Forsikring

Vil du være i stand til å takle COBRA Forsikring?

Vil du være i stand til å takle COBRA Forsikring?

Mange mennesker i USA får sin helseforsikring gjennom sitt arbeid. Som et resultat resulterer et jobbtap ikke bare i tap av inntekt, men også i tap av verdifulle helsetjenester fordeler. Betale for helsetjenester er ikke bare dyrt; hvis du har en pause i helsedekning, kan det være vanskeligere å få dekning nedover veien. For å bidra til å lindre dette problemet, og gi en overgang for arbeidstakere som mister jobbene sine, er det mulig å bruke COBRA-programmet for å få tilgang til bedriftens helseplan. Det er imidlertid forskjellige forhold og tidsgrenser. De fleste ansatte kan bare dra nytte av COBRA i opptil 18 måneder.

En av problemene med COBRA har imidlertid vært at du må betale hele premien, i stedet for å få del av det betalt av din arbeidsgiver. Dette kan gjøre COBRA uoverkommelig for de som har redusert inntektene ved tap av jobben. For å hjelpe de som lider av tap av jobben i den siste lavkonjunkturen, besto kongressen et 65% subsidie ​​for avskedigede arbeidstakere. På denne måten kan arbeidstakere få hjelp til å betale COBRA forsikringspremier i 15 måneder mens de ser etter arbeid. De siste tre månedene ble betalt av den avskrevne ansatt. Dette tilskuddet utløp 1. juni 2010, men det betyr at de som er avskrevet siden slutten av mai, ikke har dette tilskuddet. COBRA-forsikring er fortsatt tilgjengelig for de som ønsker tilgang til en arbeidsgiverhelseplan, men subsidiet er borte, etter at det har blitt utvidet mer enn en gang.

COBRA Subsidy Losing Support i kongressen

COBRA-støtten finner ikke mye støtte i kongressen akkurat nå. Det var en del av en jobbregning i huset for ikke så lenge siden, men uten utbredt støtte ble den fjernet fra lovgivningen. Senatet har hittil ikke engang vurdert å utvide tilskuddet som en del av en jobbregning. Andre anstrengelser pågår for å prøve å få støtten tilbake, ved å utvide den. Det er ekstremt usannsynlig å knytte COBRA-subsidieutvidelsen til en annen regning, så det er snakk om å skape en helt egen regning for COBRA-tilskuddet i Senatet.

Den separate regningen vil gjøre det mulig for avskedigede arbeidstakere å få hjelp til å gjøre COBRA-utbetalinger i seks måneder, med tilbakevirkende virkning tilbake til 1. juni 2010. Selv om det er en egen lovgivning som betaler seg selv ved å kvitte seg med en skattefeil et sted, er det lite sannsynlig at passere. Legislators ønsker å vises finanspolitisk forsiktig, og mange er opptatt av det fasjonable underskuddet.

Hva er dine valg med Cobra Insurance

Hvis du har blitt lagt av og ønsker å unngå et brudd i helseforsikringsdekning, kan du fortsatt få COBRA. Du kan imidlertid oppleve at premien din går høyere uten at arbeidsgiveren henter en del av fanen. Hvis du fortsatt har råd til COBRA, kan det være noe å holde i mellomtiden.

Hvis du ikke har råd til COBRA-forsikring, bør du vurdere dine andre alternativer. Det finnes nettsteder og forsikringsmeglere som kan hjelpe deg med å sammenligne helseplaner, og muligens finne en person eller familieplan som koster mindre enn COBRA - og det er ikke knyttet til jobben din. Hvis du hadde en høyt fradragsberettiget plan hos din arbeidsgiver, og har utnyttet en helse sparekonto, kan du trykke på dette for å bidra til å betale for kostnader. Du kan også sjekke dine sparekontoer for å se hvor mye du har for medisinske utgifter.

Å betale for helsetjenester er alltid et dyrt forslag, og uten flere COBRA-subsidier, og en forlengelse er usannsynlig, er det opp til deg å se hva du kan gjøre til du finner en annen jobb med helsemessige fordeler.

Dette er et gjestepost. Miranda Marquit er en journalisttrenet frilansskribent og profesjonell blogger som jobber hjemmefra. Hun er en bidragsyter for Mainstreet.com, Personal Dividends og flere andre nettsteder. Miranda er ikke tilknyttet eller godkjent av LPL Financial. Meningene som er uttrykt i dette materialet, er for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd og / eller anbefalinger til noen.

Fotokreditt: zoomar

Skrive Inn Din Kommentar