bruke den som en egen konto for å spare for ting som julegaver, ferier og nye biler.

Slik får du denne bankbonusen

1. Besøk denne Chase Total Checking®-siden for å søke på nettet, eller skriv inn din e-postadresse for å få en unik kupong for å ta med deg for å åpne kontoen din på en hvilken som helst Chase-avdeling.

2. Denne kupongen utløper 15. oktober 2018, slik at du må fullføre søknaden på en murstein og mørtel sted før da.

3. Få en $ 200 bonus når du åpner en ny Chase Total Checking®-konto og konfigurer direkte innskudd. Du må gjøre direkte innskudd til kontoen din innen de første 60 dagene.

4. Få en $ 150 bonus når du åpner en ny Chase Savings(SM) konto, legg inn totalt $ 10 000 eller mer i nye penger innen 20 dager, og opprettholder en $ 10 000 balanse i 90 dager. Du er ikke pålagt å åpne sparekontoen for å tjene $ 200 Chase check bonusen.

Også Chase Total Checking®-kontoen har ingen månedlig serviceavgift når du gjør minst en av følgende hver utsagnsperiode:

  • Få månedlige direkte innskudd på totalt $ 500 eller mer til denne kontoen.
  • Hold en minimum daglig balanse på $ 1500 eller mer i din brukerkonto.
  • Hold en gjennomsnittlig daglig balanse på $ 5000 eller mer i en kombinasjon av kvalifiserende Chase-kontroll, besparelser og andre kontosaldoer.

Dette tilbudet er tilgjengelig i Arizona, California, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kentucky, Louisiana, Michigan, New Jersey, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, Texas, Utah, Washington, Wisconsin og West Virginia.

Fin utskrift fra Chase:

Kontroller tilbudet er ikke tilgjengelig for eksisterende Chase-kontrollkunder, de med fiduciære kontoer, eller de som har kontoer blitt stengt innen 90 dager eller stengt med en negativ saldo. For å motta $ 200 sjekker bonusen: 1) Åpne en ny Chase Total Checking-konto, som er godkjent; 2) Innskudd $ 25 eller mer ved kontoåpning; OG 3) Har ditt direkte innskudd gjort til denne kontoen innen 60 dager etter at kontoen er åpnet. Ditt direkte innskudd må være et elektronisk innskudd på lønnsslipp, pensjon eller statlige ytelser (for eksempel trygdeordninger) fra arbeidsgiver eller regjeringen. Når du har fullført alle de ovennevnte kravene, vil vi sette inn bonusen på din nye konto innen 10 virkedager. Du kan bare motta en ny bonus på kontokonto per kalenderår. Bonus betraktes som interesse og vil bli rapportert på IRS Form 1099-INT.

Kontoavslutning: Hvis sjekkkontoen din er stengt innen seks måneder etter åpningen, trekker vi bonusbeløpet ved avslutning.

Redaksjonell avsløring

Dette innholdet er ikke gitt av bankannonsøren. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke de som kommer fra bankannonsøren. Dette nettstedet kan kompenseres gjennom bankannonsørens affiliateprogram.

Skrive Inn Din Kommentar