Banker

Kvinner og skilsmisse: Utgaver som må adresseres

Kvinner og skilsmisse: Utgaver som må adresseres

Lee Block er premiere ekspert på skilsmisse. Hun lanserte 'The Post Divorce 'Chronicles og er en nasjonal skilsmisse trener. Lee har innblikk i hvilke kvinner spesielt trenger å vite om økonomi når det gjelder slutten av ekteskapet.

Når jeg fikk muligheten til å intervjue Lee, hoppet jeg over det. Vi vet alle at skilsmissessatsene er opprørende høye, og ofte blir kvinner igjen i støvet. Kvinner, ikke la dette skje med deg. Hvis en skilsmisse virker uunngåelig med ekteskapet ditt, er det noen ting å vurdere.

1. Hva er noen av de vanligste elementene som de fleste kvinner vurderer når de står overfor skilsmisse?

Den vanligste er levekostnadene! Selv om kvinner kjører de finansielle husholdningene oftere, bor de som enslige foreldre og står overfor alle regningene når du var hjemme, er mor eller en deltidsansatt mye annerledes enn når du er gift. Så mange ting må tas i betraktning med barn, at det kan være litt overveldende, og du kan alltid føle at du lever under kurven.

Jeg tror også at kvinner bare undervurderer hvor overveldende det kan være å være single igjen. Ikke bare er hvert ansvar ditt nå, men du må også faktor i ensomheten.

2. Hva er noen måter at par kan beskytte seg selv hvis skilsmisse er overhodet?

Få ditt finansielle hus i rekkefølge. Betal av all gjeld og slutte å bruke. Ofte når et par innser at de får skilsmisse, begynner en eller begge å skjule penger og bruke som gal. Dette er ikke til nytte for noen. Skilsmisse er dyrere jo mer du kjemper og argumenterer, så prøv å jobbe det slik at det er noe til slutt å splitte.

Se på splittelsen som slutt på et forretningsforhold når det gjelder økonomien. Det er alt svart og hvitt når det gjelder penger ... en balanse ... og hvis du kan holde dine følelser ut av aktiva-splittelsen, vil det gå mye jevnere.

3. Hva skal en kvinne se etter i å ansette en skilsmisse advokat?

Når du ansetter en skilsmisse advokat, vær sikker på at du har en god rapport med dem, og at du er komfortabel med dem. Det er viktig å vite at de er på din side og også har nok tid til saken din. Jo busier de er, desto mindre tid vil de ha for deg, og den beste advokaten er ikke alltid den beste advokaten for deg. Vær også klar over hva som er viktig for deg før du ser en advokat, så du kan stille de riktige spørsmålene for å se om advokaten er den rette for deg. Ikke vær redd for å snakke og ikke ansette noen du er ikke 100% sikker på. Du kan snakke med så mange advokater som du vil, og hvis du ikke er fornøyd med jobben, får du pengene du betaler, snakk opp! Husk at de jobber for deg!

4. Hva trenger kvinner å begynne å tenke på etter skilsmisse finansielt?

Jobb ferdigheter og hvor å finne en jobb som vil matche hva de trenger økonomisk å drive huset og også passe inn i timeplanen de trenger å sette angående sine barn. Dette er ikke lett. Også, hvis de var hjemme, hvilke ferdigheter de har som kan bli omgjort til en betalende jobb.

En annen ting de trenger å tenke på er budsjettering og levekostnader. Det er avgjørende at de budsjetterer og holder seg innenfor dette budsjettet, samt vet hvor mye det skal koste dem å leve. Forskning leiepriser, holde en logg av hvor mye de bruker nå for alt fra dagligvarer og verktøy til renseri og se hvor de kan redusere.

5. Hva skal kvinner vite om å dele hjemmet sitt?

Når det gjelder å splitte hjemmet, er det viktig å huske at det er en ressurs. Det må kanskje bli solgt. Du kan ikke være følelsesmessig om huset og dets innhold. Få det vurdert og kjenne verdien av hjemmet og innholdet. Bestem hva som er viktig for deg, fordi for alt du holder hjemme eller hjemme, må du gi tilbake likeverdig i andre eiendeler eller kontanter.

Lag en oversikt over alt i huset, og velg deretter hva du vil og hva du ikke vil ha. Hvis det er viktig for deg å holde hjemmet, vær sikker på at du har råd til boliglån og skatt og forsikring på det! Disse tingene vil være ditt ansvar!

6. Eventuelle andre tips for kvinner og skilsmisse?

Økonomisk er en skilsmisse akkurat som å avslutte et forretningsforhold. Hvis du holder det på den måten uten at følelsene kommer inn, så vil det koste mindre og du vil ende opp med mer i lommen enn advokatene. Jo mer du kjemper jo mer det koster, så velg dine kamper klokt.

Også innse at du aldri vil ha så mye etter skilsmisse som du giftet deg. Det er bare et faktum for begge parter. Det har blitt sagt at hvis begge parter går bort følelsen som de fikk den korte enden av pinnen, så var det en vellykket deling av eiendelene. Husk at alle lider økonomisk fra en skilsmisse!

Skrive Inn Din Kommentar