Penger

Ringer All Bookworms: Disse utgivere vil betale deg å skrive bokanmeldelser

Ringer All Bookworms: Disse utgivere vil betale deg å skrive bokanmeldelser

Jeg husker den første bokanmeldelsen jeg noensinne skrev. Året var 1999, og min andre klasse lærer, fru Sanderson, hadde nettopp tildelt klassen en morgen journal entry med et tema av vårt valg.

Så jeg trakk ut komposjonsboken min og skrev om den siste boken jeg leste, "Anne of Green Gables." For å være ærlig var anmeldelsen mest for meg å snakke om min stolthet over å fullføre en lang, kapitelliste på egen hånd, med litt av rudimentær tomten analyse kastet her og der.

Sannsynligvis ikke en anmeldelse verdt publikasjon, men hei, jeg var 7.

Hvis du er en andre bokelsker og kan skrive bedre anmeldelser enn 7 år gamle meg, kan vi ha en ny side for deg: online bokanmeldelse.

Vi har avrundet noen nettsteder og utgivere som vil betale deg for dine litterære analyseferdigheter. Det er riktig, du kan delta i en favoritt tidsfordriv - lesing - og faktisk få betalt for det.

Den amerikanske gjennomgang av bøker

Den amerikanske gjennomgang av bøker henter regelmessig freelance bokanmeldere. For å søke, send bare ditt CV, eksempler på dine tidligere anmeldelser og to profesjonelle referanser til e-postadressen som er oppført her.

Når søknaden din er akseptert, kan du begynne å skrive betalte anmeldelser! Du kan angi hvilke bøker du vil vurdere. Titlene blir deretter tildelt basert på rekkefølgen på forespørsler og hvor godt prosjektet passer til anmelderens ferdighetssett.

Fullførende vurderinger bør ikke ta mer enn to til tre uker, og sluttproduktet skal være mellom 250 og 300 ord.

Lønnen er ikke oppført, men nettstedet sier at anmeldere er betalt den femte av hver måned. I tillegg får du bøkene gratis.

Online Book Club

Online Book Club-nettsiden hilser deg med denne setningen: "Først av alt, dette er ikke noe gal online, raskt-raskt-system. Du blir ikke rik og du vil ikke være i stand til å forlate dagjobben. "

Du må sette pris på ærligheten, ikke sant?

Full avsløring: Du blir ikke betalt for din første anmeldelse - du får bare den gratis boken i bytte for en ærlig vurdering. Men etter det blir du kvalifisert for betalte anmeldelser i tillegg til den gratis boken.

Nettstedet betaler mellom $ 5 og $ 60 per anmeldelse.

Jeg registrerte meg for Online Book Club for å sjekke ut prosessen, og det var ganske enkelt. For å lage en konto du lager et brukernavn, velg hvilke bokformat du liker og leverer PayPal-e-postadressen din (slik at du kan få betalt!). Deretter kan du bla gjennom nettstedets liste over bøker som venter på å bli vurdert.

Kirkus Media

Som en bokomtaler for Kirkus Media, vil du ikke bare bli betalt for ditt harde arbeid, men dine vurderinger vil også bli omtalt i sitt magasin, "Kirkus Reviews."

Selskapet ser etter erfarne søkere om å vurdere både engelsk og spansk titler, vanligvis fra selvutgitte forfattere, på tvers av en rekke sjangere.

Vurderinger bør være rundt 350 ord og skyldes to uker etter at de er tildelt. Lønnsatsen er ikke spesifisert, men boka er gratis, så det er et pluss.

For å søke, send inn et CV, skriv prøver og en liste over dine gjennomgangspesesialiteter til e-postadressen som er oppført her.

Bokeliste på nettet

Bokliste er et bokanmeldelsesspor utgitt av American Library Association. Det er hovedsakelig brukt til å hjelpe bibliotekarier med bokvalg og med rådgivere.

Bokeliste publiserer rundt 8 000 bokanmeldelser om året. For å bidra til å produsere en så stor mengde, tilordner publikasjonen arbeid til frilansere.

Betalingsraten er $ 15 per anmeldelse og $ 5 for en avvist anmeldelse.

Bokeliste refererer til seg selv som "haiku av bokanmeldelse" - alle anmeldelser er ut på 175 ord. Men hvis en bok er enestående og anmelderen ønsker å vokse poetisk om sine resultater, kan de skrive en anmeldelse på opptil 225 ord - med redaktørens godkjenning.

Hvis du vil bli freelance bokomtaler for Booklist, les retningslinjene nøye og send en tonehøyde med skriveprøver.

Eventuelle fagbøker

Hvis du har din egen bokblogg eller har erfaring med å publisere vurderinger på nettsteder som Amazon eller Goodreads, kan dette nettstedet være en god form for deg.

Eventuelle fagbøker ser etter ærlige lesere som kan gi en analytisk utnytte bokanmeldelser. Så ingen regurgitated eller grunnleggende "Jeg elsket det, 5 stjerner!" Typer av vurderinger.

Lønnsatsen varierer fra bok-til-bok. For eksempel vil en anmeldelse på en rask les som "Grønne egg og skinke" tjene deg mindre enn en anmeldelse på en side på 1,225 sider (se på deg, "krig og fred").

Som en bokomtaler for Eventuelle fagbøker, blir du kontaktet med en bok for gjennomgang. Hvis du er et spill, kan du akseptere det og komme på jobb. Hvis du ikke har tid eller interesse for tittelen, kan du ikke passere.

Nå er her de dårlige nyhetene: Eventuelle fagbøker aksepterer ikke nye korrekturlesere på dette tidspunktet. Men det gjør ikke vondt for Hold faner på dette nettstedet slik at du kan søke når de åpner applikasjoner på nytt.

Utgiverens ukentlige

Utgiverens Ukentlig er et nyhetsmagasin viet til bokforlagsvirksomheten, med artikler fra bestselgerlister til industristatistikk for å bestille vurderinger.

Og hvem skriver de bokanmeldelsene? Frilansere! Du kan også være en.

Magasinet er å ansette bokrecensere i et bredt spekter av sjangere: Tegneserier og grafiske romaner, romans, science fiction, fantasy, horror, amerikansk historie, kristendommen, okkult, urfolks spiritualitet, sport, underholdning, memoir, psykologi og økologi.

Og hvis du leser dette fra Great White North, har de roller spesielt for deg: Canada-baserte anmeldere er nødvendig for kriminalfag, science & math, poesi og helse.

Anmeldelser er vanligvis rundt 200 ord. Lønnen er ikke spesifisert, men nettstedet sier at forfattere er betalt "et honorarium per anmeldelse."

For å søke, trenger du en CV, noen klipp av tidligere arbeid og en nylig skrevet prøveanmeldelse.

Kvinnenes gjennomgang av bøker

Som Shania vil si, la oss gå jenter.

Som du sikkert kan gjette, publiserer Women's Review of Books anmeldelser på bøker skrevet av og om kvinner. Publikasjonen er opprettet av Wellesley Centers for Women at Wellesley College.

Kvinners gjennomgang av bøker ser etter bidragsytere som er erfarne anmeldere, akademikere eller journalister. Betalingsraten for publiserte anmeldelser er $ 100.

For å søke, send noen plasser til e-posten som er oppført her.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er en ivrig leser av bokanmeldelser, men hun gjør av og til bokavgjørelser basert på omslaget. *Gispe*

Skrive Inn Din Kommentar